Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Anticepilci povejte

Anticepilci povejte

Odgovor na objavo uporabnika
Povejte zdaj, 10.09.2021 ob 17:21

Švedska, Danska, Norveška, Nizozemska, Belgija, Irska….

Kaj loči nas od njih?  Zakaj oni verjamejo v znanost, mi pa ne?  Zakaj se upajo cepiti, mi pa ne?  So ti ljudje mogoče zabiti?  Kje je problem, mi lahko kdo razloži?

Zakaj pri nas določeni ljudje ne želijo delovanja gospodarstva?  Zakaj vam je ljubši PCT?

Prosim če na kratko razložite kje je problem, res me zanima.

Oni ne verjamejo v znanost, ampak v svoje politike. V tem je razlika. Ker cepljenje forsira politika. To je menda jasno?

Važno je biti proti.
Bili smo proti K&K, SHS, Yugi … imamo čudne vzornike: švercar Krpan, cagovec Klepec, morilci komunajzarji … pač nimamo svojih junakov, ki bi v vojnah potolkli nasprotno misleče in bi ostali samo vsaj približno enako misleči.
btw: kar nekaj držav EU je monarhij ☺ ali pa z velikim očiščenjem naroda

Ma takoj ti povem. Tako pri nas, kot drugod po svetu je septembra 2021 veliko več okužb, kot je bilo septembra 2020. Letos kao pol folka precepljeno, lani živa duša ne.

Kar pa se razlike od naštetih držav tiče pa ja, politika je kriva, da ni padlo več naivcev tudi pri nas.

Potrebuješ še kakšno razlago? Vprašaj. Se bomo potrudili, da ti po nekaj inštrukcijah potegne.

Severnjaki nič bolj ne verjamejo znanosti kot mi. Verjamejo pa njihovim strokovnjakom. Torej ljudem. Znanost, strokovnjaki so jim ukrepe predstavili na razumljiv način. Poleg tega so to ljudje, ki so že prej imeli dober rezime. Ljudje so jim zaupali. V večini primerov so imeli ukrepe, ki so bili smiselni in se niso spreminjali iz danes na jutri. Pri njih je politika podprla strokovnjake, pri nas so pa nastavili ljudi, ki govorijo kot hoče vlada.

In ja severnjaki imajo drugačno razmišljanje in delovanje kot mi, ampak ne samo navadni ljudje, tudi vodilni. Ljudje v vladi so odraz ljudstva. Naš predsednik vlade je sedel v zaporu. Kaj ti to pove o narodu?

Pa ne pozabi pri nas se je več kot polovica cepila zaradi dopustov in groženj vlade in delodajalcev. Cepili so se, da bi imeli mir.

debilko…znanost je povzrocila ravno to proti cemur se znanost bori

..a vi debili ne vidite da je znsnosz del tezav in ne resitve?spadajo v enak krog debilov kot politiki….zvsako znanstveno resitvijo se ustvari pet novih tezav….jebala vas znanost

Res je, 10.09.2021 ob 20:34

Zanimivo vprašanje…. verjamemo v znanost?..znanost ni nikoli dokazala obstoj boga (ni pomembno  čigavega) v katerega vsi tako z lahkoto verjamejo. Zakaj se ne bom cepil? Ker verjamem v svoj imunski sistem, ki sem ga gradil desetletja. Če je prešibek, da bi se spopadel z enim majhnim virusom moje življenje ni vredno obstoja. Saj kaj pa smo ljudje? Zgolj 8-10 milijard nas je…veste koliko je živali, ki mu bitje kot je človek uničuje domovanje? Mi smo dinozavri nove dobe in izumrtje sledi prej kot slej. Če vas je strah smrti se sploh ne bi smeli roditi.

Točno to. Kakšni kristjani so to, da se bojijo smrti.

In to naj bi bili sami sdsovci ki se cepijo. Oni se bojijo smrti še kako. Jaz se bojim hujših stvari kot smrti.

Zakaj pa sploh spremljate to po skoraj 2 letih. Pojdite ven v naravo ali preberite kakšno knjigo. Izobražujte se. Izrazite se po svoje. Berite. Pustite TV, FB, internet.

Stara Mama 59, 10.09.2021 ob 18:30

excell159, 10.09.2021 ob 18:20

Mah severnjaki so severnjaki njihova kultura je proti naši par stopničk višja. Oni precej bolj verjamejo v državo kot mi. Če se na Danskem poveča davek, bodo ljudje to sprejeli, da bo več državnega proračuna in s tem bodo javne stvari bolje urejene. Pri nas se to sprejme, da bo neka navidezna klika od tega imela več. Pa na poštenje se čisto drugače gleda – bolj realno. Ker pri nas si najbolj pošten če delaš za minimalca, od države pobereš vse kar ti da, ukradeš še kaj v firmi, fejkaš bolniško itd.

Res je, samo zakaj ne moremo na cepljenje gledat izven dela naše vlade? Saj tu so naredili samo tisto, kar so nujno mogli. Ostalo dramo delamo mi sami, namesto, da bi se ukvarjali z resničnimi težavimi. Namesto tega pa se o poskusu nastavljanja kamer komaj kaj govori, če bi pa že kdo, bi pa to povzal s Cepljenjem.

Slovencem manjka odgovornosti. Pri nas redko kdaj slišiš da bi kdo prevzel odgovornost – ne navaden državljan ne politik. Tako se za vse probleme išče krivca.

Poleg tega smo pretirano čustveni, kar lahko opaziš tudi na forumu. Če kar koli splošno napišeš se najde nekdo, ki bo zadeve precej resno vzel in se bo pripravljen skregat za svoj prav. Kot majhen otrok, ki želi da ga poslušajo.

Ma takoj ti povem, 10.09.2021 ob 21:25

Ma takoj ti povem. Tako pri nas, kot drugod po svetu je septembra 2021 veliko več okužb, kot je bilo septembra 2020. Letos kao pol folka precepljeno, lani živa duša ne.

Kar pa se razlike od naštetih držav tiče pa ja, politika je kriva, da ni padlo več naivcev tudi pri nas.

Potrebuješ še kakšno razlago? Vprašaj. Se bomo potrudili, da ti po nekaj inštrukcijah potegne.

Res je, čisto preprosta logika. Če samo pogledamo tisti semafor, na primer Izrael največ pocepljenih, je rdeč. Romunija 20 % cepljenih, pa je zelena.

To je pričakovano, saj cepljeni širijo virus in cepljeni imajo poškodovan imunski sistem. Cepljeni so grožnja, poleg teh debilov, ki izvajajo cepilno nasilje.

Zakaj Nemčija zapira nuklearne elektrarne? A ne verjame v jedrsko znanost? A je Merkelca bolj pametna od znanstvenika Oppenheimerja? Zakaj so hipiji proti atomskim bombam? A ne zaupajo orožarski znanosti? Zakaj ste polpismeni desničarji proti komunizmu? A mislite, da ste pametnejši od Karla Marxa?

Zakaj je Pfizer leta 2009 moral po sodni odločbi umakniti s trga štiri zdravila: Bextra, Geogon, Zynox in Lycra? Zakaj je morala firma plačati 2,3 milijarde dolarjev sodne poravnave? Zato ker ameriško sodišče ne verjame v znanost?

Cepilci, povejte. Kaj pa, če se čez leto dve pokaže en hud stranski učinek teh cepiv? Znanost je namreč prav to. Relativna in prilagodljiva na nova dejstva. V znanosti ni absolutnih resnic. Zdaj pa vas poskušajo prepričati ravno v to, da je cepivo absolutna rešitev. Ni.

preprosto, 10.09.2021 ob 19:27

Vprašanje je bilo preprosto, zakaj se pri nas tako upira cepljenju, če je cepivo enako kot drugje.

Ne cepiš se zaradi trenutno vladajoče stranke.

Zakaj samo pri nas drama glede vsega: ne mask, ne testiranje, ne cepljenje.

Absolutno pa prejemati dodtek za covid, prejemati pomoč v času kovida.  Kaj pa je posameznik pripravljen narediti, da bi bilo drugače, kaj je alternativa?

Debilno fašistično zabito, kaj je samo pri nas upor glede fašizma ?

Zakaj spet lažeš, debilno fašistično in širiš lažnivo fašistično propagando ?

Vsepovsod po svetu so upori. Japonci so zlili stran več kot milijon tega strupenega zvarka, v Romuniji so ustavili cepljenje, ker so ugotovili, da je preveč hudih stranskih posledic. V Braziliji je sam predsednik nagovovoril državljane, da se uprejo fašizmu.

(https://www.facebook.com/stoplaznivimmedijem/videos/178507081030131/)

Cepilci, povejte, zakaj še zmeraj vozite dizle? A ne verjamete znanstvenikom, ki pravijo, da izpušni plini povzročajo segrevanje ozračja, zaradi katerega bomo vsi nastradali?

Cepilci, zakaj ste debeli? Zakaj se bašete s poceni sladkarijami, čipsom, sladkimi pijačami in konzervami? A ne verjamete zdravnikom, ki vas opozarjajo, kako tvegano je to početje?

Na Danskem,.. so se najbrž cepili v večjem številu, ker zaupajo v svoj zdravnstveni sistem, da jim bodo pri morebitnih hudih stranskih učinkih, strdkih, kapi,.. pomagali. Pri nas je zdravstvo na psu. Še najraje vidijo, da kar crkneš.

V Sloveniji moraš pred cepljenjem podpisati že natiskano izjavo, da nosiš sam odgovornost za posledice. Zanima me, ali je enako tudi v drugih državah?

Dokler so vsa cepiva v ekspirimentali fazi, in nimajo uradnega dovoljenja za uporabo, se v moji družini ne bomo cepili.

Mene pa zanima zakaj ne uporabljate lepši izraz kot je necepljen ampak uporabljate anticepilec?

No, jaz sem necepljena. Počutim se odlično.

In se ne rabim primerjat z nekimi drugimi ljudmi, z nekimi drugimi državami. Zakaj imaš ti to potrebo?

kaj pa če, 11.09.2021 ob 08:29

Cepilci, povejte. Kaj pa, če se čez leto dve pokaže en hud stranski učinek teh cepiv? Znanost je namreč prav to. Relativna in prilagodljiva na nova dejstva. V znanosti ni absolutnih resnic. Zdaj pa vas poskušajo prepričati ravno v to, da je cepivo absolutna rešitev. Ni.

Hudi stranski učinki prebolelega virusa so se že pokazali. Vse to, kar velja za cepljenje (krvavitve, kapi, paraliza…), se v veliko večji meri pojavlja po prebolelem kovidu. A to vas pa ne skrbi? Primeri mladih ljudi, ki po preboleli bolezni fašejo kap, paralizo, avtoimunsko bolezen…? Aja, ne poznate nobenega takega, medtem ko je splet poln takih primerov po cepljenju, saj jih antivaksarji iščete z lučjo.:))) Jaz pa poznam dva primera- možganska kap pri prej zdravem 24-letniku dva tedna po prebolelem kovidu in 42-letnico, ki se še po 6 mesecih po tem ko so jo intubirali, bila v umetni komi, dobila hude preležanine… ni pobrala. Ampak tega ne posplošujem na celo človeštvo kot to delate vi. Dejstvo je, da obstajajo posledice, tako pri prebolelih kot pri cepljenih, s tem da je posledic pri prebolelih neprimerno več, preberite si kako resno študijo.

absolutno, 11.09.2021 ob 09:02

Hudi stranski učinki prebolelega virusa so se že pokazali. Vse to, kar velja za cepljenje (krvavitve, kapi, paraliza…), se v veliko večji meri pojavlja po prebolelem kovidu. A to vas pa ne skrbi? Primeri mladih ljudi, ki po preboleli bolezni fašejo kap, paralizo, avtoimunsko bolezen…? Aja, ne poznate nobenega takega, medtem ko je splet poln takih primerov po cepljenju, saj jih antivaksarji iščete z lučjo.:))) Jaz pa poznam dva primera- možganska kap pri prej zdravem 24-letniku dva tedna po prebolelem kovidu in 42-letnico, ki se še po 6 mesecih po tem ko so jo intubirali, bila v umetni komi, dobila hude preležanine… ni pobrala. Ampak tega ne posplošujem na celo človeštvo kot to delate vi. Dejstvo je, da obstajajo posledice, tako pri prebolelih kot pri cepljenih, s tem da je posledic pri prebolelih neprimerno več, preberite si kako resno študijo.

Najprej bi morali znati brati, da bi ai lahko prebirali študije.

Mene zelo moti to, da večina cepljenih, neprestano žali in nizkotno ponižuje necepljene. Po moje, to kaže na nizko kulturo in izobrazbo. Pogovorov in izmenjavi mnenj, na nekem normalnem nivoju ni. Predlagam vam izobraževanje, da boste lahko kos tudi daljšim debatam, in ne samo žalitvam.

Zakaj državo vodijo pravnomočno obsojeni, ki se jih povezuje še z zajetnim kupom nikoli oziroma le delno razrešenih primerov?

Sistem vročanja (odločb, sodnih pozivov,…) deluje za nekatere, medtem ko, je v zadevi onkraj Vršiča popolnoma zatajil…

Vidnejši predstavniki “izobraženih” so postali intelektualni prostituti brez hrbtenice, delujoči po principu, kdor ni z nami, je proti nam. Močno se trudijo diskreditirati neodvisno misleče stanovske kolege. V te namene izkoriščajo med drugim tudi medijski prostor, ko se ujamejo v lastno laž, pa jok in stok kako so bili narobe razumljeni.

Ljudje zasvojeni z drogo, ki ji pravimo oblast, že kažejo znake odvisnosti…

donporleone, 11.09.2021 ob 09:28

Zakaj državo vodijo pravnomočno obsojeni, ki se jih povezuje še z zajetnim kupom nikoli oziroma le delno razrešenih primerov?

Sistem vročanja (odločb, sodnih pozivov,…) deluje za nekatere, medtem ko, je v zadevi onkraj Vršiča popolnoma zatajil…

Vidnejši predstavniki “izobraženih” so postali intelektualni prostituti brez hrbtenice, delujoči po principu, kdor ni z nami, je proti nam. Močno se trudijo diskreditirati neodvisno misleče stanovske kolege. V te namene izkoriščajo med drugim tudi medijski prostor, ko se ujamejo v lastno laž, pa jok in stok kako so bili narobe razumljeni.

Ljudje zasvojeni z drogo, ki ji pravimo oblast, že kažejo znake odvisnosti…

Tako je. Narod pa pri tem kolateralna škoda.

Zato pa je narod zahteval, da se oblast testira na droge. Pa je mafija to zavrnila, češ da je to nedovoljen poseg v telo. Njihovo nasilje s testi in strupenim zvarkom, pa za njih očitno ni nedovoljen poseg v telo.

Kaj je z ljudmi, da se pustijo imeti za norca ?

robi567, 11.09.2021 ob 10:13

Zato pa je narod zahteval, da se oblast testira na droge. Pa je mafija to zavrnila, češ da je to nedovoljen poseg v telo. Njihovo nasilje s testi in strupenim zvarkom, pa za njih očitno ni nedovoljen poseg v telo.

Kaj je z ljudmi, da se pustijo imeti za norca ?

Lahko je iz fotelja srat. Da bi pa šel na ulico in zbral dovolj podpisov za referendumsko uzakonitev takih testiranj, to pa ne. Pretežko, kajneda?

Iz fotelja srat, 11.09.2021 ob 10:30

Lahko je iz fotelja srat. Da bi pa šel na ulico in zbral dovolj podpisov za referendumsko uzakonitev takih testiranj, to pa ne. Pretežko, kajneda?

Za kaj takega je pa robi preveč strahopeten. Nisem cepljen, a takih kot je ta drekobrbec pa ne prenašam.

Debilno, kakšnih testiranj ?

Treba je ukiniti ves fašistični teror, ker je vse nezakonito. Dokler boste debili podpirali testiranje, pa se cepili, ne bo konec fašizma.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close