Anticepilci boste samo se doma
robi567, 12.09.2021 ob 21:06
iDESI603, 12.09.2021 ob 20:48
še enkrat, 12.09.2021 ob 20:23
Robi567, 12.09.2021 ob 20:20
Sem danes že tu gor delil tisti video od hrvaškega predsednika.
http://www.facebook.com/watch/?v=170354705212475
Res da slovenskemu državljanu za mislit – ker ni fotomontaža. In res – navdaja to z grozo, pri njih tako, pri nas tako.
Na kratko: enako kot pri nas. Sicer bolj leporečno, a vsebinsko enako… Kdor je cepljen, bo živel normalno, tistih, ki niso, pa sicer ne bodo tlačili, a lahko pozabijo na normalno življenje. Ta zdravstveni sistem, o katerem govori, pa dvomim, da bo vzdržal do konca oktobra… tako pri njih, kakor pri nas.
Pri depopulaciji, ki se trenutno odvija, kjer se želiš znebiti tistih, ki najbolj obremenjujejo sistem, je najbolj učinkovito, da omejiš zdravstvene storitve. Saj so ravno stari in bolehni, največji odvisniki od zdravstva.
Evropa se že kar nekaj časa ubada s staranjem prebivalstva in politika je ta problem že večkrat omenjala.
Zato me ne čudi, da politična mafija, predvsem v Evropi, najbolj aktivno sodeluje pri tem genocidu.
In včasih dobim občutek, da ni le politična mafija tista, ki izvaja genocid, ampak se veliko ljudi še potiho s tem zločinom strinja.
Tu se pa enkrat za spremembo strinjam s teboj. Politična mafija je preko t.i. proticepilcev uspela oživiti svoje mokre sanje o depopulaciji. Veliko ovac je nevede nasedlo različnih oblikam propagande. Kanonfutr, kot se temu reče. Žalostno, na nek način, kako propaganda zlahka zmanipulira prestrašene množice.
iDESI603, 12.09.2021 ob 21:13
Pozdrav soncu, 12.09.2021 ob 20:55
Odvisno Desi, kaj je zate normalno zivlhenje.
Katere prioritete so ti v življenju normalne.
Zdravstveni sistem, kaj pa imam od njega, če v plačujem zdravstveno obvezno in dodatno a nič od tega ne koristim.
Še zobozdravnika moram plačat. Jaz samo podpiram sistem bolnih.
Jaz, jaz, jaz, jaz, … Kaj pa moja hči, ki je oni dan po majhni nerodnosti padla in si zlomila kost v roki… Naj zaradi tega, ker na triaži ne bo ocenjena kot nujen primer, celo življenje trpi zaradi “narobe” zaraščenega zloma?
Dajte pogledat malo širšo sliko, ljudje božji, no. Razmišljajte s svojo glavo. Saj gre za osnovne vzročno-posledične povezave. Ne rabi človek ne šol ne doktoratov. Debata o cepljenju je zdaj že mimo. Precepiti še ca. sedemsto tisoč ljudi je v enem nesecu ali dveh nemogoče.
Kot sem napisal že @Robi-ju… Ko bi le obstajali “strici iz ozadja”, ki bi vse skupaj orkestrirali… pa jih žal ni. Obstaja le cel kup prestrašenih posameznikov, tako v politiki, kakor med navadnimi ljudi, ki so popolnoma ohromljeni in ravnajo stihijsko. In ob bok tem približno enako narcisoidnih “jaz, jaz, jaz,…” posameznikov.
Ljudi, ki razmišljamo, pa nas je peščica… Kaj storiti?
Zato, ker razmišljaš tiho.
Spregovori, bori se.
Ne, tega pa ne znaš.
Ti razmišljaš po tiho.
absurdna primerjava, 12.09.2021 ob 21:12
Si vis pacem, para bellum, 12.09.2021 ob 20:31
daj ne bluzi, 12.09.2021 ob 19:30
Kronist, 12.09.2021 ob 15:11
Zuky, 12.09.2021 ob 10:49
Kako se vam zdi? Zdaj se na kavo, pico, k frizerju ne smete. Ali pa vas to ne gane, ker ste po naravi cudaki in sploh nikamor ne hodite?
Na žalost ne bo samo tako. Bodo tudi v bolnišnicah in na intenzivnih enotah, kjer bodo zasedali prostor in kadre, ter nižali nivo zdravstvenih storitev odgovornim.
Zato predlagam, da naj zavarovalnice začejo zaračunavati stroške zdravljenja necepljenim. Dovolj imam te lažne solidarnosti, da naj jaz kot odgovorna mravljica, plačujem davke za radožive čričke.
Tudi necepljeni plačujejo pridno ko črvički v zdravstveno blagajno. Enako ali še več, kot ti.
“Tudi necepljeni plačujejo pridno ko črvički v zdravstveno blagajno. Enako ali še več, kot ti.”
Tole pač ne drži, ker ste necepljeni večinoma zaposleni v JS (učitelji), nezaposleni ali morda v nekem deležu samostojni kulturni delavci – torej kaj veliko denarja od vas nimamo oz. ga bolj kot ne jemljete in ne dajete.
Tisti psihotični budali z latinskim nickom Para Bellum pa tole:
Primerjava kadilcev, sladkorcev, alkoholikov, debeluhov z necepljenci je absurdna, ker nihče od naštetih nima izbire (beri:cepiva), ki bi jim omogočala, da bi v primeru bolezni imeli lažji potek. A razumeš?
Motiš se:
ravno kronični bolniki s sladkorno, povišanim krvnim tlakom, povišanim holesterolom, povišanimi jetrnimi encinskimi testi so posledično bolj kritični za veliko oblik razvoja rakavih obolenj in so kar lepo tudi večinoma odvisniki od alkohola in nikotina in drugih substanc. Tega je pa pri nas zelo veliko. In to precej scuza zdravstveno blagajno, ja.
In za odvisnost od alkohola, cigaret se pač ne cepi, kajne? Se je treba po roki in možganih vsekat, da prenehaš s primarnim uničevalnim faktorjem – alko, nikotin. To je zavestno uničevanje tvojega telesa, akkšno cepljenje torej. Virusi so pa nevidni, ne moreš jih predvideti- zato pa se cepi in so cepiva v teh primerih upravičena. Zato je primerjava, da ni cepiva za npr. alkoholike in kadilces cepivi za virozna stanja, absurdna.
Tole kar pišeš, je brezpredmetno. Point je, da nihče od naštetih NIMA možnosti sprejeti neke injekcije, ki bi mu vsaj 90% zagotovila, da se njegovo zdravstveno stanje ne bo poslabšalo do te mere, da bo moral na aparat za predihavanje. Ali na aparat za dializo. Ali na aparat, ki ga bo obseval.
Anticepilci to možnost imate. In zanimivo, da se tega zaveste šele takrat ko ležite v bolnici in vas v prsih tako peče, da ne upate niti zaspati. Ljudje, ki so sprejeti v bolnišnico bi se VSI takoj cepili. Niti enega ni, ki bi korajžno blebetal o zarotah in dvomil v covid. Niti enega! A ni to absurd?
Pozdrav soncu, 12.09.2021 ob 21:20
Zato, ker razmišljaš tiho.
Spregovori, bori se.
Ne, tega pa ne znaš.
Ti razmišljaš po tiho.
Polna so pokopališča herojev. Tudi “kovid herojev” že počasi. Treba je stati za izrečenimi besedami. In jaz nikakor nimam v glavi edine zveličavne resnice. Sicer imam nekaj idej, kaj bi lahko bilo dobro za določeno (meni podobno) skupino ljudi, ker se pač v to vlogo znam postaviti. A zadnje, kar želim, je delati še več škode. Z besedami je treba previdno, dragi moji.
ko poguma zmanjka, 12.09.2021 ob 21:58
Tole kar pišeš, je brezpredmetno. Point je, da nihče od naštetih NIMA možnosti sprejeti neke injekcije, ki bi mu vsaj 90% zagotovila, da se njegovo zdravstveno stanje ne bo poslabšalo do te mere, da bo moral na aparat za predihavanje. Ali na aparat za dializo. Ali na aparat, ki ga bo obseval.
Anticepilci to možnost imate. In zanimivo, da se tega zaveste šele takrat ko ležite v bolnici in vas v prsih tako peče, da ne upate niti zaspati. Ljudje, ki so sprejeti v bolnišnico bi se VSI takoj cepili. Niti enega ni, ki bi korajžno blebetal o zarotah in dvomil v covid. Niti enega! A ni to absurd?
Nisem anticepilec. Se bom, ko bodo določena cepiva zame dovolj varna, izven testnega obdobja. Sem iz določene rizične skupine- krvni strdki, rešena pred smrtjo iz naslova krvnih strdkov ( genetika). Ne pijem alkohola, ne kadim, ne jemljem drugih substanc, od stanja s strdki je kolo moj prijatelj pred hrano. Nikoli debelu, holesterol cuker – vse vedno pod mejami normale vsa leta. Plačujem pa v zdravstveno blagajno že 30 let.
Zartrose izven profila, 12.09.2021 ob 10:56
Jaz sem za današnje normative izak čudakinja in mi je to všeč. Nočem biti normalna po normativih današnje družbe. Brrrr, same prodane duše, same laži, varanja, goljufije, manipuliranja.. ni šans da sem taka!
Zartrose, biti apriorij proti nečemu, čeprav ni racionalno, si še kako IN, in sicer padeš med ostale snovalce teorije zarot, kar je zelo popularno zadnje čase biti neracionalen, saj zdravstvena stroka tako nima o ničemer pojma. 🙂
Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.
Portal je postal eden izmed najbolj obiskanih platform na slovenskem prostoru, ki mesečno doseže 1 milijon uporabnikov. Strokovnjaki podajajo strokovne in neodvisne informacije na 200 različnih forumih. Naš cilj je postati največji, neodvisni in nevtralni portal, ki nudi informacije katere temeljijo na preverjenih dejstvih. Portal želi v ospredje postaviti vsebino, ki bo dovolj razumljiva za laičnega poznavalca ter na ta način zagotoviti, da imajo uporabniki, bolniki preverjene informacije s katerimi si ustvarja širšo sliko o svojem zdravstvenem stanju.Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.
MATJAZKO, 12.09.2021 ob 23:04
Zartrose, biti apriorij proti nečemu, čeprav ni racionalno, si še kako IN, in sicer padeš med ostale snovalce teorije zarot, kar je zelo popularno zadnje čase biti neracionalen, saj zdravstvena stroka tako nima o ničemer pojma. 🙂
Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.
Portal je postal eden izmed najbolj obiskanih platform na slovenskem prostoru, ki mesečno doseže 1 milijon uporabnikov. Strokovnjaki podajajo strokovne in neodvisne informacije na 200 različnih forumih. Naš cilj je postati največji, neodvisni in nevtralni portal, ki nudi informacije katere temeljijo na preverjenih dejstvih. Portal želi v ospredje postaviti vsebino, ki bo dovolj razumljiva za laičnega poznavalca ter na ta način zagotoviti, da imajo uporabniki, bolniki preverjene informacije s katerimi si ustvarja širšo sliko o svojem zdravstvenem stanju.Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.
Hokus pokus, 12.09.2021 ob 22:58
Meta ti si prava meta.
Vojno delate, Oz. Ustvarjate nestrpneži kot ti.
absurdna primerjava, 12.09.2021 ob 22:08
Nisem anticepilec. Se bom, ko bodo določena cepiva zame dovolj varna, izven testnega obdobja. Sem iz določene rizične skupine- krvni strdki, rešena pred smrtjo iz naslova krvnih strdkov ( genetika). Ne pijem alkohola, ne kadim, ne jemljem drugih substanc, od stanja s strdki je kolo moj prijatelj pred hrano. Nikoli debelu, holesterol cuker – vse vedno pod mejami normale vsa leta. Plačujem pa v zdravstveno blagajno že 30 let.
iDESI603, 12.09.2021 ob 22:00
Polna so pokopališča herojev. Tudi “kovid herojev” že počasi. Treba je stati za izrečenimi besedami. In jaz nikakor nimam v glavi edine zveličavne resnice. Sicer imam nekaj idej, kaj bi lahko bilo dobro za določeno (meni podobno) skupino ljudi, ker se pač v to vlogo znam postaviti. A zadnje, kar želim, je delati še več škode. Z besedami je treba previdno, dragi moji.
Forum je zaprt za komentiranje.