Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Anticepilci boste samo se doma

Anticepilci boste samo se doma

Odgovor na objavo uporabnika
izkoriščanje vojnega stanja, 12.09.2021 ob 19:28

da veš, 12.09.2021 ob 13:52

Dragi avtor obstaja pa še ena možnost saj je bila zadnjič objavljena po TV.

Plačaš klošerja pa se gre namesto tebe cepit.

Ljudje so znajdljivi vse se da pretentati.

glede cepljenja brezdomcev proti plačilu:

so moški privilegirani – ženskih brezdomk  s  primernim EMŠOM, je bolj malo. Brz skrbi, da bodo sedaj še osebni dokument zahtevali.

Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.  

Portal je postal eden izmed najbolj obiskanih platform na slovenskem prostoru, ki mesečno doseže 1 milijon uporabnikov. Strokovnjaki podajajo strokovne in neodvisne informacije na 200 različnih forumih. Naš cilj je postati največji, neodvisni in nevtralni portal, ki nudi informacije katere temeljijo na preverjenih dejstvih. Portal želi v ospredje postaviti vsebino, ki bo dovolj razumljiva za laičnega poznavalca ter na ta način zagotoviti, da imajo uporabniki, bolniki preverjene informacije s katerimi si ustvarja širšo sliko o svojem zdravstvenem stanju.Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.

Ljudje bomo ostali doma, pa tudi kader, ki je nujno potreben. Ali bo cepljen doktor riti brisal?

mnjjjujuj, 12.09.2021 ob 19:51

Ljudje bomo ostali doma, pa tudi kader, ki je nujno potreben. Ali bo cepljen doktor riti brisal?

Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.  

Portal je postal eden izmed najbolj obiskanih platform na slovenskem prostoru, ki mesečno doseže 1 milijon uporabnikov. Strokovnjaki podajajo strokovne in neodvisne informacije na 200 različnih forumih. Naš cilj je postati največji, neodvisni in nevtralni portal, ki nudi informacije katere temeljijo na preverjenih dejstvih. Portal želi v ospredje postaviti vsebino, ki bo dovolj razumljiva za laičnega poznavalca ter na ta način zagotoviti, da imajo uporabniki, bolniki preverjene informacije s katerimi si ustvarja širšo sliko o svojem zdravstvenem stanju.Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.

Robi567, 12.09.2021 ob 18:14

iDESI215, 12.09.2021 ob 17:54

Kronist, 12.09.2021 ob 15:11

Zuky, 12.09.2021 ob 10:49

Kako se vam zdi?   Zdaj se na kavo, pico, k frizerju ne smete.  Ali pa vas to ne gane, ker ste po naravi cudaki in sploh nikamor ne hodite?

Na žalost ne bo samo tako. Bodo tudi v bolnišnicah in na intenzivnih enotah, kjer bodo zasedali prostor in kadre, ter nižali nivo zdravstvenih storitev odgovornim.

Zato predlagam, da naj zavarovalnice začejo zaračunavati stroške zdravljenja necepljenim. Dovolj imam te lažne solidarnosti, da naj jaz kot odgovorna mravljica, plačujem davke za radožive čričke.

Ravno tega me je groza. Resnično groza. Države so obubožane. Zadolženost na ravni EU je okoli letnega BDP.

Paradigma se bo oz. je spremenila. Če je bilo lani vse usmerjeno v posameznika, bo letos prioriteta zagotavljanje delovanja gospodarstva…

Kapaciteta zdravstvene dejavnosti se ni povečala, kvečjemu zmanjšala. Gospodarstvo je na kolenih, kar pomeni posledično tudi zdravstvo.

Triaže bodo najbrž postale stalnica. In zelo verjetno je, da bodo prednostno obravnavani tisti, ki so potrebni gospodarstvu…

Res me je groza. Ljudje, to ni zgodba o cepljenih in necepljenih. To je kvečjemu zgodba o tem, koliko je v nas še človeškega ostalo. To je (bo kmalu) zgodba o preživetju.

Pa saj sem pred časom prilepil tisti dokument, ki govori o tem, da se izvaja depopulacija, da je Evropa bankrotirala, pokojninska blagajna izropana, preveč je starejših ljudi…..in zato se zdaj izvaja genocid.

Pa so se nekateri smejali iz mene

@Robi
: imel bi nekaj upanja, če bi lahko verjel, da je vse skupaj orkestrirano, kot sugeriraš. A kolikor jaz poznam zadeve in znam razmišljati… ne samo, da ni orkestrirano… še huje… mislim, da vlada popolna stihija. In to me navdaja z grozo.

Za desija. Mene tudi.

Naslednji ukrep fašista jajota za zajezitev epidemije je, da je necepljenim prepovedano dihanje.

In boste necepljeni kar nehali dihat ?

Še spraševat in paničarit, joj, kako bomo pa zdaj preživeli ? Ali si lahko nabavim kisikovo flašo in potem diham preko flaše in cevi ?

Kaj, pa, če vdihnem le petkrat na dan, verjetno tega jajo ne bo opazil ?

Točno tako delujete in tako se odzivate na vse nebuloze. Bolj se podrejate, bolj nas zapirajo in tlačijo.

Kdaj vam bo dovolj ?

Ali vam je res treba še dihanje prepovedat ?

Pa še ena resnična…..Spoštovani Slovenci, Miličinski je Butalce napisal kot prispodobo in ne kot priročnik.

iDESI603, 12.09.2021 ob 19:58

@Robi
: imel bi nekaj upanja, če bi lahko verjel, da je vse skupaj orkestrirano, kot sugeriraš. A kolikor jaz poznam zadeve in znam razmišljati… ne samo, da ni orkestrirano… še huje… mislim, da vlada popolna stihija. In to me navdaja z grozo.

http://www.facebook.com/watch/?v=170354705212475

Robi567, 12.09.2021 ob 20:12

Za desija. Mene tudi.

Naslednji ukrep fašista jajota za zajezitev epidemije je, da je necepljenim prepovedano dihanje.

In boste necepljeni kar nehali dihat ?

Še spraševat in paničarit, joj, kako bomo pa zdaj preživeli ? Ali si lahko nabavim kisikovo flašo in potem diham preko flaše in cevi ?

Kaj, pa, če vdihnem le petkrat na dan, verjetno tega jajo ne bo opazil ?

Točno tako delujete in tako se odzivate na vse nebuloze. Bolj se podrejate, bolj nas zapirajo in tlačijo.

Kdaj vam bo dovolj ?

Ali vam je res treba še dihanje prepovedat ?

ček diz aut, 12.09.2021 ob 20:17

za desija in robija, njuno debato – ni scitiralo.

Sem danes že tu gor delil tisti video od hrvaškega predsednika.

Robi567, 12.09.2021 ob 20:20

Sem danes že tu gor delil tisti video od hrvaškega predsednika.

Res da slovenskemu državljanu za mislit – ker ni fotomontaža. In res – navdaja to z grozo, pri njih tako, pri nas tako.

še enkrat, 12.09.2021 ob 20:23

Res da slovenskemu državljanu za mislit – ker ni fotomontaža. In res – navdaja to z grozo, pri njih tako, pri nas tako.

daj ne bluzi, 12.09.2021 ob 19:30

Tudi necepljeni plačujejo pridno ko črvički v zdravstveno blagajno. Enako ali še več, kot ti.

“Tudi necepljeni plačujejo pridno ko črvički v zdravstveno blagajno. Enako ali še več, kot ti.”  

Tole pač ne drži, ker ste necepljeni večinoma zaposleni v JS (učitelji), nezaposleni ali morda v nekem deležu samostojni kulturni delavci – torej kaj veliko denarja od vas nimamo oz. ga bolj kot ne jemljete in ne dajete.

Tisti psihotični budali z latinskim nickom Para Bellum pa tole:

Primerjava kadilcev, sladkorcev, alkoholikov, debeluhov z necepljenci je absurdna, ker nihče od naštetih nima izbire (beri:cepiva), ki bi jim omogočala, da bi v primeru bolezni imeli lažji potek.  A razumeš?

PIKULET CENZURIRANI, 12.09.2021 ob 15:08

povej454, 12.09.2021 ob 11:02

komaj čakam, 12.09.2021 ob 10:57

Sem delala 6 mesecev v tayveku.  Nisem se okužila.  Zdaj sem naenkrat postala državni sovražnik št. I.

Plača minimalna + dodatki. Tako imam poln kufer vsega, da mirno lahko ostanem doma kakšno leto ali dve.

Se pa strinjam z Beovičko, da smo butasti.  Ob drugem valu bi ji morali zagnati maske in tayveke v fris in  iti domov.

Kaj je tayvek

Tyvek (in ne tayvek) je TM od firme DuPont, s patentnimi pravicami zaščitena vrsta materiala, bele barve, kao ‘šuška’…

Seveda je tyvek.  Neka budala je napletla zgodbico in sploh ne pozna besed, pa tudi v tyveku ni delala za minimalca, hahahahaaaa

Na kratko: enako kot pri nas. Sicer bolj leporečno, a vsebinsko enako… Kdor je cepljen, bo živel normalno, tistih, ki niso, pa sicer ne bodo tlačili, a lahko pozabijo na normalno življenje. Ta zdravstveni sistem, o katerem govori, pa dvomim, da bo vzdržal do konca oktobra… tako pri njih, kakor pri nas.

iDESI603, 12.09.2021 ob 20:48

Na kratko: enako kot pri nas. Sicer bolj leporečno, a vsebinsko enako… Kdor je cepljen, bo živel normalno, tistih, ki niso, pa sicer ne bodo tlačili, a lahko pozabijo na normalno življenje. Ta zdravstveni sistem, o katerem govori, pa dvomim, da bo vzdržal do konca oktobra… tako pri njih, kakor pri nas.

Odvisno Desi, kaj je zate normalno zivlhenje.

Katere prioritete so ti v življenju normalne.

Zdravstveni sistem, kaj pa imam od njega, če v plačujem zdravstveno obvezno in dodatno a nič od tega ne koristim.

Še zobozdravnika moram plačat. Jaz samo podpiram sistem bolnih.

Pri depopulaciji, ki se trenutno odvija, kjer se želiš znebiti tistih, ki najbolj obremenjujejo sistem, je najbolj učinkovito, da omejiš zdravstvene storitve. Saj so ravno stari in bolehni, največji odvisniki od zdravstva.

Evropa se že kar nekaj časa ubada s staranjem prebivalstva in politika je ta problem že večkrat omenjala.

Zato me ne čudi, da politična mafija, predvsem v Evropi, najbolj aktivno sodeluje pri tem genocidu.

In včasih dobim občutek, da ni le politična mafija tista, ki izvaja genocid, ampak se veliko ljudi še potiho s tem zločinom strinja.

robi567, 12.09.2021 ob 21:06

Pri depopulaciji, ki se trenutno odvija, kjer se želiš znebiti tistih, ki najbolj obremenjujejo sistem, je najbolj učinkovito, da omejiš zdravstvene storitve. Saj so ravno stari in bolehni, največji odvisniki od zdravstva.

Evropa se že kar nekaj časa ubada s staranjem prebivalstva in politika je ta problem že večkrat omenjala.

Zato me ne čudi, da politična mafija, predvsem v Evropi, najbolj aktivno sodeluje pri tem genocidu.

In včasih dobim občutek, da ni le politična mafija tista, ki izvaja genocid, ampak se veliko ljudi še potiho s tem zločinom strinja.

Robi, malo sem ti verjela, veliko pa ne. Oziroma sem mislila, da je to, kar pišeš, stvar daljne bodočnosti. Žal si imel prav. Zdaj niti ne skrivajo več, da gre za de populacijo.

Si vis pacem, para bellum, 12.09.2021 ob 20:31

“Tudi necepljeni plačujejo pridno ko črvički v zdravstveno blagajno. Enako ali še več, kot ti.”  

Tole pač ne drži, ker ste necepljeni večinoma zaposleni v JS (učitelji), nezaposleni ali morda v nekem deležu samostojni kulturni delavci – torej kaj veliko denarja od vas nimamo oz. ga bolj kot ne jemljete in ne dajete.

Tisti psihotični budali z latinskim nickom Para Bellum pa tole:

Primerjava kadilcev, sladkorcev, alkoholikov, debeluhov z necepljenci je absurdna, ker nihče od naštetih nima izbire (beri:cepiva), ki bi jim omogočala, da bi v primeru bolezni imeli lažji potek.  A razumeš?

Motiš se:

ravno kronični bolniki  s sladkorno, povišanim krvnim tlakom, povišanim holesterolom, povišanimi jetrnimi encinskimi testi so posledično bolj kritični za veliko oblik razvoja rakavih obolenj  in  so kar lepo tudi večinoma odvisniki od alkohola in nikotina in drugih substanc. Tega je pa pri nas zelo veliko. In to precej scuza zdravstveno blagajno, ja.

In za odvisnost od alkohola, cigaret se pač ne cepi, kajne? Se je treba po roki in možganih vsekat, da prenehaš s primarnim uničevalnim faktorjem – alko, nikotin.  To je zavestno uničevanje tvojega telesa, akkšno cepljenje torej. Virusi so pa nevidni, ne moreš jih predvideti- zato pa se cepi in so cepiva v teh primerih upravičena. Zato je primerjava, da ni cepiva za npr.  alkoholike in kadilces cepivi za virozna stanja,  absurdna.

Pozdrav soncu, 12.09.2021 ob 20:55

Odvisno Desi, kaj je zate normalno zivlhenje.

Katere prioritete so ti v življenju normalne.

Zdravstveni sistem, kaj pa imam od njega, če v plačujem zdravstveno obvezno in dodatno a nič od tega ne koristim.

Še zobozdravnika moram plačat. Jaz samo podpiram sistem bolnih.

Jaz, jaz, jaz, jaz, … Kaj pa moja hči, ki je oni dan po majhni nerodnosti padla in si zlomila kost v roki… Naj zaradi tega, ker na triaži ne bo ocenjena kot nujen primer, celo življenje trpi zaradi “narobe” zaraščenega zloma?

Dajte pogledat malo širšo sliko, ljudje božji, no. Razmišljajte s svojo glavo. Saj gre za osnovne vzročno-posledične povezave. Ne rabi človek ne šol ne doktoratov. Debata o cepljenju je zdaj že mimo. Precepiti še ca. sedemsto tisoč ljudi je v enem nesecu ali dveh nemogoče.

Kot sem napisal že @Robi-ju… Ko bi le obstajali “strici iz ozadja”, ki bi vse skupaj orkestrirali… pa jih žal ni. Obstaja le cel kup prestrašenih posameznikov, tako v politiki, kakor med navadnimi ljudi, ki so popolnoma ohromljeni in ravnajo stihijsko. In ob bok tem približno enako narcisoidnih “jaz, jaz, jaz,…” posameznikov.

Ljudi, ki razmišljamo, pa nas je peščica… Kaj storiti?

Torej ti meniš, da je vse to le voda na mlin, da se sabotira  i onemogoči narodu tudi prihodnje volitve? Da narod ne bo mogel volit, da ne bo možno zamenjati nič z ničemr in nikakor nikoli več?

si predvidel očitno taktiko, 12.09.2021 ob 21:15

Torej ti meniš, da je vse to le voda na mlin, da se sabotira  i onemogoči narodu tudi prihodnje volitve? Da narod ne bo mogel volit, da ne bo možno zamenjati nič z ničemr in nikakor nikoli več?

za avtorja Robi567

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close