Anticepilci Bauer
Upssd, 21.01.2022 ob 17:25
Pametni se cepimo. Nimamo problemov, gremo kamor želimo…in ne zbolimo..
Jaz tudi grem kamorkoli želim. Tam kje me ne gnjavijo. Kje me gnjavijo, tam ne rabim it. Čeprav kako kazensko dam naprej če glih moram nekam kje me gnjavijo. Vedno bez maske, vedno brez pct neumnosti.
In seveda necepljen.
Kmalu si bom tetoviral anticepilec na vrat. Ponosen.
Cepivo je STRUP. Virusologija je lažna znanost katero treba ukinit.
Bravo za športnika z hrbtenico.
Bi še verjela, 21.01.2022 ob 19:06
Bi ti še verjela, če ne bi v službi imeli nekaj pozitivnih, tudi s težavami, pa so vsi polno cepljeni (različna cepiva).
Necepljeni smo vsi zdravi, dnevno preverjeno.
Ta je najboljša: necepljeni smo vsi zdravi.
Ne me smejat , resnično.
V naši firmi v zadnjem mesecu: zbolelo 7 necepljenih in 1 cepljen, ki nima nobenih simptomov. Da je pozitiven je ugotovil po naključju…
Od tistih 7 necepljenih, 3 primeri s podaljšano bolniško…
Tako da ustvarjanje mnenja, da necepljeni hodijo vsi zdravi naokrog, cepljeni pa cepajo, NIMA nobene osnove.
Ne drži, 21.01.2022 ob 20:00
Ta je najboljša: necepljeni smo vsi zdravi.
Ne me smejat , resnično.
V naši firmi v zadnjem mesecu: zbolelo 7 necepljenih in 1 cepljen, ki nima nobenih simptomov. Da je pozitiven je ugotovil po naključju…
Od tistih 7 necepljenih, 3 primeri s podaljšano bolniško…
Tako da ustvarjanje mnenja, da necepljeni hodijo vsi zdravi naokrog, cepljeni pa cepajo, NIMA nobene osnove.
Ne nakladaj butelj
Marksella, 21.01.2022 ob 13:46
Na srečo so vsi ostali športniki pametni in odgovorni.In seveda polno cepljeni. Tu za sebičnost , primitivnost in anticepilstvo ni prostora.
zakaj ste cepljeni tako maščevalno in žleht nastrojeni?
Njegova odločitev.
Kot je bila tvoja da se cepiš tvoja in te on ni ne obsojal, ne zaničeval. In kot je moja tudi moja, ki je enaka Bauerjevi.
Stella529, 21.01.2022 ob 13:40
Ta anticepilec se raje ne cepi, in ne gre na Olimpijske igre, kot ,da bi se cepil proti Koroni…. Kovid idiot na kubik, upam da ga sponzorji skenslajo in pošljejo v P. M. Sramota za slovenski šport.
Bravo, Bauer. To je športnik s pogumom povedati resnico!!!? Škoda le, da se je večina športnikov, pa četudi se s cepljenjem niso strinjali, vseeno vdala in prodala tej agresivni posiljevalski covidno cepilni propagandi! Pa seveda so hoteli še naprej nemoteno tekmovati… Žalostno vse skupaj.
No ne bo držalo, da smo necepljeni vsi zdravi. Necepljeni se moramo vsak dan testirati in na dnevni ravni je necepljenih okuženih cca 5000.
Tedensko povprečje dnevno potrjenih okuženih oseb znaša 8529. Število dnevno pozitivnih oseb v starostni skupini nad 65 let raste. Širjenje različice omikron se pozna tudi v številu hospitalizacij.
Več na: https://www.zurnal24.si/slovenija/napoved-razvoja-epidemije-vrh-epidemije-se-pricakuje-sele-v-naslednjih-dneh-380207 – http://www.zurnal24.si
Pa zdaj sploh ni pomembno cepljen necepljen, ker je omikron zelo nalezljiv. Vsi še pridemo na vrsto. Zato testiranje in cepljenje nima več nobenega smisla.
Največ bomo naredili sami s tem, da drug drugega spoštujemo, upoštevamo priporočila nošenja mask, razkuževanja, držimo razdaljo in prezračujemo prostore.
je lahko srat!
Realno gledano nima šans za medaljo ali kakšen bolj konkreten rezultat. Mu pa šport omogoča razmeroma lagodno življenje.
Saj ok, se trudi, trenira. Ja, tudi kakšen rekreativec trenira kot zmešan – na lastne stroške.
On pa živi na račun sponzorjev in države, zaposleni v slovenski vojski.
Bi bil že čas, da se na takšne cvetke začnejo odzivat sponzorji, ali pa se bomo začeli na vse to odzivat potrošniki.
Meni je najprej pri Bauerju padel v oči sponzor Petrol. Jutri tankam na Agipu.
Gre za princip.
Marksella, 21.01.2022. ob 13:46
Na srečo so vsi ostali športniki pametni in odgovorni.In seveda polno cepljeni. Tu za sebičnost , primitivnost in anticepilstvo ni prostora.
zakaj ste cepljeni tako maščevalno in žleht nastrojeni?
Njegova odločitev.
Kot je bila tvoja da se cepiš tvoja in te on ni ne obsojal, ne zaničeval. In kot je moja tudi moja, ki je enaka Bauerjevi.
Bravo Bauer, tako se dela. Svojega zdravja ne bo prodal. Vi cepilci pa crknite čimprej, da bo zmanjkalo bedakov naivnih.
@
nekaj o tem kdo je žleht nastrojen
Forum je zaprt za komentiranje.