Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Anticepilca sem kar brcnila

Anticepilca sem kar brcnila

Ciljala sem levo jajco ker sem imela njegovega teženja dovolj. Ali sem zadela tarčo točno nevem, je pa utihnil in se sključen pobral prej pa 10 minut hodil za mano in mi težil naj se ne cepim kot da je prodajalec tepihov na bazarju in skuša prodati svojo škart robo skonto na vsak način.

P.S.: levo ker sem imela špičak in se moraš pač skoncentrirat na enega če ciljaš oba ne zadeneš nič.

bulšit!

Ha ha ja . bravo

tudi jaz sem danes enega težaka brcnila v mednožje. Samo da jaz sem ga pa v desno jajce. Ne vem, možno da je bil isti tip. Ta si naju bo zapomnil za večno.

Pa naj še kdo reče, da cepivo nima nevroloških učinkov. Enim se očitno možgani kisajo. No, ali pač ne in so že od vedno prizadeti. Kdo bi vedel.

Odgovor na objavo uporabnika
Jonc nepr, 22.09.2021 ob 17:01

Pa naj še kdo reče, da cepivo nima nevroloških učinkov. Enim se očitno možgani kisajo. No, ali pač ne in so že od vedno prizadeti. Kdo bi vedel.

No če bereš MON, potem imaš občutek, da je bila večina cepljenih, še predno so cepivo razvili…

Saj ona ni nikjer rekla, da ni cepljena, samo da ji je eden težil, naj se ne cepi. Če je že cepljena, je prepričevanje malo odveč, se ti ne zdi?

Ah ja, replicirane zgodbice.

Če bi te polomu bi klicala policijo? Bi, jokla in stokala. Verjetno tudi tukaj. A ti bi brcala ljudi.

Ta permisivna vzgoja, kjer ga mali sinček/hčerkica nikoli ne faše čez gobec je rak in nevarnost za obstoj celotne družbe.

Družba 21. stoletja.

Enakopravnost, ki ni enakopravnost. Svoboda, ki ni svoboda.

Odgovor na objavo uporabnika
KajPaČeBiTeNazaj, 22.09.2021 ob 22:26

Če bi te polomu bi klicala policijo? Bi, jokla in stokala. Verjetno tudi tukaj. A ti bi brcala ljudi.

Ta permisivna vzgoja, kjer ga mali sinček/hčerkica nikoli ne faše čez gobec je rak in nevarnost za obstoj celotne družbe.

Družba 21. stoletja.

Enakopravnost, ki ni enakopravnost. Svoboda, ki ni svoboda.

Pa je šla ena jajčka. :)))) dobr da imate tipi dve, za vsak slučaj.

Ziher je imel ikre namest mod. 😀

Robi je nekam utihnil…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close