Antiageanasan ji kdo sledi
Res je sem preverila naslov je enak kot od Herte Kosmina, torej so njeni izdelki tudi na tem nivoju, ma če mi jih zastonj da jih vržem v smeti. Kakšen NATEG! Ona pa to za mastne denarje prodaje, me prav zanima izvor sestavin poceni kitajska roba. Vse za denar aja ne za plastične operacije. Se mi prav smilijo vsi tisti, ki temu nasedajo. Potem pa ona kok je boga, ker ima non stop inšpekcije. Ja hvala bogu, da imamo tak sistem, da nas vsaj nekdo ščiti pred nateeguni, ki prodajajo dodatke na nivoju biostil. Mah zdaj mi je vse jasno, edino sloveceljne nategneš lahk spredaj in zadaj, v tujini bi jo že zdavnaj prepovedali.
Meni je ironično, da so vsi proti Herti, potem pa kupujejo Anine praške, ki jih dela Herta. Za samooklicano kraljico prehranskih dopolnil bi se pa ja spodobilo, da sodeluje npr z valensom (ko je na nivoju), ne pa z Biostilom, ki dobiva skoraj na vsak oglasni blok novo kazen in pri tem hudomušno odvrnejo sej bo polovička.
Arrid646, 10.04.2025 ob 13:32
Je skregana z Valensom. Pred leti je sodelovala z njimi. Razlog je bil “kao” da povsod v dopolnilih dajo selen. Ma jaz v tem ne verjamem. Verjetno je razlog finančni.
Dokler ni imela svojih dopolnil po svojo znamko je sodelovala z njimi jih priporočala, je od tega služila, zdaj so ji pa konkurenca pa jih blati…
A prej je pa selen ni motil… Tu se pokaže verodostojnost človeka… Res ne razumem ljudi, ki ji slepo nasedajo, ona pa za ta namen slepega zaupanja izkorišča belo haljo … Pamet v glavo folk…
Sploh ne stekam kako jo lahko folk spremlja. Tudi sam jo,ker me res zanima kako daleč lahko še gre. Njena prezenca je tako odbijajoča, neverjetno. Ta bo do konca življenja živela v prepričanju da je najboljša,vse ve,vse zna in vsem lahko komandira in tudi neprijazna je lahko,ker pač to je ona in si lahko privošči. Da ne govorim o izpostavljanju otrok in to kljub prijavi na socialno je rekla da jih nebo nehala izpostavljat. Toliko stvari bi lahko izpostavil,da bi lahko napisal cel paragraf. Ena bolj odvratnih oseb, nočem niti pomislit kakšno je zasebno, če je že javna prezenca tako groteskna. In kar je najhuje te influencerji in malo bolj znani na sceni jo podpirajo,kar mi v treh vekih ne bo jasno zakaj. Groza.
Forum je zaprt za komentiranje.