Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice ANTALYA za 8 dni

ANTALYA za 8 dni

Živjo, jst sm pa našla eno fajno ponudbo za antalyo in sicer marca, tak da nameravam it s fantom, sam mam pa kar nekaj vprašanj ker o turčiji ne vem rečmo, nič.

Kater denar je tam? Ga rabim dost s seboj, baje da ne.
Kakšno je kej vreme, temp. tam v marcu? A je kej ljudi ali je bolj mrtvo, kot npr v grčiji zdej.
Kakšne so kaj cene v trgovinah, hrana, pijača, tudi v lokalih?
A tam kaj dogaja tko za zvečer it vn, k nisva glih mirne sorte:)? V bistvu si sploh ne predstavljam kako naj bi ta kraj zgledal, tak da če ma kdo kej fotk od sebe, bi jih z veseljem pogledala.
Kaj je kaj fajn za pogledat? Sej to si bom še u vodičih pogledala, ampak kaj je na vas nardilo vtis?

No to bi blo vse, sicer so pa dobrodošle vse informacije in vtisi.
hvala že vnaprej

PS Admonistrator, danes sem se že 1x prijavila in sicer kot kerkyra, vendar se ne morem logirat, zato sem se zdaj že 2. registrirala pod tem imenom, upam da bo ta vnaprej deloval.
lp

maja

Živjo!

No sama sicer še nisem bila v Turčiji sem pa že marsikje bila…
Sploh te ne razumem zakaj te vse to zanima…prepusti se…kar bo bo :O)
Tako slabo ne more bit, ko prideš tja se pozanimaj kaj je vredno ogleda..

ne vem mogoče sem jaz čudna..ampak prepusti se vsemu…grem stavit da bo super!

lp

urška

Ja je v tem času malo mrtvila. Ni žurk………………….Je pa Turčija super v notranjosti.

Pa zakaj pri streli rinete žurat v neke hotelske komplekse, kjer noči preživite v diskotekah in dneve v sobah ali ob hotelskih bazenih z sončnimi očali.

BIL SEM V KUSADASIJU NA ZAHODNI OBALI.

PRIPOROČAM. SICER PA JE BOLJ ZANIMIVA

NOTRANJOST TURČIJE.

ZA VEČ INFO POKLIČI.

LP!

ULRIK

Ja ker denar je tam je pa že dobro vedet, a?

kot da je kej bolj huda avantura, če greš tja ne da bi se ti kaj sanjalo.

apemaja, admin je tu bolj ne kot ja.

Lp, mm

Jst sm bla v Turčiji kar lep čas,maš kej za videt,takrat ko sm bla js so imel turško liro(2005)ampak so hkrati jemali tut evre tko da kar se tiče denarja ni problem :)Cene:Oblačila…skorej zastonj.Drugač pa hrana je v gostilnah nekje kr precej draga za tisto območje.Mal glejta na cene,čeprov v tem času ne bi smel bit preveč zasoljeno.V tem času ni tolk turistov,tko da glih za žur do jutra ni.Oglejta si slapove reke Duden,so blizu Antalye,Pamukale,js sm šla pogledat tudi Carigrad,ampak v osmih dneh bolj težko,safari in rafting,Kemer…pa še se najde.Vsekakor pejta na bazar-ampak ne pustita se jim spravocerat,ker te mojstrsko navijejo okrog prsta in na koncu kupiš tisto kakr si najmanj želel 🙂 Ljudje prijazni,ampak večina jih govori nemško,ang jim škripa:)Veliko užitkov v Turčiji LP

Aja z vremenom je pa tko: zjutrej je nekje okrog 8 stopinj,čez dan pa zleze tja od 16-20°C.Je kr prijetno.Ponavadi je kar sončno,mogoče zdej mal več padavin.To ne bi smela bit ovira:)

jaz sem prejsnji mesec bila v turciji in je bilo fenomenalno …
denar ne ravis menjat, imajo lire, ampak vse posod lahko kupujes z evri. tam je vse priblizno okrog 2 eura, vem hecno ampak tak vse zaokrozijo. kaj se pa zurov tice, jaz sem ga sama naredila, sem spoznala turke in smo ful cagali. oz. animatorje v hotelu in so nam povedali kam moremo it. vsi so fuuul prijazni tak da sam vprasajta …
fajn se imejta. … pa sporocita kak je bilo 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close