Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Anksiozna pubertetnica

Anksiozna pubertetnica

16 letna hčerka je že od rojstva občutljive narave, ima občasne tike. Letos po novem letu se je stvar poslabšala, je anksiozna, joka brez pravega razloga, razdražljiva, utrujena, težko zaspi. Zdaj čakamo na obravnavo pri psihologu, vendar so čakalne dobe…
Je že kdo to dal čez? Kako ji naj pomagam, smo poskusile čaje, pogovor…. ni glih pravega učinka. Zdaj ji dajem dominor 10 dni in ne vem je občasno boljše, ampak so še kar krize.
Zanimajo me izkušnje tistih staršev, ki ste to dali skoz .
Hvala

Naša je šla na terapijo k psihoterapevtu. Par srečanj je zelo pomagalo. Pa Bachove rescue kapljice, dobiš v DM. Kar pogumno, to se da rešit!

Jaz bi šla preverit hormonsko sliko

Hvala za tolažbo. Rešilne smo januarja kuple in jih je občasno vzela. A ste jih vi redno dajali? Malo se bojim da bi bilo preveč zdravil. Čeprav se zavedam da psihiater bi jo dal na tablete, da je vseeno boljše da jo jaz zdajle pomirim z naravnimi dodatki pa čeprav malo več in jih jemlje npr 2 -3 mesece in jih potem počas zmanjšujemo.

..to, kar si napisala, zvenijo kot simptomi hipertiroze….

Jaz bi vsekakor takoj poskusila s CBD kapljicami ali smolo. Mislim, da škodovati ne more. Res pa lahko, da so v ozadju hormonske motnje..ščirnica, ipd…

Naša jih je jemala dlje časa, dokler se ni psihično okrepila. Ključno je,.da reši stiske, ki jo stiskajo za vrat (to je tesnoba). Terapija ali morda svetovalna delavka v šoli, tudi te so navadno zelo usposobljene za svetovanje in pomoč. Ko bo rešila stvari (starši dostikrat kljub dobronamernosti ne znamo pomagat), bo tesnoba izzvenela in ne bo več potrebe po kapljicah. Vmes pa naj jih le jemlje, morda tudi CBD, da bo sposobna reševati težave. Naša je v enem letu noro napredovala, da se, tudi vaša bo. Kar pogumno.

Pa ste, preden ste hčerko začeli filat z antidepresivi, temeljito pregledali zdravstveno stanje. Ker za tako počutje je treba izključit kar nekaj vzrokov, preden gremo na psiho.

Bachove kapljice so naravni zeliščni pripravek za pomoč prav pri takih težavah. Niso antidepresiv. Podobno kot pasijonka kapljice. Pri nas se je vedelo, da je stiska. Smo delali na tem, da se je rešilo,kot pomoč pri procesu sem kupila kapljice. Ko se je situacija rešila, so simptomi izginili. Če pa ne bi, bi seveda izključili še ostale možne povzročitelje.

Naša hčerka nam je pred kratkim zaupala, da ima te težave že več kot dve leti. Zaenkrat rešujemo tako, da bo šla k psihologu, hvala za nasvete glede rešilnih kapljic, bomo poskusili. Ko sem malo brskala in brala o tem, je tega ogromno.

Ja, tega je ogromno. Veliko je pa še skritega. Jaz sem res od njenega otroštva skoz v tem, pa priznam da se zdajle počutim čisto nemočno. Bolj se bojiš, da ne boš prav odreagiral.

A ima kdo izkušnje s kakšnim zeli dobrim privat psihoterapevtom?

tudi jaz priporočam CBD (nad 30{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}), popolnoma naravno, pa pomagalo bo, če ima še kakšne druge težave, kot npr. alergija,…. Vse premalo se zavedamo blagodejnih učinkov te rastline in zadeve rešujemo s farmacevtskimi pripravki.

Lahko vprašam ali svetujete na podlagi lastnih izkušenj ali izkušenj svojega otroka ali ker ste slišali od nekoga?

Ti si v tem, hčerka je v tem … Vzorec se ponavlja … Investirajte v dobrega psihoterapevta!

Lahko vprašam ali svetujete na podlagi lastnih izkušenj ali izkušenj svojega otroka ali ker ste slišali od nekoga?
[/quote]

če že hočeš vse troje. CBD pomirja, ni psihotropen in ga lahko uživajo tudi otroci.

[/quote]

Jaz svetujem CBD na podlagi lastne izkušnje, in sicer anksioznih motenj. Pomaga mi zelo, sem bolj umirjena, nimam napadov panike in nepojasnjenih strahov in stisk. Stranski učinek je, da sem malo bolj lena kot ponavadi, nisem toliko učinkovita, a mislim, da pozitivni učinki zelo prevladajo. Jaz sem pri sebi sumila na ščitnico, pa testi niso nič pokazali, še vedno mislim, da gre pri meni za hormonsko neravnovesje, ki je povezano s prehodom v menopavzo. Morda so krivi hormoni tudi pri dekletu.

Jaz svetujem CBD na podlagi lastne izkušnje, in sicer anksioznih motenj. Pomaga mi zelo, sem bolj umirjena, nimam napadov panike in nepojasnjenih strahov in stisk. Stranski učinek je, da sem malo bolj lena kot ponavadi, nisem toliko učinkovita, a mislim, da pozitivni učinki zelo prevladajo. Jaz sem pri sebi sumila na ščitnico, pa testi niso nič pokazali, še vedno mislim, da gre pri meni za hormonsko neravnovesje, ki je povezano s prehodom v menopavzo. Morda so krivi hormoni tudi pri dekletu.
[/quote]

CBD – kakšen {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} za manjšo, drobno najstnico?

Koliko {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} kapljice pa imate? Ker me ravno to skrbi, dy ne bi bile premočne.

Procent naj bo vsaj 30 CBD. Čim višji tem boljše. Ne gre za to, da bi bilo možno s tem procentom predoziranje, gre za to, da čimhitreje pomaga telesu, da se “samozdravi”. Glede tega, da je eden napisal, da je bolj zaspan, to je pa čudno, ker CBD ravno vrača energijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close