Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika anketa – PROSIM IZPOLNITE

anketa – PROSIM IZPOLNITE

Prosimo vas, da

odgovorite na deset kratkih vprašanj v zvezi z vašim načinom življnenja in prehranjevanja. Vaši odgovori nam bodo v veliko pomoč. Hvala za vaše sodelovanje.

Anketa je na tem naslovu:

vaš Zavod Med.Over.Net

Andreja Verovšek, univ. dipl. soc. del., edukantka telesne psihoterapije *** Domišljija je pomembnejša od znanja. Znanje je omejeno, domišljija pa poganja svet. Albert Einstein I Naročilo na ePosvet: https://med.over.net/svetovalec/andreja-verovsek I

Ni problema, sploh jih je pa samo šest…
LP Mimi

sem že izpolnila
Lp Natasa

Ja, za MON bi jih izpolnile tudi 60 ane ane :-))

Če vam le kaj koristi…

Sicer pa Mimi, pokorno javljam, da sem omrežena (kakšna napaka je bila mi niso želeli zaupat “saj tako ne bi razumela, tudi če bi mi povedali”, khm). In piškoti so njaaaaaaaaaaaaaaaam. Bi pa res ugibala kakšen okus je tisti :-)).
Je recept kje tukaj napisan?

LP

----------------------------------------------- http://sonce-rumeno.moj-album.com/

Zahvaljujem za vaše sodelovanje, izpolnjene ankete nam bodo v veliko pomoč pri vrednotenju pozitivnih učinkov forumov, (v kolkor se bo izkazalo iz anket, da ti pozitivni učinki so.)
Vas bom pa obvestila v naslednjem tednu o tem, kaj je anketa pokazala, če vas kaj zanima.

Naj pa še povem, kako zelo aktivno ste sodelovali. V dveh urah in pol ste izpolnili 130 anket. Nad vsemi pričakovanji.

V kolikor ima kateri/a še kakšen komentar, pa z veseljem na dan, saj človek nikoli dovolj ne v o tem, kako razmišljajo drugi. In tudi tako napisano bo dober argument za nadaljno delo.

Hvala, hvala in vsem lep pozdrav!

Andreja

Andreja Verovšek, univ. dipl. soc. del., edukantka telesne psihoterapije *** Domišljija je pomembnejša od znanja. Znanje je omejeno, domišljija pa poganja svet. Albert Einstein I Naročilo na ePosvet: https://med.over.net/svetovalec/andreja-verovsek I

Odgovorila sem na anketna vprašanja. Malo me moti, ker:
1. so nekatere vprašanja zastavljena tako, da se že vnaprej ve odgovor: npr. 1. vprašanje “ali vam Forum pomeni vir uporabnih in koristnih informacij”. Ali je lahko še kakšen drug razlog, da sodeluješ na forumu in od tega nimaš kaj uporabnega ali koristnega? Mogoče sem nevedna, zato prosim za odgovor,
2. druga pa rahlo dvoumna (npr. vprašanje “ali menite, da ste dobro seznanjeni …”. Odgovorim lahko, “da” menim, ali da “ne” menim. Kaj pomeni, da “še nimam dovolj” mnenja?)
Ja, saj vem, da ste mislili nekaj, zapisalo se je pa nekaj drugega …. ampak temu je namenjena ta tema, ali ne?

Pa še moja predloga oziroma želji:
Predlagam, da bi se več receptov vpisovalo v zbirko receptov, in s tem se nebi ponavljali recepti na forumu in iskanje receptov bi bilo enostavnejše.

Za konec pa še čisto nepomemben predlog in to je, da bi se teme urejevale po datumu zadnjega prispevka. S tem bi se lahko pogovori nadaljevali na enem mestu in bi bilo bistveno manj novih tem in vse bolj pregledno.

Da ne bo slabe volje ali nesporazuma: vprašali ste in jaz pišem ….

Pozdravljena!

1. Forum nekaterim tudi ne pomeni vira koristnih informacij. Takih je zelo malo, pa vendar je bilo nekaj tudi takih odgovorov.
2. Večina z razumevanjem vprašanj ni imela težav, je pa verjetno res to, kar pravite, da vprašanje ni bilo čisto enoznačno, vendar za naše potrebe dovolj.

Za zdaj lahko na tej strani vidite delne rezultate, ki smo jih naredili na podlagi vzorca izpolnjenih anket (n=100). Izpolnjenih anket je sicer do tega trenutka 322.

Hvala za vprašanje in tudi navedene predloge. Predvsem tisto z recepti je dobra ideja, ki sicer zahteva malo več časa vsakega posameznika, drugim pa marsikaj olajša.

LP, Andreja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close