Ankaran – Debeli rtič … pešpot?
Prosim za pomoč, saj ta konec zelo slabo poznam. Ali je med Ankaranom ali Valdoltro in Debelim rticom kaka peš pot ob morju? Ne prav po obali in kamenju, saj bi mama tam težko hodila. Kaka lepa pešpot na tem koncu, lahko tudi Strunjan.
Mama okreva po kemoterapiji in si zelo želi sprehoda ob morju, uro v eno smer bi zmogla z vmesnimi pocitki, pa v gnečo med Lucijo in Fieso ne želiva.
Hvala za pomoč.
Mami bo zmogla pot od Kopra ali od Žusterne proti Izoli, saj se lahko kadarkoli obrneta…lahko startata kar v Kopru, tam je ob morju parkirišče, pojdi na tisto stran, kjer je makadam, mislim , da ni za plačat ali samo nekaj malega….potem imata od tam pa vse do Žusterne veliko klopic…od tam pa potegenta naprej, dokler bo šlo. lahko pa parkiraš tudi pred Žusterno na desni ob morju, na makadamu…a je verjetno res boljša tista varianta od Kopra, sem se spomnila tudi jaz, ko sem zgoraj prebrala predlog….gresta pa, dokler se vama bo šlo, pa nazaj.
Naj dodam, da sem tudi sama šla skozi KT in sem kljub vsem nadlogam veliiiko hodila in tako je še zdaj…pogum in vztrajnost še naprej , pa bo vse dobro! Srečno!
Forum je zaprt za komentiranje.