Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Ankaran – Debeli rtič … pešpot?

Ankaran – Debeli rtič … pešpot?

Prosim za pomoč, saj ta konec zelo slabo poznam. Ali je med Ankaranom ali Valdoltro in Debelim rticom kaka peš pot ob morju? Ne prav po obali in kamenju, saj bi mama tam težko hodila. Kaka lepa pešpot na tem koncu, lahko tudi Strunjan.
Mama okreva po kemoterapiji in si zelo želi sprehoda ob morju, uro v eno smer bi zmogla z vmesnimi pocitki, pa v gnečo med Lucijo in Fieso ne želiva.
Hvala za pomoč.

Mogoče se zapeljeta čez mejo? Do Zambratije ali Katora, od tam je lepa peš pot vse do Umaga. Čisto ob morju.
Vse dobro tvoji mami.

Ali pa iz Novigrada do Pinete. Sama ravnina un vlakec za nazaj. Mislim da zacne jutri vozit.

Parkiraš v Kopru oz. pri Žusterni , pa imaš krasno pešpot od tam do Izole in nazaj, ob morju, brez avtomobilov.

Hvala za idejo. Se da kje tam parkirati? Verjetno je trenutno Obala kar polna.

Na Hrvaško pa ne bi šla, zaradi morebitnega čakanja na meji.
Še najraje bi šla res v Ankaran, ker je najbliže.

Mislim da je zanjo čisto dovolj od Kopra do Žusterne.

Klopce vmes in na koncu kavica ali pa še kaj za v usta – če morski zrak ravno apetit naredi.

Mama od nekdaj zelo rada hodi in tudi po terapiji svojo kondicijo vzdržuje oz spet pridobiva s hojo. Vsak dan prehodi vsaj 5 km, zato isceva sprehod cca.2-3 km v eno smer. Pa nujno mora bit morje zraven. 🙂 Klopco za počitek se pa vedno najde.

Mami bo zmogla pot od Kopra ali od Žusterne proti Izoli, saj se lahko kadarkoli obrneta…lahko startata kar v Kopru, tam je ob morju parkirišče, pojdi na tisto stran, kjer je makadam, mislim , da ni za plačat ali samo nekaj malega….potem imata od tam pa vse do Žusterne veliko klopic…od tam pa potegenta naprej, dokler bo šlo. lahko pa parkiraš tudi pred Žusterno na desni ob morju, na makadamu…a je verjetno res boljša tista varianta od Kopra, sem se spomnila tudi jaz, ko sem zgoraj prebrala predlog….gresta pa, dokler se vama bo šlo, pa nazaj.

Naj dodam, da sem tudi sama šla skozi KT in sem kljub vsem nadlogam veliiiko hodila in tako je še zdaj…pogum in vztrajnost še naprej , pa bo vse dobro! Srečno!

Še to, namesto da zaviješ v Ankaran, greš res čisto malo naprej in si že v Kopru, dejansko ni neke razlike v km.

Hvala lepa. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close