Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Anglija, Škotska, Irska

Anglija, Škotska, Irska

Zdravo Kaj se splača posebej videt v teh deželah ( gradovi, jezera, prireditve ) oz. kje bi dobil točne podatke. pa zanima me koliko denarja bi rabil za 3 tedensko potovanje na backpack varianto, brez stroškov prevozov. Hvala za odgovore

Če imaš časa samo 3 tedne je pomoje smiselno, da Irsko spustiš in si raje pogledaš Anglijo in Škotsko. Splača se it na Škotske otoke, Iona, Mull …Gradov je neskončno mnogo… Včlani se v kakšen National Trust ali pa Historical Scotland, tam plačaš članarino in imaš potem zastonj vstopnine. Poglej, kaj kdo nudi…

Meni je bil vsec otok Skye. Sem sla na morski safari gledat kite, pa sprehodi mimo vseh tistih ovc po cesticah so lepi. Pa ce gres na Skotsko, itak ne smes spustiti Edinburgha. Sma sem sla z Interrailom, ker vse preostalo je predrago, razen stopa.

Za tako kratek čas ti svetujem, da si ogledaš samo Škotsko. Bivanje je najcenejše v kampih. Jih je veliko. Cene niso visoke, razen za kampe v Edinburgu (glede na to kaj kamp nudi v primerjavi s kampi na Hrvaškem). Vsekakor se moraš ustaviti za 2-3dni v Edinburgu ter nato krožno po Škotski. Ne bo ti žal.

Na škotskem je tudi free camping – vprašaš lastnika travnika/pašnika/večjega vrta, če lahko prespiš pri njem in nikjer ti ne odrečejo.

Mi smo v Edinburdu 3 dni spali na eni konjski farmi 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close