Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Angleški božični keksi-sonce

Angleški božični keksi-sonce

Ker mi tema ni skočila na vrh, bom probala prilepiti

Očitno ne gre. Bom pa tako:
Nekaj me zanima. Včeraj sem delala tele kekse, pa so se mi zelo razlezli in prišli so zelo, zelo mastni (skoraj enaka količina masla kot moke, pa še 3 jajca). A so sigurno količine taprave?
LP, Mina

Ja tole z neskakanjem tem je pa zanič no ;-)). Bomo Primoža prosile da popravi ;-)).

Joj, količine so prave, masa pride zeloooo redka. Si jih dala v papirnate košarice? Jaz sem jih takrat dajala v tiste (ne vem več firme), ki so raznih barve – roza, rumene, zelene, rjave v paketku. So bile očitno dovolj kompaktne, da so maso zadržale v obliki. Kolački so osali v modelu, dala sem pa v vsakega polno malo žličko.

Mastni pa verjeno pridejo res – saj zato so pa tudi tako obstojni, sicer bi se takoj posušili. Keksi pač ;-)).

Pa so ti bili vsaj okusni? ;-))

Ja, točno v takšne pisane papirčke se ji dajala. Mogoče sem jih malo preveč napolnila – no za naslednjič vem. Okusni so pa seveda zelo :-))
Lep dan, Mina

Mina, veš kaj bi mogoče še naredila “za ziher” – dala po dve košarici skupaj? Potem pa mora obdržati obliko 110% ;-))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close