Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Angleščina za najmlajše – Celje

Angleščina za najmlajše – Celje

Pozdravljeni,

zamina me kje v Celju je kvalitetno in zanimivo učenje angleškega jezika za najmlajše (4 leta). V vrtcu ne bo organizirane skupine, zato bi želela hči voditi na preizkušeno in zanimivo urico tujega jezika.

Čakam zanimive predloge

Lp in lepo nedeljo!

ne bom ti odgovorila, le dobronamerno pripomnila. Je že res, da se vzpodbuja zgodnje učenje tujega jezika. Je pa tudi res, da se običajno pozablja glasno povedati, da je fino, če otrok najprej obvlada materni jezik. Ko sem sama razmišljala o tem, sem prišla do zaključka, da ima moj 4letnik sicer odličen posluh za jezik, da se izraža pravilneje in ima bogatejši besedni zaklad kot vrstniki, da pa kljub temu materinščine še ne obvlada toliko, da bi lahko brez škode sprejel še en jezik. Zato se še ne uči nobenega tujega jezika. Bo pač moja ambicioznost prišla do izraza kje drugje:).

Naš je pri 4 letih govoril zelo dobro ANG, pa vendar ga nisem hotela vpisovati v noben tečaj. To je storil sam oz. izrazil željo v tretjem razredu.

Vem, da ni odgovor, ki ga pričakuješ – se mi zdi dobronamerna pripomba. To se mi zdi samo molža denarja staršev – vsi ti tečaji pri tako nežnih letih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close