Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek angleščina pod hipnozo ali nekaj takega

angleščina pod hipnozo ali nekaj takega

Ali mogoče katera ve, kje izvajajo učenje angleščine pod hipnozo oz. neka podobno metodo. Vem, da tak način obstoja, vendar se ne morem spomniti kje.

glotta nova iz Ljubljane

kako pa to poteka? ali lahko katera kaj več napiše o tem.
hvala

Moja mami je že pred leti šla na tak tečaj nekam v Kranj (ali pa nekje blizu Kranja, mogoče Naklo, ne spomnim se dobro).
Šlo je za učenje v nekem alfa stanju, ko ležiš z zaprtimi očmi in poslušaš zvočne posnetke in potem se ti to vtisne nekam v podzavest al kaj jaz vem kam. Čist po pravici povedano ni od tam odnesla nič več znanja kot iz klasične jezikovne šole.
Poleg tega poslušanja posnetkov v alfa stanju imaš še individualne ure (konverzacija in učenje slovnice) z učiteljem, tako da se v bistvu ne razlikuje dosti od drugih individualnih tečajev.
Te pogovore med tečajnikom in učiteljem so tudi posneli na kasete in tečajnik jih je na koncu lahko nesel domov (prazne kasete si moral prinesti s seboj).

Ha, ha, moj sosed je hodil na to in zraven vsakič ZASPAL!

Lp, Monstro

Ja, mojega moža je poslala sluzba na tak nekaj dnevni tečaj. Odnesel ni nič, se je pa vsaj dobro odpočil. Baje je firma za tečaj plačala okrog 500.000.

Blagor enim, ki imajo toliko za zapravljat!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close