ANGELI V RAJU
Tokrat v temi podam še malo domišljije KAJ PA ČE.
Torej kaj pa če, je tako:
Dva človeka, pa pojdimo tako, kot nekateri pravijo Adam in Eva.
Prva dva človeka prva zaljubljenca.
Če si znate predstavljati, da sta ta dva človeka edina dva človeka po katerih VSI MI ljudje tako ženske kot možje nosimo njuno od nekdaj elementacijo skratka genetiko. Ko ju vzamemo v razumu, domišljiji, kot prvi celici iz katerih so nastale vse druge celice, TO POMENI, MI, potem bi to lahko obrazložilo, pojasnilo, zakaj imamo v bistvu ljudje ko smo iskreni lahko privlačnost do mnogih in ne samo enega, ali ene.
Kajti če sta ta dva prva človeka vse iz česar je nastalo vse ostalo potem je v vsakem izmed nas tako Eva, kot tudi Adam. Torej, če so meni lahko všečne, tudi do te mere da bi se človek zaljubil lahko mnoge ženske je to zato, ker v bistvu vse te ženske so tudi Eve v svojem bistvu in jaz ker sem tudi Adam me seveda lahko privlačijo. In pa seveda obratno mnoge ženske privlačijo mnogi moški in ne samo eden.
Na mnogih je privlačnost, pa čerpav so si različne. Različno dišijo, različno izgledajo, govorijo, objamejo, se smejijo, razmišljajo, obnašajo itd, pa vseeno imajo tisto nekaj kar je nevidno in moškega pritegne, začara, očara. Prav tako moški ženske.
Tako iz tega pogleda se pojasne, kako je možno, da v življenju lahko ljubiš več žensk ali jih imaš, si jih imel rad pa čeprav je bila v bistvu vsaka individuum, v bistvu pa od nekdaj in za vselej ena in edina moja Eva.
Tako bi pojasnili, da ni nekaj grdega, da ni nekaj nenormalnega, če pa nas privlačijo mnogi ljudje in mnoge imamo lahko radi. Kajti to je narava, naša narava, ki nam je dana, da ima Eva ogromno izgledov in od tega ogromno čudovitih, prav tako Adam za Evo, da jim v življenju nikoli ne bi bilo dolgčas in se nikoli ne bi naveličala drug drugega.
Kar bi pomenilo, da nam je Bog dal svet na katerem imamo svojo ljubezen tako pisano tako, množično, tako čudovito in neponovljivo, da če bi večno živeli se nikoli ne bi naveličali, saj Eva vedno se najde da bo Adamu nadvse všeč in Adam se vedno najde da bo Evi nadvse všeč. Upam, da ste razumeli.
To bi tudi pojasnilo, ko se omenja, da sta bila možinja in moški. Možinja je ženska, moški je mož.
Ne glede na to katera si je v tebi Eva, prva ženska. In če vas je več žensk ne glede na imena, ki jih imate ne glede na to da ste individuum ste vse ženske. Če je ženska prvina, kot je prvina moški, potem so vsi moški Adam in vse ženske Eva. Kajti dejansko vse možinje nazivamo z ženska in vse može z moški. Kar pomeni iz tega, da sta le dva in vedno sta bila le dva pa čeprav jih , nas je mnogo.
Torej, če bi gledali iz tega ne krivimo se ,moški, če nam so ženske všeč in ne krivite se ženske, če so vam moški všeč.
Tako bi ves zemljski krog zajemal vse ženske in vse moške in s tem oba dva, Evo in Adama od nekdaj in za vselej, kajti ljubezen združena je lahko le ljubezen. Če skupaj imata ljubezen, potem je ena ljubezen in ta ljubezen od nekdaj in za vselej.
Tako če ste imeli več žensk ste imeli vedno le eno. Če ste imele več moških ste imeli v bistvu le enega. Tudi če si izberete enega moškega za vse življenje niste pogrešile ker ste dobile točno tistega ki ste ga iskale saj je Adam. Tudi možje, če ste si izbrali eno za vse življenje ste dobili točno to, ki jo od nekdaj hočete in to je Eva, ki je od nekdaj in za vselej vaša, naša, moja, tvoja, kajti eno smo, kot se združimo in dvoje, kot smo razdvojeni.
Tako gledano potem nobena ljubezen ni bila prepovedana, nobena krivična, saj vendar vedno ste ženske ljubile Adama, Adam pa je vedno ljubil le vas.
Ponovno upam, da ste razumeli.
Forum je zaprt za komentiranje.