Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Anamarija oreizkuša ohlapne oblekice

Anamarija oreizkuša ohlapne oblekice

https://www.instagram.com/anamariagoltes/

Kdaj se bomo lahko razveselili uradne novice o pričakovanju naraščaja Dončić-Goltes?

Dva otroka, stara nekaj čez 20, naj imata otroka??

Baba bo morala požurit. Glede na to, da že pri 21 mora telovadit kot zmešana, pazit kaj in koliko poje in da hodi na neke tretmaje za zamrznitev maščobnih celic ter je model za št 40, pričakujem, da bo še pred 27/28im kipnila.

Jaz sem 183 in sem imela tja do 28 68-72 max kg.

Brez gibanja in telovadbe (še tiste dve uri v šoli sem si rajši kaj izmislila, da sem lahko sedela), požrla vsak dan 1 veliko milko in en kup svinjarije.

Odgovor na objavo uporabnika
Pa še kaj, 12.08.2021 ob 07:53

Dva otroka, stara nekaj čez 20, naj imata otroka??

Res no, kdo si to izmišljuje. Res sta oba še otroka.

Za otroke imata se ogromno casa.  Naj uzivata na polno, dokler sta mlada, lepa, bogata.

Astta, 12.08.2021 ob 09:39

Za otroke imata se ogromno casa.  Naj uzivata na polno, dokler sta mlada, lepa, bogata.

Uf, za njo ni vec casa!

Skupaj sta ze nekaj let, Luka je medtem postsl svetovna zvezda ona pa nic od nic.

Ce se hoce obdrzat, bo morala imet otroka.

Če že toliko brskaš po instagramu, bi pa lahko do sedaj tudi že ugotovil, da je trenutno v modi, da se oblačiš kot vreča krompirja s cvetličnim vzorcem.

Jaz mam tudi občutek, da je noseča. Sploh to, da se zadnje čase ne izpostavlja tok, tudi na proslavi ni bila prisotna…bomo videli kaj bo pokazal čas..

pri 22 otroka?

očitno ji je dolgčas.

Bila je zraven na podpisu pogodbe, se je videlo na posnetkih. Tenka ko breza, ni delovala noseča. Ta vrečasta oblačila dostikrat delajo krivico

Simpatična in oblekce ji lepo pristojijo. ???

PandaBear, 12.08.2021 ob 10:52

Jaz mam tudi občutek, da je noseča. Sploh to, da se zadnje čase ne izpostavlja tok, tudi na proslavi ni bila prisotna…bomo videli kaj bo pokazal čas..

Yeap…. 😉

Pa dobro no- pri 23ih letih da se že toliko “špika” in dofilava, pumpa”  ustnice, obraz – zakaj je to treba? A ji je dolgčas?

Pa to je ja uvedena stalna praksa med profi nogometniki in košarkaši, no.

Poglej si kakšno  yutube ali TLC zadevo “footbaler & basketball” wifes

Anamarija nima 60 kil, zelo vitka in lepa je bila.. Je pa visoka blizu 180 cm ker je bila Severina proti njej debela in majhna.. Lp iz Vipave.. Dopust.

Hahahahaha denar ne more kupit lepote

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close