Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek analno?

analno?

Živijo!

Stara sem 27 let in bi rada poskusila analno, vendar moj fant noče:(
Kaj naj storim?
Kakšne so vaše izkušnje? Mi lahko kdo opiše kakšen je občutek?

…ja ne vem a ni ponavad lih obratno mi hocmo pa ne dobimo res ti ne znam pomagat:)

Moj je šele z mano prvič, po tolk letih, pa sem ga vprašala zakaj ni prej in je rekel, da zarad predsodkov, ker v to lukno homoseksualci… Če je pri tvojem enako, se bo moral znebit predsodkov. Sicer pa, če mu ne paše, ne ga silit, tebi tudi nebi bilo všeč, če bi te nekdo v nekaj kar nočeš, lahk pa probaš prepričat na nevsiljiv način.

andrej – Sej tud nasty ne bo več hotela, ko bo enkrat probala…

Nasty – meni je neprijetno. Moraš pa probat vsekakor, da se boš sama odločila, če ta paše ali ne. Ne vem pa, če ti bo uspelo svojega prepričat, če je že zdaj proti.

Občutki – rit te boli. Kot, da bi imela ful zapeko. Pa po seksu maš še kar nekaj časa prepih tam zadaj. Ni fajn.

Kr neki, ce tebi ne pase analni seks, to se ne pomeni, da ni fajn in da tudi Nasty ne bo vec hotela, ko bo enkrat probala. A si mogoce jasnovidna? Bu….
Mnoge zenske ga prakticirajo redno – med temi sem tudi jaz. In po takem seksu se nikoli me ni bolela rit. Mogoce ti nisi bila dovolj sproscena ali vzburjena ali karkoli. Ce se gre pocasi in se dela vse kot je treba, ne boli in je zeeeelo fajn.

Za prvič ti priporočam uporabo kakšnega vlažilnega sredstva kot npr. vazelin ali kaj podobnega, pa fool se sprosti, pa ne bo nič bolelo. Kar pa se tiče partnerja, pa morata biti oba za to, da stvar uspe kot je treba.

sej za silo lahko vidiš kako zgleda, če kakega vibratorja tja not potisneš, verjamem, da ni isto kot s ta pravim, sam lahko pa potešiš svojo radovednost

A mi lahko ena pove zakaj je to tako dobro?Jaz se ga še nisem lotila ker mi nekako ni do tega. Je res boljše kot pa v vagino??Kaj je tisto kar je tako zeloooo dobro za vas?

Živela ženske riti,najboljše velike.

“Za prvič ti priporočam uporabo kakšnega vlažilnega sredstva…” Vlažilna sredstva pridejo v poštev tudi drugič, tretjič itd. Rit ni kot nožnica, ki se sama vlaži, zato je treba zmeraj uporabljati vlažilna sredstva.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close