Analni sex prvič danes (lokalni anestetik)
hahahaha…….sedi 5![/quote]
kako sta trapasta![/quote]
Nič bolj kot avtorica.
Avtorica, ti mi pa prosim razloži, zakaj se boš tega lotila? Iz užitka očitno ne. Ker če bi se iz užitka, ne bi premišljevala kateri anestetik uporabit proti bolečinam. Torej zato, da ustrežeš tipu?
Si se vsaj drago prodala?
kako sta trapasta![/quote]
Nič bolj kot avtorica.
Avtorica, ti mi pa prosim razloži, zakaj se boš tega lotila? Iz užitka očitno ne. Ker če bi se iz užitka, ne bi premišljevala kateri anestetik uporabit proti bolečinam. Torej zato, da ustrežeš tipu?
Si se vsaj drago prodala?[/quote]
Kaj pa tebe briga, kaj drugi počnejo v postelji?
Nič bolj kot avtorica.
Si se vsaj drago prodala?[/quote]
Kaj pa tebe briga, kaj drugi počnejo v postelji?[/quote]
Nič, dokler svoje spolne navade ne dajo na forum, potem lahko komentiram kolikor hočem!
Kaj pa tebe briga, kaj drugi počnejo v postelji?[/quote]
Nič, dokler svoje spolne navade ne dajo na forum, potem lahko komentiram kolikor hočem![/quote]
S takimi izjavami pa potrjuješ, da si seksualno zafrustrirana in je zate seks le sredstvo manipulacije in doseganje nekega cilja, vsekakor pa ne užitek.
Nič, dokler svoje spolne navade ne dajo na forum, potem lahko komentiram kolikor hočem![/quote]
S takimi izjavami pa potrjuješ, da si seksualno zafrustrirana in je zate seks le sredstvo manipulacije in doseganje nekega cilja, vsekakor pa ne užitek.[/quote]
kako veš, me morda poznaš ???? kaj če mene moj po+uka v ušes, samo svetovni sloveniji tega re razlagam oz. ne sprašujem za mnenje , zaradi mene lahko tebe nabriše v rit potem ti ga pa še v fafo porine da ga očisti, tvoj problem oz tvoje spolne navade , ki se nikogar ne tičejo, če boš pa spraševala , če je to prav potem pričakuj tudi odgovor, ki ti ne bo všeč, ti je sedaj kaj bolj jasno zakaj tak odgovor?????
S takimi izjavami pa potrjuješ, da si seksualno zafrustrirana in je zate seks le sredstvo manipulacije in doseganje nekega cilja, vsekakor pa ne užitek.[/quote]
kako veš, me morda poznaš ???? kaj če mene moj po+uka v ušes, samo svetovni sloveniji tega re razlagam oz. ne sprašujem za mnenje , zaradi mene lahko tebe nabriše v rit potem ti ga pa še v fafo porine da ga očisti, tvoj problem oz tvoje spolne navade , ki se nikogar ne tičejo, če boš pa spraševala , če je to prav potem pričakuj tudi odgovor, ki ti ne bo všeč, ti je sedaj kaj bolj jasno zakaj tak odgovor?????[/quote]
Glede na tak odziv se več kot očitno ne motim. Briga me kam tebe tvoj f0ka, dejstvo je, da pri tem ne uživaš. Ker če bi bila zadovoljna v spolnosti, bi ti bilo vseeno, kakšen seks prakticirajo drugi, ne pa da se pri tem zgražaš.
kako veš, me morda poznaš ???? kaj če mene moj po+uka v ušes, samo svetovni sloveniji tega re razlagam oz. ne sprašujem za mnenje , zaradi mene lahko tebe nabriše v rit potem ti ga pa še v fafo porine da ga očisti, tvoj problem oz tvoje spolne navade , ki se nikogar ne tičejo, če boš pa spraševala , če je to prav potem pričakuj tudi odgovor, ki ti ne bo všeč, ti je sedaj kaj bolj jasno zakaj tak odgovor?????[/quote]
Glede na tak odziv se več kot očitno ne motim. Briga me kam tebe tvoj f0ka, dejstvo je, da pri tem ne uživaš. Ker če bi bila zadovoljna v spolnosti, bi ti bilo vseeno, kakšen seks prakticirajo drugi, ne pa da se pri tem zgražaš.[/quote]
Slaba vest ??? morda enkrat dobiš partnerja, ki bo vedel čemu vsaka luknja služi 😉
Glede na tak odziv se več kot očitno ne motim. Briga me kam tebe tvoj f0ka, dejstvo je, da pri tem ne uživaš. Ker če bi bila zadovoljna v spolnosti, bi ti bilo vseeno, kakšen seks prakticirajo drugi, ne pa da se pri tem zgražaš.[/quote]
Slaba vest ??? morda enkrat dobiš partnerja, ki bo vedel čemu vsaka luknja služi ;-)[/quote]
Če pač tebi rit služi zgolj ekskreciji – čemu potem serješ skozi usta?
Forum je zaprt za komentiranje.