Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Analitiki

Analitiki

Eh Spider, tebe zafrkavamo že cel cajt, pa ti ni nič všeč. Ne sprašuj nas, če se nikoli na zafrkavamo. :))
Čuden smisel za zafrkancijo imaš, če se lahko zafrkavaš le iz nič krivih natakaric, na svoj račun pa ne. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

In to napiše dečko ki je svojo internetno punco poslal na čvek da je kao razložla da je on baje zaseden….

pusti jih Spider oni bodo taki kot so ker jim to zagotavlja neko misel da delajo ”prav” oz kot bi morali ker so naučeni…

eni smo pač utrli lastno pot in se ji sproti smejali, ter se z njo zajebavali…

umrli pa bomo obojni tisti ki analizirajo in tisti ki se imamo fajn in nam analitiki poskušajo analizirat kot tebi tukaj…

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Umrli boste tudi tisti, ki analizirate druge, pa tega sploh ne vidite. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

saj sem napisal da bomo UMRLI VSI… zakaj si spet dodal bedni dodatek ki ne služi ničemur….

a moraš prit na top špot po prispevkih?

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Nekateri boste na Monu preživeli celo življenje in po vsej verjetnosti tudi umrli gor.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Mogoče. Tisti so baje nesmrtni. :))

Bral oboje, kar omenjata, pa še ostale od Paasaline ( v Slovenščino prevedene, seveda ) .
V ta vajin paket ” the best of …” bi dodal še ” Zajčje leto” …[/quote]

Zanimivo… ker meni je bilo Zajčje leto od vseh najmanj všeč. Tam, v tistem delu, ko pride do tistega upokojenega generala (al-kaj-je-že-bil) se mi zdi da načne eno dobro zgodbo, teorijo zarote, zgodbo, ki bi jo lahko dobro razvil naprej, potem pa vse nekako zamre. Sem bila razočarana.(upam pa, da nisem kaj pobrkala glede na to, da se je odkar sem to brala skotilo že kar nekaj zajcev). Mogoče je WYWH kaj mlajši in ima boljši spomin.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

WYWH ima tudi spomin že malo tiste sorte, da se mu sproti malo nov plac dela za nove vtise … pa detajli izpuhtevajo … ampak tisto čisto na koncu pa bi ti moralo ostati v spominu, ko je Vatanen imel tako močno željo po svobodi, da je iz zapora odšel enostavno tako, da je vzel v roke zajca , stopil najprej direktno skozi zid na dvorišče, nato pa še skozi obzidje … in sta skupaj z zajcem izginila za vedno …

Všeč mi je ta misel.[/quote]Ker si se zamislil nad njo?
Jaz sem to kričavost razumel bolj kot ihto s katero mali izkazuje svoj odpor do sprememb, ko ga mamica odstavi od prsi, ker mora podojiti mlajšega otroka in mu je starejši fovš, se počuti ubogi, ker so mu zrasli zobje s katerimi lahko grize hrano in mu ni več potrebno pit mleka… ;)[/quote]Ti si to namenoma narobe razumel in sedaj namenoma napisal lepo hudobno 🙂 🙂
Stavek je vzet iz konteksta, a ne.
Lahko se s kom ne strinjaš glede moralnih norm, deliš pa lahko pogled na svet, ali ne pač?

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Všeč mi je ta misel.[/quote]Ker si se zamislil nad njo?
Jaz sem to kričavost razumel bolj kot ihto s katero mali izkazuje svoj odpor do sprememb, ko ga mamica odstavi od prsi, ker mora podojiti mlajšega otroka in mu je starejši fovš, se počuti ubogi, ker so mu zrasli zobje s katerimi lahko grize hrano in mu ni več potrebno pit mleka… ;)[/quote]

On_, ti si pa res pojava. Našel si si eno Francko za ženo, ji naredil otroka, zdaj si pa misliš, da si že kar avtomatično bolj dozorel človek, kot si bil pred tem. Z oplojevanjem preprostih kmečkih deklin nisi nič bolj dozorel od nekoga, ki uporablja zaščito in si sploh ne želi imet otrok. Človek lahko odgovornost, zrelost pokaže tudi še na kak drug način, kot pa z izlivom semen.

Ker si se zamislil nad njo?
Jaz sem to kričavost razumel bolj kot ihto s katero mali izkazuje svoj odpor do sprememb, ko ga mamica odstavi od prsi, ker mora podojiti mlajšega otroka in mu je starejši fovš, se počuti ubogi, ker so mu zrasli zobje s katerimi lahko grize hrano in mu ni več potrebno pit mleka… ;)[/quote]

On_, ti si pa res pojava. Našel si si eno Francko za ženo, ji naredil otroka, zdaj si pa misliš, da si že kar avtomatično bolj dozorel človek, kot si bil pred tem. Z oplojevanjem preprostih kmečkih deklin nisi nič bolj dozorel od nekoga, ki uporablja zaščito in si sploh ne želi imet otrok. Človek lahko odgovornost, zrelost pokaže tudi še na kak drug način, kot pa z izlivom semen.[/quote]Pa saj to vam vseskozi dopovedujem, da izliv semena v kmečko Francko brez zaščite ni dovolj, da človek postane bolj zrel, četudi si jo položil v “tadragi srajci na zadnjem sedežu nobl avta”… 😉

No, fantje mogoče pa le bo nekoč nekaj iz vas 😉 :)))))

Ne On_, nič se ne bomo lagali. Dovolj dobro se spomnim tiste debate iz foruma “ljubezenski nasveti”, ko si naju oba z Matkićem označil za otroka, samo zato, ker sva bila proti razmnoževanju. To je pa tebi očitno šlo v nos in si naju povsem po nepotrebnem začel napadat. Točno tako je bilo in nič drugače.

Daj ne vleči me za jezik, da ne bom začel razlagat za kaj se je tam šlo. In nič vaju ne napadam, le razlagam svoj pogled na to “osemenjevalno zadevo”, vidva se pa počutita ob tem kot, da sta ostala brez prašnikov…. ti brez obeh Mat. pa brez enega….
Ok?

Whatever dude.

dobro si ti tole preanaliziral-glede na literaturo, ki jo omejnaš nisi popolnoma plehek tip, ampak nanaliziraš preveč, zakaj drugi analizirajo
relax, človek

aja, kelnerc ne grabim za rit, ker mi ženske ne sedejo…. sem pač XX

če tip bejbo anal – izira je to pač “posladek”
če bejba tipa anal-izira je tudi nekaj dodatno
če pa bejba bejbo in tip tipa anal-izira … je pa sicer sprejemljivo za njih … za človeštvo pa ausšus.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Lahko, da se marsikdo zgraža, ampak kot izvirna ideja je tole zgoraj zame fora meseca, vse kregarije in silni umotvori vseh dopisnih “analitikov” so več ali manj čisti dolgčas proti temu …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close