anala (v rit)
Prosim te za pojasnilo o tvojem prvem odgovoru pod točko 1 za kakšen link o morebitni dokazani poškodbi že po enem nasilnem analnem odnosu!
Dlje časa že namreč iščem to teorijo na spletu, o fekalni inkotinenci kot posledici vtikanja v črevo. Zaradi mojega zdrsa črevesja se lahko iztrebim samo s pomočjo prsta, kot vsi z delnim in notranjim zdrsom črevesa. Sprašujem o linku zato, ker mi zdaj po mnenju osebne zdravnice grozi inkotinenca, ker zaradi hudega zaprtja premikam prst v anusu, da sploh lahko sprožim pretok vetrov in blata. Se opravičujem za tako nazorno razlago! Od kod tebi ta vir, da vidim, ali me to res čaka?
[/quote]
ANalni seks je super zadeva, samo rabi pripravo, na začetku POČASNO prodiranje, veliko lubrikanta in sproščenost ženske. Ko ženska enkrat obvlada, je pa analni seks kot pomnoževalnik orgazma – če med analnim seksom stimulirata še klitoris in / ali se doda še kak dildo v vagino, žensko odnese od bombastičnega orgazma.
Obratno, če se par spravi analni seks delat brez lubrikanta in tip enostavno orodje zarine, po možnosti od konca, bo ženski zagravžal analca za celo življenje.
Na nek način je to pokazatelj zdravega odnosa v paru – če se znata pogovarjat in usklajevat, se bosta znala prilagodit in skupaj odkrivat, kak analec jima paše. Ne gre pa hitro, jbg.
[quote=”resnih raziskav je malo morje” post_id=12849713 time
Kje je tu dokaz?
V tej raziskavi piše, da ima 8 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} vseh odraslih fekalno inkotinenco. Med njimi pa je več tistih analno spolno aktivnih. Toda nimajo pa fekalne inkotinence vsi analno spolno aktivni!
Torej sploh niso nič dokazali, ker nimajo vsi pedri po domače plenic, sploh pa glede na to, da fekalna inkotinenca prizadene tudi heteroseksualno populacijo brez analnih izkušenj. V vsakem primeru 8{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} vseh ljudi, ne glede na vrsto njihove spolnosti.
Še enkrat prosim za link o redni dokazani fekalni inkotinenci analno aktivnih, očitno da ni res? Tu piše samo, da je med analno aktivnimi več fekalno Inkotinencnih.
Prosim te za pojasnilo o tvojem prvem odgovoru pod točko 1 za kakšen link o morebitni dokazani poškodbi že po enem nasilnem analnem odnosu!
Dlje časa že namreč iščem to teorijo na spletu, o fekalni inkotinenci kot posledici vtikanja v črevo. Zaradi mojega zdrsa črevesja se lahko iztrebim samo s pomočjo prsta, kot vsi z delnim in notranjim zdrsom črevesa. Sprašujem o linku zato, ker mi zdaj po mnenju osebne zdravnice grozi inkotinenca, ker zaradi hudega zaprtja premikam prst v anusu, da sploh lahko sprožim pretok vetrov in blata. Se opravičujem za tako nazorno razlago! Od kod tebi ta vir, da vidim, ali me to res čaka?
[/quote]
Linka nimam pri roki, iskati se mi ne da. Ti pa le poišči in to na tujih straneh. Nekateri članki so prevedljivi, nekateri pač ne. Na slovenskih javno dostopnih straneh ne boš kaj dosti izvedel/a, kot tudi še o marsičem drugem ne. Slovenceljni smo pač eni taki mali pohlevni trotki in to na vseh straneh in področjih. Tudi na javnih LGBT straneh se ne bo dosti našlo. So pač tendenciozne.
Tole z analo je tako koz z bulimijo. Vse babe z res dobro vitko postavo pa še kakšen dec kozlajo ko vidre celo življenje. Eni ostanejo hitro brez zob, da o poškodbah žrela, požiralnika in želodca ne govorim, drugim do pozne starosti ni nič. Krivično kot vse na tej ljubi zemljici
ma če obstaja en procent možnosti, da tak odnos prinese kasneje ženski probleme, ni šans, da ga komu dovolim. Ženske naredijo VSE, da obdržijo sluzaste dedce, tudi za ceno poškodb, takih ali drugačnih.
Ja, kot že pravi pred nekdo menoj, naj bodo pravila enaka za vse, koliko moških, ki niso geji, bi dovolili ženski, da poskusi z njim kaj analnega. In baje nekatere ženske full uživajo v tem, možno je tudi to, samo, če komu ne paše, ga nima drugi kaj silit v kaj takšnega.
Vi ne znate brati, saj je analna spolnost v ugotovitvah omenjena samo kot faktor. Ne mi rečt, da so kmečke babice,ki smo jim na praksi v domu upokojencev čistili in plenice menjavali, bile tudi analno spolno aktivne? Kako si potem to razlagati. In hkrati pa niso čisto vsi homoseksualci v plenicah… ? Tolko o verodostojnosti takih preiskav, faktor sem ali tja, že zdrava pamet ovrže.
Vi ne znate brati, saj je analna spolnost v ugotovitvah omenjena samo kot faktor. Ne mi rečt, da so kmečke babice,ki smo jim na praksi v domu upokojencev čistili in plenice menjavali, bile tudi analno spolno aktivne? Kako si potem to razlagati. In hkrati pa niso čisto vsi homoseksualci v plenicah… ? Tolko o verodostojnosti takih preiskav, faktor sem ali tja, že zdrava pamet ovrže.
[/quote]
te babice so mogoče dobile poškodbe pri porodih.
Evo ga :
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3437385/
Ampak tu gre za nasilnega partnerja in hudo poškodbo, razpad rektalnega sfinktra, krvavitev z bolečino v trebuhu, potrebno takojšnje operacije. Podobno kot je po posilstvu ženske potrebna nujna operacija zaradi krvavitve, raztrganine, da ne umre od sepse.
Še nekaj, jaz sem rahlo mazohistična, bmk za bolečino kot tako, ampak konkretno anus je občutljiv in kompleksen organ, ki ga uporabljaš na dnevni ravni celo življenje. Ne “zaceli” se tako enostavno kot kakšna odrgnina, zato ja, dajmo se zajebavat s tem.
Argument, da je ožji kot vagina in zato nudi večji užitek, pa tudi ni zadosten, ker ozkost ni merilo, kaj se fuka.
ČE ŽENSKI NE PAŠE, naj ta čas porabi npr. za vaje medeničnega dna ipd., moški gre pa lahko v razpoko v kavč sedežni.
Ko ga boš konkretno dobil v rito boš lahko pametoval, dokler pa ga v rit daješ drugim, pa bodi tiho! Največ o analnem užitku vedo povedati moški, ki ga nikoli niso fasali v svojo rit!
Ne verjemi vsega ženskam kar ti povedo, niti moškim. Analni seks je boleč. Nobene priprave tega ne spremenijo ,samo intenzivnost bolečine se zmanjša. Moški imamo prostato, ženske je nimajo!
Nekateri geji nikoli ne nastavijo, ker jim analni seks v vlogi prejemnika ni všeč in ne zdržijo bolečine in občutka nelagodja med penetracijo.
[/quote]
Tvoj problem je, da bereš tisto kar hočeš oziroma potvarjaš stvari sebi v prid. Na inkontinenco vpliva več fakotrjev in dotični link temu pritrjuje.
Tvoja pozicija je taka: že lep čas se vozim brez pripetega pasu, pa se mi do sedaj še ni nič zgodilo …
[/quote]
Na kakšni praksi si bila, medicinka? Saj to bi ti pred zdravniki morala vedeti, se ti ne zdi?
Urinska inkontinenca ima več faktorjev, eden je celo živčni mehur.
Fekalna inkontinenca je posledica raznih kroničnih bolezni, ena izmed je tudi demenca.
Sicer je vse to prosto dostopno, kar se naših objav tiče.
Pri nas ni bilo mode analnega občevanja, razen pri določeni sprevrženi populaciji, politiki, cerkev, ok.tudi zdravniki.
Še to, včasih se žensk po porodu ni šivalo, na starost je lahko uhajala cela maternica.
Zakaj bi sploh hotu v rit, ce mas pred sabo vagino? Moznost A: tip ma tok tankega da ne cut nic ne on in ne ona. Moznost B: bejba ima presiroko in spet noben ne cut nic. V prvem primeru ne bi smel bit neke panike sej tankega tut v riti prakticno ne cuts k je notr. Se prav je lahko problem edin v drugem primeru. Seks v rit ne sme bolet, ob najmanjsi bolecini je treba prekinit, ker je nekaj narobe. Lahk je tut predebel tic. Ce si tiscis neki ful debeuga noter in ne znas sprostit misic, si jih lahko poskodujes. Ce pa se znas sprostit, pa praviloma ne bo nic.
Vseen zakaj v rit, ce enmu ne pase? Jst osebno res ne cutm razlike med eno in drugo lukno. Za vsako metlo je nek en stil, k je ko ulit. Pa zamenite. 😛 Uni s tankimi se rajs zalubte v nizje punce, je vec sans da bojo ozje. A ni noben nikol dozivu unga, k se dva sleceta in en v glavi dobi preblisk: o ne! Ce en ne cut, se zal fizicno spodi nista ujela.
Nikoli v živjenju nisem v analo, pa tudi nihče mi tega ni predlagal ali silil.
Se pa živo spomnim in tega do konc življenja ne bom pozabila, bolečine, ko me je babica med porodom preverjala, koliko sem odprta preko zadnje odprtine. Čeprav je od tega že 40 let, pa me še zdaj oblije mrzel pot ob spominu na to dogodek, ker je bila bolečina, neprimerno večja kot pa sam porod.
Pa še to: pred kratkim je en zdravnik po tv govoril o tem, kako je zgrajena nožnica in kako analna odprtina. Nožnica ima resice, ki so podobne harmoniki, torej se pomikajo naprej in nazaj in se tako ne poškodujejo ob drgnjenju, medtem ko ima anus resice samo obrjene navzdol, ker pač z vidika biologije, bi naj anala samo iztrebljala in zato, se lahko hudo poškoduje, ko pride do drgnjena. Torej problem nastane, ko nekaj tiščiš not, ko gre pa ven, pa je to naravno in neškodljivo. Tako nekako po domače, čeprav je zdravnik seveda govoril v strokovnem jeziku.
2. Kaj je nenaravno in naravno se da debatirati na globoko, visoko in široko, pa še ne pridete nikamor. Bile so civilizacije kjer je homoseksualnost veljala za pravo ljubezen (npr. stara Grčija, pa ne samo ta) in je bila heteroseksualnost manjvredna.
[/quote]
Proklet peder s svojo propagando.
Kot prvo so v antiki gledali na take odnose z zmrdovanjem ostali v družbi in omejeni so bili na to, da je podrejeni prejemal in ni bilo obojestransko. Ampak ne, pedri trdijo, da je bila heteroseksualnost manjvredna. Za smejat se.
Forum je zaprt za komentiranje.