Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ana Roš globok poklon. Edina, ki si upa sprejeti afganistance.

Ana Roš globok poklon. Edina, ki si upa sprejeti afganistance.

Kje ste sedaj levakarji? Raznorazne Jarc, Jenull in podobni, boste sprejeli tudi vi domov kakšnega begunca? Tomičeva, Fajonka, Mesec, Kordiš, vas bomo videli z begunci doma? Ali so vas samo prazne besede.

Lahko vam je zgled Ana Roš, ki ima jajca sprejeti afganistanske begunce.

Odgovor na objavo uporabnika
vsaj ena ki naredi in ni praznih besed, 31.08.2021 ob 09:20

Kje ste sedaj levakarji? Raznorazne Jarc, Jenull in podobni, boste sprejeli tudi vi domov kakšnega begunca? Tomičeva, Fajonka, Mesec, Kordiš, vas bomo videli z begunci doma? Ali so vas samo prazne besede.

Lahko vam je zgled Ana Roš, ki ima jajca sprejeti afganistanske begunce.

In koliko jih boš sprejel(a) ti?

Dobro  reklamo si dela, jih bomo pa šteli, ko pridejo k njej prenočit.

Desperadodajka, 31.08.2021 ob 09:33

In koliko jih boš sprejel(a) ti?

jaz sem desničar in zagovarjam beguncev, ti s tvojo levičarsko retoriko pa brž po par afganistancev, da te napumpajo v tvojo glupo glavo

ja sigurno, 31.08.2021 ob 09:36

Dobro  reklamo si dela, jih bomo pa šteli, ko pridejo k njej prenočit.

Reklamo ima že v Tušu. Je vse po Anini recepturi;)).

vsaj ena ki naredi in ni praznih besed, 31.08.2021 ob 09:36

jaz sem desničar in zagovarjam beguncev, ti s tvojo levičarsko retoriko pa brž po par afganistancev, da te napumpajo v tvojo glupo glavo

Zakaj ji potem namenjaš globok poklon?

Desperadodajka, 31.08.2021 ob 09:38

Zakaj ji potem namenjaš globok poklon?

ker je ena redkih levičarjev, ki ne samo lapa v prazno in tudi kaj naredi.

tko da pohvala desničarja

vsaj ena ki naredi in ni praznih besed, 31.08.2021 ob 09:41

ker je ena redkih levičarjev, ki ne samo lapa v prazno in tudi kaj naredi.

tko da pohvala desničarja

Torej jih lahko tudi ti nekaj sprejmeš, da ne boš samo lapal, ampak sledil njenemu zgledu, ki ga tako obožuješ.

pa kaj ti si cel dan zadeta al kaj?

sem napisal da sem desničar in ne zagovarjam beguncev in njihovega priseljevanja. Jaz bi zaprl meje. Tko da nimam slabe vesti in govorim resnico, za razliko od vas, levičarskih rastafarijev

Če že tako obožuješ levičarko Ano Roš in podpiraš njeno odločitev, lahko slediš njenemu zgledu in posvojiš nekaj Afganistancev, da ne boš samo lapal. Kaj se boš zdaj ven vlekel, da si za zaprtje meje pred migranti, če podpiraš Ano, ki si jih bo uvozila. A sploh veš, kaj lapaš?

Njeno dejanje je res lepa gesta. Sicer mi ženska ni simpatična, ampak očitno ima veliko srce in bo dala nekomu priložnost, dostojanstvo in samorealizacijo.

lepa gesta, 31.08.2021 ob 09:53

Njeno dejanje je res lepa gesta. Sicer mi ženska ni simpatična, ampak očitno ima veliko srce in bo dala nekomu priložnost, dostojanstvo in samorealizacijo.

Bomo videli, ko bo treba besede pretvorit v dejanja. Še pred tem pa lahko morda poskrbi za socialno varnost in dober odnos do svojega osebja.

Takih, ki nagovarjajo k donacijam, nesebičnosti in toleranci, je na kupe. Tisti, ki res donirajo, nesebično pomagajo in so tolerantni, tega ne oglašujejo po instagramu.

Angleži imajo dober rek za take: Do as I say, not as I do.

Korajžna punca, glede na golide gnoja, ki so se že zlile nanjo s strani sds in njihovih lizunov spomladi in glede na odkrito napadalnost in sovraštvo, ki ga širijo do vseh, ki si drznejo delati drugače, kot oni.

Nisi prebrala vsega, vzela bo nekega kelnarja ki ji bo zastonj delal!

tržna niša, 31.08.2021 ob 10:00

Bomo videli, ko bo treba besede pretvorit v dejanja. Še pred tem pa lahko morda poskrbi za socialno varnost in dober odnos do svojega osebja.

Takih, ki nagovarjajo k donacijam, nesebičnosti in toleranci, je na kupe. Tisti, ki res donirajo, nesebično pomagajo in so tolerantni, tega ne oglašujejo po instagramu.

Angleži imajo dober rek za take: Do as I say, not as I do.

Saj begunec bo del njenega osebja. Bo delal kot natakar.

Nič kaj dobrodelno, kolikor poznam to sceno.

Bo kar močno lahko delal.

Vprašajte ga čez 3 mesece koliko plače je dobil, pa koliko je za stroške bivanja dal, ali pa si bo gospa že kje napraskala.

rosana535, 31.08.2021 ob 10:12

Nisi prebrala vsega, vzela bo nekega kelnarja ki ji bo zastonj delal!

Še enega afganistanca, ki bo na socialki al kaj? Mater eni ste tud blesavi. Čisto prav je, da ga zaposli. A zdaj bi ga morala pa doma v postelji pestovat?

Res lepa gesta. Tisti, ki komentirate, kako bo zastonj delal in ne vem kaj še. Vedno si boste izmislili nekaj za glodat a? Raje poglejte sebe, kako nagraužno lažnjivi ste.

in to bo…., 31.08.2021 ob 10:35

Nič kaj dobrodelno, kolikor poznam to sceno.

Bo kar močno lahko delal.

Vprašajte ga čez 3 mesece koliko plače je dobil, pa koliko je za stroške bivanja dal, ali pa si bo gospa že kje napraskala.

Kok je fino lagat, namigovat in nepreverjene grdobije širit, a ne?

Naredila je točno prav, sprejela je begunca in mu dala delo. Samo sdsovski troli lahko v tem najdete nekaj slabega.

Korona je dokončno naplavila na plano ves gnoj, ki ga Slovenci premoremo, in tega je toliko, da si v najhujših sanjah nisem predstavljala. Privoščljiv, zavisten, lažniv, dvoličen in naravnost žleht narod smo. In mene je sram, zelo.

Ana Roš je naredila najbolj častno dejanje, kar ga lahko. Sprejela je begunca, ki je čez noč ostal brez svojega doma IN domovine (izkušnja, ki si je nihče med nami niti v sanjah ne more predstavljati!) in mu dala delo, da bo lahko živel samostojno življenje in ne bo breme družbi, ki ga je sprejela.

Kaj bi eni pravzaprav sploh radi? Da zapremo meje, nam vzamejo potne liste, ukinemo internet, televizijo, radio, odklopimo elektriko in se vrnemo v srednji vek? Še tam so bili nekateri bolj razsvetljeni kot je mnogo Slovencev.

čim več beguncev je koristno ravno za take delodajalce kot so gostinci, ki trenutno za živo silo ne dobijo nobenega delavca, ki bi petke in svetke delal za minimalca, ki ga ponujajo. Eni pa si domišljajo, da opravljajo neko dobro delo. So vam res čisto sprali možgane.

sram me je da sem Slovenka, 31.08.2021 ob 11:21

Korona je dokončno naplavila na plano ves gnoj, ki ga Slovenci premoremo, in tega je toliko, da si v najhujših sanjah nisem predstavljala. Privoščljiv, zavisten, lažniv, dvoličen in naravnost žleht narod smo. In mene je sram, zelo.

Ana Roš je naredila najbolj častno dejanje, kar ga lahko. Sprejela je begunca, ki je čez noč ostal brez svojega doma IN domovine (izkušnja, ki si je nihče med nami niti v sanjah ne more predstavljati!) in mu dala delo, da bo lahko živel samostojno življenje in ne bo breme družbi, ki ga je sprejela.

Kaj bi eni pravzaprav sploh radi? Da zapremo meje, nam vzamejo potne liste, ukinemo internet, televizijo, radio, odklopimo elektriko in se vrnemo v srednji vek? Še tam so bili nekateri bolj razsvetljeni kot je mnogo Slovencev.

Namesto da se utapljaš v sramoti, raje sledi svetlemu zgledu Ane Roš in še ti koga povabi v svoj dom.

No pa tako so pisali o njej, kako je vzvišena in na mnoge goste gleda kot na manj vredne in jim, daje občuteko, da niso dovolj uglajeni za njeno restavracijo!!! ZDAJ PA AFGANISTANCE SPREJME!

Zdaj mi je pa jasno, da so te, ki se pritožujejo od nje bili SDS-ovska desničarska kmetavzarska golazen. Ja te pa res niso za nikamor, to so pa tako neuglajeni ljudje, ma kaj ljudje govedo! Za te pa vrjamem, da se niso znali obnašati kraju primerno in pol pa se pritožujejo, da jih je Ana Roš gledala postrani.

Saj veste kaj sem jaz vedno podpiral, to da zamenjamo te šovinistične, homofobične, janšištične kmetavzarje z imigranti in bomo z tem zelo koristili naši državi.

…saj se bo tudi kakšen avtoprevoznik našel in koga zaposlil. Da ne bo treba Filipincev iskati. Ni problema, imamo podjetnike, ki črpajo pomoči v Sloveniji, delo dajejo pa tujcem. Itak da za manj kot minimalca…

Njena gesta mi je všeč. Človeku v stiski bo ponudila delo in mu s tem pomagala, da se asimilira. Se mi tudi zdi prav, da kot država pomagamo ljudem, ki so delali za naše. Seveda, če so se pripravljeni prilagoditi okolju. Pa sem drugače močno proti temu, da postanemo raj za tujce vseh vrst, ki nam bodo na naših tleh vsiljevali svoj način življenja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close