Ana Roš globok poklon. Edina, ki si upa sprejeti afganistance.
vsaj ena ki naredi in ni praznih besed, 31.08.2021 ob 09:20
Kje ste sedaj levakarji? Raznorazne Jarc, Jenull in podobni, boste sprejeli tudi vi domov kakšnega begunca? Tomičeva, Fajonka, Mesec, Kordiš, vas bomo videli z begunci doma? Ali so vas samo prazne besede.
Lahko vam je zgled Ana Roš, ki ima jajca sprejeti afganistanske begunce.
In koliko jih boš sprejel(a) ti?
vsaj ena ki naredi in ni praznih besed, 31.08.2021 ob 09:41
ker je ena redkih levičarjev, ki ne samo lapa v prazno in tudi kaj naredi.
tko da pohvala desničarja
Torej jih lahko tudi ti nekaj sprejmeš, da ne boš samo lapal, ampak sledil njenemu zgledu, ki ga tako obožuješ.
lepa gesta, 31.08.2021 ob 09:53
Njeno dejanje je res lepa gesta. Sicer mi ženska ni simpatična, ampak očitno ima veliko srce in bo dala nekomu priložnost, dostojanstvo in samorealizacijo.
Bomo videli, ko bo treba besede pretvorit v dejanja. Še pred tem pa lahko morda poskrbi za socialno varnost in dober odnos do svojega osebja.
Takih, ki nagovarjajo k donacijam, nesebičnosti in toleranci, je na kupe. Tisti, ki res donirajo, nesebično pomagajo in so tolerantni, tega ne oglašujejo po instagramu.
Angleži imajo dober rek za take: Do as I say, not as I do.
tržna niša, 31.08.2021 ob 10:00
Bomo videli, ko bo treba besede pretvorit v dejanja. Še pred tem pa lahko morda poskrbi za socialno varnost in dober odnos do svojega osebja.
Takih, ki nagovarjajo k donacijam, nesebičnosti in toleranci, je na kupe. Tisti, ki res donirajo, nesebično pomagajo in so tolerantni, tega ne oglašujejo po instagramu.
Angleži imajo dober rek za take: Do as I say, not as I do.
Saj begunec bo del njenega osebja. Bo delal kot natakar.
in to bo…., 31.08.2021 ob 10:35
Nič kaj dobrodelno, kolikor poznam to sceno.
Bo kar močno lahko delal.
Vprašajte ga čez 3 mesece koliko plače je dobil, pa koliko je za stroške bivanja dal, ali pa si bo gospa že kje napraskala.
Kok je fino lagat, namigovat in nepreverjene grdobije širit, a ne?
Naredila je točno prav, sprejela je begunca in mu dala delo. Samo sdsovski troli lahko v tem najdete nekaj slabega.
Korona je dokončno naplavila na plano ves gnoj, ki ga Slovenci premoremo, in tega je toliko, da si v najhujših sanjah nisem predstavljala. Privoščljiv, zavisten, lažniv, dvoličen in naravnost žleht narod smo. In mene je sram, zelo.
Ana Roš je naredila najbolj častno dejanje, kar ga lahko. Sprejela je begunca, ki je čez noč ostal brez svojega doma IN domovine (izkušnja, ki si je nihče med nami niti v sanjah ne more predstavljati!) in mu dala delo, da bo lahko živel samostojno življenje in ne bo breme družbi, ki ga je sprejela.
Kaj bi eni pravzaprav sploh radi? Da zapremo meje, nam vzamejo potne liste, ukinemo internet, televizijo, radio, odklopimo elektriko in se vrnemo v srednji vek? Še tam so bili nekateri bolj razsvetljeni kot je mnogo Slovencev.
sram me je da sem Slovenka, 31.08.2021 ob 11:21
Korona je dokončno naplavila na plano ves gnoj, ki ga Slovenci premoremo, in tega je toliko, da si v najhujših sanjah nisem predstavljala. Privoščljiv, zavisten, lažniv, dvoličen in naravnost žleht narod smo. In mene je sram, zelo.
Ana Roš je naredila najbolj častno dejanje, kar ga lahko. Sprejela je begunca, ki je čez noč ostal brez svojega doma IN domovine (izkušnja, ki si je nihče med nami niti v sanjah ne more predstavljati!) in mu dala delo, da bo lahko živel samostojno življenje in ne bo breme družbi, ki ga je sprejela.
Kaj bi eni pravzaprav sploh radi? Da zapremo meje, nam vzamejo potne liste, ukinemo internet, televizijo, radio, odklopimo elektriko in se vrnemo v srednji vek? Še tam so bili nekateri bolj razsvetljeni kot je mnogo Slovencev.
Namesto da se utapljaš v sramoti, raje sledi svetlemu zgledu Ane Roš in še ti koga povabi v svoj dom.
No pa tako so pisali o njej, kako je vzvišena in na mnoge goste gleda kot na manj vredne in jim, daje občuteko, da niso dovolj uglajeni za njeno restavracijo!!! ZDAJ PA AFGANISTANCE SPREJME!
Zdaj mi je pa jasno, da so te, ki se pritožujejo od nje bili SDS-ovska desničarska kmetavzarska golazen. Ja te pa res niso za nikamor, to so pa tako neuglajeni ljudje, ma kaj ljudje govedo! Za te pa vrjamem, da se niso znali obnašati kraju primerno in pol pa se pritožujejo, da jih je Ana Roš gledala postrani.
Saj veste kaj sem jaz vedno podpiral, to da zamenjamo te šovinistične, homofobične, janšištične kmetavzarje z imigranti in bomo z tem zelo koristili naši državi.
Njena gesta mi je všeč. Človeku v stiski bo ponudila delo in mu s tem pomagala, da se asimilira. Se mi tudi zdi prav, da kot država pomagamo ljudem, ki so delali za naše. Seveda, če so se pripravljeni prilagoditi okolju. Pa sem drugače močno proti temu, da postanemo raj za tujce vseh vrst, ki nam bodo na naših tleh vsiljevali svoj način življenja.
Forum je zaprt za komentiranje.