Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ana Pirkovič v oddaji Dobro jutro

Ana Pirkovič v oddaji Dobro jutro

Skrajni čas, da slovenska vlada spremeni politiko priseljevanja. Slovenke nočejo več rodit otrok, najprej rodijo po 30 letu. Dajmo vlada, treba naredit interventni uvoz Muslimank in Kitajk, one bodo rojevale že pri 15letih.

Pri njih ni emancipacije, pa kariere, pa izobraževanja. One živijo za moža in otroke.

Pri njih ni emancipacije, pa kariere, pa izobraževanja. One živijo za moža in otroke.
[/quote]

In to si želiš tudi za Slovenke, a ne?

In to si želiš tudi za Slovenke, a ne?
[/quote]

Mi je vseeno, govorim samo o razvoju naroda. Z enim otrokom po 40 letu nam ne bo uspelo osvojiti Trst, Celovec, Dunaj. Nataliteta je ključ do uspeha, ne pa komunajzarska emancipacija. Narod, ki ima več otrok, dolgoročno preživi ali umrje.

Poglejmo Švico, koliko časa mislite da se bo še lahko branila pred albansko nataliteto. Tko je, tistih , ki jih je več v demokraciji zmagajo.

Mi je vseeno, govorim samo o razvoju naroda. Z enim otrokom po 40 letu nam ne bo uspelo osvojiti Trst, Celovec, Dunaj. Nataliteta je ključ do uspeha, ne pa komunajzarska emancipacija. Narod, ki ima več otrok, dolgoročno preživi ali umrje.

Poglejmo Švico, koliko časa mislite da se bo še lahko branila pred albansko nataliteto. Tko je, tistih , ki jih je več v demokraciji zmagajo.
[/quote]

In koji si ti kurrac, da te tako skrbi nataliteta slovenskega naroda??? Brigaj se zase. Ogromno narodov in plemen je že izumrlo, bo pa še slovenski narod. Pa kaj? Oziroma kot bi rekla Barbika, SO WHAT?
Ukvarjaj se s čim pametnejšim.

In koji si ti kurrac, da te tako skrbi nataliteta slovenskega naroda??? Brigaj se zase. Ogromno narodov in plemen je že izumrlo, bo pa še slovenski narod. Pa kaj? Oziroma kot bi rekla Barbika, SO WHAT?
Ukvarjaj se s čim pametnejšim.
[/quote]

mam blek belt in ne izzivaj

Mislim, da ima Ana dva otroka. Izgleda pa, da se ne pše več Pirkovič. Pod njenim nastopom piše samo Ana Tavčar.

Ali mogoče kdo ve, kako se je pisal Srečko Prijatelj, preden je zamenjal ime in priimek.

komaj čakam, da mi razložiš

A se je ločila od Pirkoviča? Meni itak ni jasno, kako je Pirkovič sploh prišel do nje…

Sem ga pa polomu. Hvala Ana, da si me opozorila. Sedaj pa ne morem spremenit naslova. Po pravici povedano, po zadnjih dveh javnih izjavah Pirkoviča za medije bi se po pravici povedano tud jaz težko pisal Pirković.

Zasledil sem, da sta se ločila in po ločitvi je povila najmlajšega. Zato je najmlajši nezakonski.

Naj najprej poskrbijo, da tri četrt žensk v rodni dobi od 20 do 40 ali celo čez ne bo večnih prekark, potem naj sanjajo nataliteto.
In vedno slabše je, tudi s korono.

[/quote]

Čakaj, čakaj. V prvem prispevku predlagaš, da uvozijo ženske iz Kitajske in muslimanke, da bo to rešilo “slovensko” nataliteto. Če pa se uvozi Afričane ali Albance, ki oplajajo Slovenke, je pa to “grožnja” “slovenski” nataliteti?

Samo en spol se lahko meša, zanimivo…

Ana Tavčar je najlepša voditeljica na slovenski televiziji. Pogosto blesti tudi v vlogah voditeljice na nekaterih prireditvah.

Haaahahahaha .. Očala bi ti prav prišla.

Ampak, Pirkovičeva prejšnja žena je pa res lepa. Naravno! Tudi brez make upa.

saj po novem letu vse drugače bo. 

Odgovor na objavo uporabnika
ali mogoče ve, 24.03.2021 ob 12:53

Ali mogoče kdo ve, kako se je pisal Srečko Prijatelj, preden je zamenjal ime in priimek.

Šaban Bajrami junior

Pri Kitajkah ni emancipacije tako kot pri slovenkah?

Lejte tako zgleda Kitajska idioti slovenski. V kratkem videu vidiš deset Kitajskih mest:

.https://www.youtube.com/watch?v=-5Liz0Vlido

MOČ KOMUNIZMA!!!

Ko še jebe New York! Bo treba še mal svet okoli sebe poznat, ne samo kmetavzarske zarukane ameriške filme gledat, vi zarukanci slovenski.

Vlada  bo vsaki, ki bo rodila do konca junija 2023 (teden dni pred koncem meseca) dala  neverjetnih 500 evrov!!

Ajd, ne rečem, da je to 500 na mesec,  s to revščino pa res ne bodo motivirali ljudi, da delajo otroke.  Sploh pa ne take, ki nimajo lastne strehe nad glavo in plačujejo mesečne najemnine, ki so višje od te super podpore!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close