AMZS kaj ponuja
Če imaš avto dovolj star, da ne pride v poštev za asistenco zavarovalnic, se splača, drugače pa ne. AMZS asistenca je vezana na voznika, ne na avto. Ponujajo pomoč na cesti, če ti kaj crkne, če ti zmanjka bencina, če se zaplezaš, prevoz pokvarjenega avta do določenih kilometrov in cel kup neuporabnih popustov.
Pozdravljeni,
Članstvo AMZS ponuja bistveno več kot samo asistenco na cesti, ki pa je vsekakor najbolj znana in uveljavljena. Članstvo je razdeljeno v tri dele in se nekaj pod skupin pri čemer vsako od njih ponuja poleg osnovnega, še kakšen dodatek. Potrebno je povedati, da člani pridobivajo tudi z vsemi popusti , ki so vezani na članstvo. Več o tem kaj samo članstvo ponuja je vidno na spletni strani AMZS. https://www.amzs.si/clanstvo
Pred leti sem bila članica AMZS, pa ne bom več. Takrat sem imela starejši avto, ki je bil še čisto ok, samo na original servise se mi ga pa ni več vozilo. In sem vozila k AMZS – dokler mi ga niso pokvarli – ko je menjal tekočine je nekaj pozabil privit in je vse izteklo, motor zaribal.. juhuhu. Odtlej nikoli več k njim. Se nosijo (vsaj v LJ) kot pavi, pol pa tako šalabajzersko ustrelijo…
Forum je zaprt za komentiranje.