Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Amway izdelki in delo

Amway izdelki in delo

Pozdravljeni….

Imam nekaj vprašanj v zvezi Amway…. Podpiram naravne stvari (naravno kozmetiko, ekološko prehrano itd…) Ampak nevem tukaj me čisto ni prepričalo, da so ti njihovi izdelki res najboljši… Res je, da sama ne kupujen cenene kozmetie več ampak dražjo.. Tukaj mi pa vse ne štima.. Že način in pristop o njihovih izdelkih in embalaži, da ne govorim… Kje je tu ekološko??? Vse iz plastike….Rabim še druga mnenja in izkušnje z tem delom, da drugim predlagaš te izdelke….

Odpreti moraš s.p.

Odgovor na objavo uporabnika
Žužža1, 18.12.2022 ob 14:16

Pozdravljeni….

Imam nekaj vprašanj v zvezi Amway…. Podpiram naravne stvari (naravno kozmetiko, ekološko prehrano itd…) Ampak nevem tukaj me čisto ni prepričalo, da so ti njihovi izdelki res najboljši… Res je, da sama ne kupujen cenene kozmetie več ampak dražjo.. Tukaj mi pa vse ne štima.. Že način in pristop o njihovih izdelkih in embalaži, da ne govorim… Kje je tu ekološko??? Vse iz plastike….Rabim še druga mnenja in izkušnje z tem delom, da drugim predlagaš te izdelke….

a še ni prropadla ta piramida

Ne še kr deluje…In že 2x ponujeno takšno delo, da groza….

Ja, Žuža, karkoli kupiš, uničuješ okolje. Naj bo v plastiki ali v papirju. Karkoli boš na novo kupila.

To je piramidna shema in ne razumem, kako da tega še nisi slišala?

Izdelki so ekološki embalaža pa bio razgradljiva,registriraš se kot stranka in kupuješ.

To je to

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close