amsterdam
od 24 do 27.4.10 gremo štirje v amsterdam. dva para. Malo pogledat znamenitosti pa malo zažurirat. Letalsko karto smo dobili iz trsta za 128 eur, zdaj pa še iščemo hotel, bolj poceni varianto v centru, a lahko kdo pove kaj več npr.. kakšen javni prevoz se splača uporabljat, kaj se splača pogledat,cene in podobno, hvala
Kot sem ti že napisal, sem hotel rezerviral preko http://www.priceline.co.uk. Stvar pa deluje tako, da si izbereš datume, mesto, okrožje ter kategorijo hotela (zvezdice) ter ponudiš svojo ceno, ki bi jo plačal, pol pa dobiš odgovor če jo kdo sprejme ali ne. Če ne pa naslednjič ponudiš malce več in to ponavljaš toliko časa, da dobiš nek hotel. Ne veš pa kateri hotel boš dobil, dokler tvoja ponudba ni sprejeta. Poanta tega je, da lahko dobiš hotel z petimi ali štirimi zvezdicami v samem centru mesta za ceno hotela z eno ali dvema zvezdicama. Midva sva tako dobila hotel Nh Carlton Amsterdam za 5 nočitev za 426€. Še vedno ni poceni, vendar bi bila redna cena za ta hotel 875€ + takse (41,28€).
Če te to zanima, mal prečekiraj na forumu Tripadvisor pod kategorijo Amsterdam kjer je odprta tema “Bidding on a 4 star in the center” in pa forum na http://www.betterbidding.com ki je namenjen prav takemu načinu iskanja hotelov.
Lp
Lani avgusta sem bila v Amsterdamu. Hotel sem rezervirala preko hotels.com (neki podobnega) Cena za dve osebi z zajtrkom in parkingom v mini hotelski garaži je bila cca. 150 € ( od tega 25 € parking). Gre za hotel RHO ( Ulica Nes 5 – 23 ). Nahaja se v amem centru, na trgu Dam, obrobje “red distrikt”.
Sicer hotel sam ni nič posebnega, je pa poceni, zaposleni zelo prijazni in je odlična izhodiščna točka za raziskovanje mesta.
lp
No končno sem našel pravo namestitev. Zanimivo, da sem čisto po naključju pobrskal tudi po apartmajih in sem našel apartma za štiri osebe z dvema ločenima spalnicama, kuhinjo veliko dnevno sobo skoraj 70 m2, za zelo spodobno ceno. Torej za 4 osebe za 3 nočiteve od 25.4.do 28.4 je za apartma v centru mesta potrebno odšteti 400 eur. 20 metrov od prve tram postaje in blizu vseh znamenitosti. Edina slabost je da ne bomo imeli zajtrka v hotelu.
Forum je zaprt za komentiranje.