Najdi forum

Amsterdam

Zivjo,

zanima me kaj se splaca videt v amsterdamu v 5 dneh? Vem, da je veliko muzejev vendar me ne privlacijo, zanimajo me ostale znamenistosti…

Kaj predlagate?

Hvala!

Uf, tole vprasanje je pa cisto neumestno. Ti samo pridi sem in povsod se kaj dogaja.

živijo
jaz potujem v septembru, kaj mi lahko priporočaš kamp v mestu amsterdama?
sama sem zbrala gaasper kamp, ki je povezan z metrojem, kaj se ti zdi?
LP belinda

Živjo!

Majstor::trv, menim, da bi se v Amsterdamu zares splačalo peljati z ladjico Lovers skozi številne kanale. Med vožnjo lahko vidite zanimive arhitekurne zgradbe vključno s hišo Anne Frank.
Zelo zanimiva je tudi hiša eksperimentov Nemo. Je precej večja kot naša v Ljubljani. Ne smete je spregledati!
Mogoče bi vas utegnil zanimati muzej voščenih lutk Madame Tussauds. Sicer nisem bila notri, pa vseeno…

Upam, da sem vsaj malo pripomogla pri vaši izbiri!

Oj,
za amsterdam pa res ni problema, kaj vidit – saj ni tako velik, da si ne bi mogla vsega ogledati. Ko boš tam, ti bo vse jasn,kaj si boš ogledala. Drgač so pa hostli tud pocen ….

Ce imas pa kje kaj za videti in doziveti, je pa to vsekakor Amsterdam. Ne zamudi Centralne postaje, Leidsepleina, Museumpleina, Rembrandtpleina, Dama in Red light districta, shopinga na Kalverstraatu, marketih itd. itd. Mesto moras doziveti s kolesom in z ladjico, pa malo tudi pes.
Ko bos tam, ti bo vse jasno….

p.s. Ce potrebujes “vodicko” ali pa le druzbo, mi pisi na malenagil123@hotmail.com (zivim v centru Amsterdama).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close