Najdi forum

AMSTERDAM

Pozdravljeni!

Imam sestro, ki zelo rada potuje. Letos za silvestrovo oz. tiste dni tam okrog bi rada šla s kolegico nekam, na en kraj v Evropi, kjer bi nepozabno silvestrovali.Najbolj pa se ji dopade Amsterdam. Kje ste tisti, ki imate že izkušnje od tam gor??
Katero agencijo ji priporočate?Ali kaj drugega priporočate-kake druge kraje, …?Sestra je sicer študentka, kar pomeni, da nima denarja v izobilju, a vendar sem ji svetovala, naj ne gre z najbolj poceni varianto, saj se vedno ne splača.Sama sem namreč pred časom bila v Parizu-izžrebana sem bila pri fintah topshopa, pa sem šla.Agencija Studio Moderna me je katastrofalno razočarala!
Zato ne bi rada, da bi sestra iz Amsterdama prišla slabe volje.
Pomagajte s kakršnimikoli nasveti, vse pride prav!
Hvala!!

Ste mojo prošnjo oz. post kar ignorirali ali kaj??!

Midva z možem sva bila letos en teden v Holandiji(Amsterdam ,den haag ,Roterdam,Voledam) z ALpeturjem.Imeli smo se super ,kolegica pa je bila istočasno v Holandiji z Integralom.Tudi ona je pohvalila agencijo .Je pa odvisno od ljudi kakšno je razpoloženje.Jaz osebno nikoli ne pričakujem preveč in na koncu zmerom dobim več od pričakovanega .

odločno ne.ve se zakaj !

Tut mi se nekaj dogovarjamo da bi sli za novo leto v amsterdam. Sicer imajo eno ponudbo pri iliriki, nekje od 30tisoč sit dalje pride to potovanje. Samo meni ni najbolj to vsec da sm odvisen od drugih in da se moram en dan v eno smero voziti z avtobusom. Najraje bi sel z avtom, stroski se delijo, spal bi pa v hostlu.
Ampak ne vem kateri hostel gledati, niti ne vem kako v amsterdamu izgleda novo leto oz. kaksen zur kaj pripravijo oni.
Mi smo tudi studentje. Cenovno bi pomoje prislo enako kot ce bi sel z agencijo.

Ima kdo kaksne izkusnje?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close