Najdi forum

Amsterdam

Kje je najbolj za spat v Amstredamu (hostel itd…) s tem mislim tut na ceno …hehe

LP

Oj!
Jaz bi ti predlagala hostel Meeting point. Od Centralne železniške postaje je oddaljen ca. 5 min, prav tako od glavnega trga – Dam square. Nočitev je 16 eurov, pa še osebje je ful prijazno.
Lp,
K.

ok… hvala….
ampak jz bi šel v small dorm ne v te k so za 18 oseb…..nas je 6 in smo za dorm do 8 oseb…
LP
Uti

Odvisno kaj zelis, ce si zelis cist in poceni hostel , potem definitivno se izplaca malo ven iz Amsterdama. Jaz sem z zeno spal v Heemskerk-u v Hostlu ( 15 min z vlakom iz centra amsterdama )… vlak je poceni pa hostel je v gradu – fenomenalen je vse obnovljeno pohistvo je novo vsaka soba svoj WC+Kopalnico … blizu je tudi izredno lepo ohranjen mlin na veter ( lep izlet z kolesom ki ga dobis v hostlu ) super skratka …. vec o tem :

http://www.hihostels.com/performLocationSearchCountry.sma?country=NL&city=a40027&x=4&y=11

jaz pa ti priporocam da kar doma ostanes…ti bo eden mal majn faus…he he he .drugace se pa fajn mejte pa prnes mi kej
musti

thx…sam jz bi mel hostel u “centru” tk,da mi tale najbrž nau pasal…ampak vseeno hvala

lp

ce znas anglesko vpisi na iskalnik(tuj) amsterdam, imajo precej dobrih strani za turiste, v centru je pa tut ene par hostlov, info pa bos dobu na netu..

Sej sm jz že vse prečekiral na netu…samo sem mislil,če ima kdo kake osebne izkušnje s temi hostli itd. 😉

aja..hja, jaz osebnih nimam, sam po moje ne mors sfalit s kaksnim ki je na netu..jaz sem bolj poucena o hotelih tam..mi smo bli pa v apartmajskem naselju, tako da..

no, upam da najdete najugodnejso resitev pa da ga boste noro zazural..(no v to itak ne dvomim;))

aja, pa tut meni kej prneste:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close