Amsterdam – plačan hotel za 5.-10.7. ne morem odpovedati, lahko pa ga kdo drug koristi
Pozdravljeni,
na bookingu sem naredila napako (mislim, da se sistem nenehno spreminja in to je ena šibkost) in ne morem odpovedati ali spremeniti datuma za hotel v Amsterdamu. Medtem so mi že trgali plačilo s kartice. Poskusila sem dobiti denar nazaj, vendar bi še morala plačati celo za odpoved.
Enopoosteljna soba je na voljo od 5.-10.7.2016 za ceno 288 eur. Mogoče se da spremeniti v dvoposteljno sobo…
Če koga zanima, naj pošlje na mail: petvonn@gmail.com
Samo mimogrede, za tole gotovo ni kriv booking in sistem se nič nenehno ne spreminja, vsaj 7-8 let ne, kolikor časa jaz preko njih delam rezervacije. Je pa potrebno bit pri rezervaciji pozoren na pogoje stornacije, ja, nekatere rezervacije so možne samo s takojšnjim plačilom, brez možnosti vračila denarja, ampak to vedno piše poleg cene in pogojev rezervacije.
Naj dopolnim, da booking tudi vključuje posamezne akcije z nižjimi cenami,, ki so kratek čas. In med tem se mi je to zgodilo.
Pozabila sem dodati, da je v sobo vključena tudi kopalnica, kar je težko dobiti za to ceno v Amsterdamu.
Z veseljem vam posredujem vse podatke z bookinga. Sama imam že vplačan hotel in letalo za drug termin. Zato mi je v interesu, da to sobo predam komu drugemu. V tem času bo tudi evropsko prvenstvo v atletiki, zato so sobe s tako ceno težo dosegljive.
Lp
Forum je zaprt za komentiranje.