Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ameriški hladilnik ?

Ameriški hladilnik ?

Katerega imate, kako ste zadovoljni in na kaj moraš biti pozoren, ko kupuješ tak hladilnik ?

Imam ameriški hladilnik, Samsung, z njim sem zelo zadovoljna. Premisli, kaj od hladilnika-zmrzovalnika potrebuješ. Meni je recimo bolj pomemben bil prostor v zmrzovalniku, saj mi ledomat pač ne pomeni veliko. Prav tako nisem želela vodovodne povezave, saj imam hladilnik na drugi strani kot so priključki. Je pa v hladilniku zato posoda s filtrom za hladno vodo (okoli 3,5 litrska). Za led pa sta v zmrzovalniku dve posodici, ki sta nameščeni pod eno poličko.

Sem zelo zadovoljna, imamo Daewoo, ki ima ledomat in predal za pijačo. Super zadeva, nič ne pogrešam, vse je ravno prav veliko in uporabno.

Samsung z ledomatom in priključen na vodo. Ima tudi okence da mleko ven vzameš, da ne odpiraš celih vrat. Opažam, da zelenjava ostane dolgo sveža. Verjetno je predal za zelenjavo hlajen kako drugače. Je hladilnik, ki bo stal tudi v moji kuhinji.

mi ga imamo že 15 let, samsunga in dela ko švicarska urica.
meni je super, ker ima čisto dovolj prostora, da ne rabim nobene shrambe, ima ledomat in predal za pijačo, da ne odpiraš celih vrat. Če in ko bo ta hin, ni variante, da kupim drugega.

poglej kolk porabi
enimajo inverter motorje..to je dokaj pomembno, saj imajo dolgo garancijo pa manj porabijo v primerjavi z navadnimi
poglrej si modele…. eni so t.i. french ko se vrata (samo zgornji del) odpirajo levo in desno, notranjsot je pa v enem kosu (ni deljena). zamrzovlanik je spodaj lahk v obliki izvlečnih predalov, lahk pa tko kot zgoraj, s tem da je deljen po sredini

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close