Najdi forum

Alya

“to je pač v naši naravi al kaj vem”

Vem, da je v ženski naravi biti nevoščljiv ostalim ženskim osebkom, ampak tudi to ne smemo posploševati, ker je še vedno dosti izjem, ki tega dejansko ne počnejo. Hotel pa sem le slišati kakšne nove laži boste ve opravljivke naložile, pa še teh očitno več ne premorete.

Veš pa očitno bolj malo, če ne celo nič, ko sama o tem nimaš kaj dosti povedat in se raje sklicuješ na mamo. Očitno si še mala najstnica, ki resnično nima kaj dosti pojma o pojmu.

ti si pa res sitn s to tvojo fovsijo.Jaz niti mal nisem fovs drugim ker potem ne bi bila taka kot sem,ampak bi bila drugacna – ce bi bila ze tolk fovsljiva.

če ne razumeš fore pač ne razumeš

:)))))))))))))

Hmmmm, jest bi jo kar pojedu. Sem gledu en interviju z njo, je jahala in je bila tako seksi,….

Drugače pa si oglejte lepotičko,…

http://www.e-fotoportal.com/gallery.asp?ID=326

Pa da vidite še kaj jest fotografiram,…

http://www.e-fotoportal.com/gallery.asp?ID=324

Men je tud lušna, sem jo pa videla v živo, pa sva se s fantom sam spogledala…Ma sred meseca maja sem mislila, da so maškare!
Klinc, pogumna, ni kej!

če se eden pojavlja v javnosti,pol je logično,da bo imel folk svoje različne komentarje

ql je, pa fajn muzko ma

dobra promocija za našo alyo! glavno, da se o njej govori 🙂 je pa dejstvo, da imamo različna mnenja o vsaki zadevi. hvala bogu! kako bi pa bilo, če bi bila vsem všeč samo vita mavrič ali pika božič… meni osebno se zdi alya ena taka facica, ki je prinesla v malo in hribovsko (poznačaju hribovsko) slovenijo malo svežine. veliko laže je bit tako drugačen v ameriki kot pa v sloveniji, kjer se sosed ne pa pred tv kamero pokazati, kako velika buča mu je zrasla na vrtu, ker se boji nevošljivosti slovenceljnov :)))))

“Na vse slikah sem si tako lepa, ne vem, zakaj … lahko bi jih gledala cele dneve.”
Članica Sound Attacka, ŠPELA BUDA, v Stopu, o gledanju.

ja je vsaj na slikah lepa, ker v živo je -porazno

Alya je uredu, samo te lasne vložke s temi že preživetimi roza prameni bi pa lohk dala dol z glave. u živo je čist takšna kt na slikah.

Imaš zelo prav.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Meni njeno petje sploh ni všeč, ker poje skozi nos in nekaj cvili. Kar nervozna ratam, ko slišim to po radiu. Vizualno pa ti roza prameni so mi grozni, pa smešno mi je, da če je kje na tv, je vedno oblečena v kao neke kopalke.

Vsec mi je njega glasba in stil (ker je res prinesel na naso sceno nekaj novega), v obraz pa se mi ne zdi nic lustna..

uh, špela buda mi pa ni všeč. ampak ok, zamižiš na en uč pa nekak preživiš. ampak njena sestra v tistga lepega popoldneva. mi kar slabo rata:)))
pa pa,lab*

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close