Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Alma mater fizioterapija Ljubljana

Alma mater fizioterapija Ljubljana

Zdravo,

mene pa zanima ali se bo kdo letos vpisal na izredni študij fizioterapije v Ljubljani in tisti ko že hodite bi prosila za več informacij.
hvala lp

Tudi mene zanima. Hvala za vprasa je

Zlo velik stane, nardijo skoraj vsi,ki se jim ljubi udeleževat predavanj. Znanja pa tud približno ne takega kot na pravem faksu.

Odgovor na objavo uporabnika
Če sam tole bereš, 23.02.2025 ob 19:56

Zlo velik stane, nardijo skoraj vsi,ki se jim ljubi udeleževat predavanj. Znanja pa tud približno ne takega kot na pravem faksu.

No ja ne nekaj na pamet, dalec od tega da naredijo vsi. Se mores kar konkretno ucit , kot na vsakem drugem faksu.

Jaz sem pred kratkim magistriral na Alma Mater, sicer neka druga smer, ampak službe z njihovo diplomo ne dobim. Pred leti so se na informativnih dnevih napihovali kako so vsi njihovi diplomanti takoj zaposljivi, realnost pa je drugačna. Spretni so v novačenju bodočih študentov, ampak koristi od študija imajo samo zaposleni na AMEU in najeti profesorji (bonifikacije…).

Ne priporočam študija izven državnih univerz. Škoda časa in denarja. Tudi fizioterapevtov imamo krepko preveč kot jih zahteva trg dela.

Ne it, Škodo denarja.  Ne boš dobila službe, tako kot piše zgoraj. Poleg tega državne univerze naredijo univerzitetne diplomirance fizioterapije.

Na zasebnih pa imaš samo visokošolsko izobrazbo.

mocno odsvetujem ta faks najbolj pomembno jim je skasirat cimvec denarja veliko jih ne naredi tudi ce so dobro pripravljeni, vsak dodatrn izpit je od 200-400 €

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close