All inclusive – Kuba z dvoletnikom
Ma kaka Kuba, jao.
Evo, predlagam enotedenski dopust za prvi maj na Braču-BOL, familly ALL inclusive. Zadeva je popoln dobitek za mlade družine, imajo program za otroke, varstvo, igre, večerno zabavo, hotel je super, je all inclusive, zadeva je poceni, cca 7000 sit/osebo/dan za otroke pol cenej, skratka 1A. Sem bil dol sicer na športnihj pripravah in se mi je umirjen ambient zdel prav super.
Lp
Mi sicer nismo bili na kubi, smo bili pa septembra v turčiji, all inclusive, z 10-mesečnim otrokom.
Lahko ti povem le to, da z majhnim otrokom drugače kot na all inclusive sploh ne bi šla in je bilo odlično, ker je bila hrana na razpolago cel dan, vedno veliko različnih jedi, tako, da te ne skrbi, da bi bil otrok lačen.
S prevozom nismo imeli težav, čeprav boste vi leteli veliko dalj časa. Mi smo leteli dobre tri ure, potem pa še dobri dve uri z avtobusom.
Mi smo šli z Odisejem, smo imeli pa last minute ponudbo. Tudi za vas bo najbolje, če imate možnost biti prilagodljivi vsaj za nekaj dni, da počakate na ponudbe v zadnjem hipu.
Z družino smo bili leta 2002 na Kubi (Varadero), ALL varianta, sin je bil takrat star štiri leta. Pred tem smo bili še na Šrilanki (star je bil leto in pol), pa v Dominikanski in v Tuniziji. Tako, da potovati z dve leti starim otrokom ni problem, paziti moraš le, da vzameš na letalo dovolj zanimivih igrač, da se otrok med letom ne dolgočasi. Mi v vseh teh letih s samim potovanjem nimamo slabih izkušenj.
Glede Kube pa: bili smo v hotelu Kawama, ki leži na sami plaži, hrana dobra, sobe lepe, vse OK.
Plaža čudovita, morje toplo, pravi raj za otroke.
Varadero je turistični kraj, tako da z domačini v bistvu sploh nimaš stikov. Agencije ponujajo različne izlete, mi smo šli na celodnevno križarjenje in plavanje z delfini (to je ostalo sinu v najlepšem spominu). Havano pa smo si ogledali v lastni režiji s pomočjo domačinke, ki nas je ogovorila na plaži.
Nad Kubo smo bili navdušeni in sin komaj čaka naslednjih počinic na Kubi.
Letovali pa smo preko agencije TUI.
Lepe počinice!
Forum je zaprt za komentiranje.