Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Alkoholicarka

Alkoholicarka

Pijem. Ogromno. Vceraj npr sem spila liter borovnick. Ne vem vec kako se naj resim tega dreka od alkohola. Ce ne pijem se tresem potim pocutim se kot da bom padla v nezavest.Zadnji mesec sem zacela piti te pred sluzbo da sem prisla k sebi ob 5 zjutraj!!!!
ne vem na koga se naj obrnem. Zdravljenje odpade ker imam sluzbo za dolocen cas, zivim v najemu starsev nimam. Ne morem vec ziveti tako, zredila sem se za 20kil trebuh imam kot nosecnica. Enostavno ne vidim izhoda iz tega sranja.

Rabiš pomoč. Če piješ že zjutraj pred službo, te bo prej al slej nekdo zavohal, če te že ni. In tvoja služba za določen čas se lahko prekine v trenutku. Pogovori se s kom, s kakšnim strokovnjakom. Ker najbrž ne bo fajn, ko ti ne bodo podaljšali pogodbe, ker so te zavohali. Ukrepaj zdaj!

Za zdravljenje mogoče lahko dobiš bolniško. Če ti zato ne podaljšajo zaposlitve, poiščeš drugo. Zmanjševanje doze verjetno ne pride v poštev? Svoje čase sem spila dnevno po 4-5 piv. Potem 2 na dan. Zdaj 2 na vsakih nekaj dni. Čez vikend seveda več.

jaz bi ti predlagala, da greš k zdravnici, ji to poveš, se zmeniš za bolnico toliko da prebrodiš telesno krizo abstinence, potem pa hodiš tedensko na ambulantno zdravljenje alkoholizma. tako boš v službi manjkala minimalno.

potem AA za podporo.

če imaš voljo in željo res nekaj spremeniti, bo šlo tudi tako.

še bolje pa bi bilo, da po telesnem čiščenju hodiš na psihoterapijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close