Alkoholi
Muradovi proizvodi se med seboj dopolnjujejo, zato imajo komplete kot je recimo komplet za normalno do kombinirano kožo , ki vsebuje čistila , kremo in zaščitni faktor.Priporočjliva je uporaba vseh , ker nekomu mogoče lahko nek proizvod kožo rahlo izsuši , ker recimo pobere odvečno maščobo ,ki jo koža izloči , nato pa drug proizvod vlago nadomesti.Ker veliko Muradovih proizvodov vsebuje tudi kisline v manjših koncentracijah , zato vedno kombiniramo tudi z zaščitnim faktorjem.
V večini Muradovi izdelki kože ne sušijo , potreben je le pravilen izbor glede na tip kože , seveda pa se vedno kot pri vsaki stvari najdejo tudi izjeme.
Hvala za odgovor. Moram priznati, da me je vaš komentar, da se pri vsaki stvari najdejo izjeme, močno zemdel. Kako je torej s Combination Skin Tretment, ki ima Alcohol denat. na 2. mestu? Ali je zadeva OK., ali je kot ste navedli, to izjema med sicer kvalitetnimi Muradovimi proizvodi. Tudi sicer imam njihove izdelke. Hvala.
Alkohol v kozmetičnem proizvodu škodi vsaki koži. Seveda poznamo različne alkohole. Med slabe alkohole spadajo: alcohol, alcohol denat, isopropyl alcohol, benzyl alcohol, ethanol, ethyl alcohol, methanol alcohol SD. Če izdelek vsebuje kateri od teh alkoholov v prvi četrtini navedenih sestavin, ga ne uporabljajte – ne glede na vrsto kože.
Torej, če ima proizvod na drugem mestu alcohol denat GA VRŽITE V SMETI.
Ga. Andreja, kako lahko rečete, da je izdelek z alcohol denat na drugem mestu odličen? Ali zavajate stranko ali pa o sestavinah kozmetike niste poučeni?
lp
Govorim konkretno o Muradovih proizvodih , ki so sad dolgoletnega dela v njihovih laboratorijih , dr. Murad pa je eden izmed 5 najbolj priznanih dermatologov v Ameriki.Proizvodi so dermatološki , kar pomeni , da jih v večini uporabljajo ljudje ,ki imajo raznovrstne težave s kožo.Bolj podrobno si lahko preberete na http://www.murad.com
Vsak proizvod, pa če je to dr. Murad ali kdorkoli drug, če ima na drugem mestu alcohol denat, ni primeren za nego kože. Lahko da ima dr. Murad druge proizvode res dobre, ampak konkreten proizvod z alkoholom je samo za v smeti.
Predvsem me moti to, da vse izdelke določene znamke označite za dobre in druge za slabe. Ponavadi ima vsaka znamka dobre in slabe izdelke. Izdelki se ocenjujejo po sestavinah in ne po imenu ali ceni.
lp
Za izdelke , ki jih uporabljamo v salonu , lahko trdim , da so dobri ,ker dobim informacije od strank , ki jih uporabljajo in s katerimi izvajamo tudi nege obraza.Za vse druge izdelke pa ne trdim da so slabi.Ravno nasprotno-vedno poudarim , da če nekdo nekaj uporablja pa naj si bo to Nivea ali La prairie in mu to ustreza , naj uporablja še naprej-razen če seveda ne ustreza tipu kože , kar pa še ne pomeni , da je kozmetika slaba.
Hvala za vse informacije, ki so me še dodatno zmedle. Če so proizvodi s takimi sestavinami za v smeti, se pravi, da so tako slabi, zakaj so na tržišču. Zakaj bi si hiša kot je Murad, privoščila tako slab proizvod, saj valda vejo da, če bi to tako škodilo koži, ne bi naredili take formule. Da bi pa bilo to ceneje za njih, da malo alkohola vlijejo notr, pa ne verjamem, da bi si privoščili. Po posvetu s tremi dermatologi v Slo., sem dobila informacije, da Alkohol. Denat., NE ŠKODUJE mešani koži, sploh pa če je to samo dopolnilna nega. Draga V.K. – kakšno škodo naj bi tak proizvod naredil koži, od kod tašno znanje? Hvala, V.
Barby27 in Valentina, prosim, če mi pišeta na mail: brlice@gmail.com, ker vama bom lažje razložila stvari in povedala kje si lahko prebereta vse potrebno. Sprva sem jaz tudi mislila, da je vse bolj lari fari. Vendar sem bila že tako obupana nad svojo mastno, nečisto kožo (pri tridesetih), da sem pač poskusila še s tem preverjanjem sestavin. In moja koža je v dveh mesecih kot prerojena.
Forum je zaprt za komentiranje.