Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Ali veste novo,novo?

Ali veste novo,novo?

Pozdravljeni!

Že nedavno od tega sem pri mojem frizerju izvedela sledeče:

Nekakšna novost je prišla na tržišče ki zravna skodrane lase.To je nekakšen postopek ni likalnik ki traja 48 ur.Nadalje ob vsakem pranju ni treba fenat las oz. ravnat.
Cena pa ni ravno visoka.

Ali veste kaj o tem?

vsaka taka stvar sigurno kemicno posega v lase. Gre za nekak obraten postopek trajne. Da obstaja kaj revolucionarno novega, ne vem. obstaja pa L’orealov sistem za ravnanje las, ki je baje ucinkovit in dober.
Kako si potem ni treba las nic ravnat, in koliko res ne poskoduje las, pa sama osebno s tem nimam dovolj izkusenj.
Za kaksne obcutljive tanke lase, pa jaz taksnih stvari ne priporocam.

hm. kako ap je s trajno? imam lase do pasu in so ne ravni ne kodrasti, tako da si jih vedno zikam, da imajo vsaj neko pa četudi ravno obliko.če si jih navijem, se stegnejo takoj, ko viklarje dol vzamem. imela bi rada kodraste. ali vsaka trajna poškoduje lase ali obstaja tudi kakšne blaja, ki jih ne bi tako zelo uničila? kako je potem s tejno, ali mora zdrasti ven, tako da se vidi narastek, ali se lasje sčasoma sami stegnejo? hvala za odgovore

pa še to – kje imate vi salon, če slučajno delate v salonu?

Pozdravljeni,
obstajajo preparati za trajno ravnanje las, ki lase med ravnanjem negujejo. Kar se tiče trajen obstajajo poleg običajnih, ki so nekoliko bolj agresivne tudi specialne trajne, ki so bolj nežne, namenjene različnim tipom las (barvani, občutljivi…)! Če Vas zanima še kaj več, mi lahko pošljete e-mail!
Lp

Na tako dolge lase osebno trajno odsvetujem.Preparati za trajno so danadanes ze zelo dobri, bolj pomemben je postopek in tisti, ki trajno dela! Kako bi prijela tebi, je cisto odvisno od same kvalitete las.Ampak kot sem ze rekla, da dolzino do pasu, tega ne bi delala. Raje si jih obcasno navij ali pa, ce imas rahlo naravne, raje zmeckaj med susenjem, da se naravno skodrajo. Lahko gres tudi spat s kaksnim pomeckanim copom, fifo, da zjutraj izgledajo razmrseni. Moznosti je vec, poizkusi in eksperimentiraj.
Jaz sem se preselila zelo dalec, na drugo celino, tako da moj salon ne obratuje!Odgovarjanje na tem forumu pa je se vedno moj hobi, saj po toliko letih friziranja rada osvezim spomin:-):-)
lp alenka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close