Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ali vedno vodi moško- žensko prijateljstvo v sex

ali vedno vodi moško- žensko prijateljstvo v sex

Ženska pa možgani, you got to be kidding me 😛

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Res je, ker se bojijo “možačih” žensk:). Saj v mislih sem imela matjazka, ki še krili s perjem po dvorišču:).[/quote]
Možač se ne bojimo… samo všeč nam niso![/quote]

Ej, sem na vaši strani! Možače peljejo v izumrtje človeštva:).

Možač se ne bojimo… samo všeč nam niso![/quote]

Ej, sem na vaši strani! Možače peljejo v izumrtje človeštva:).[/quote]
Dol z možačami.. dol s feministkami..
naj žive ženstvene bejbe, naj žive kjut bejbe

ti pa si seveda taka cute, a ne? Ali pomagaš pri izumrtju?

ti pa si seveda taka cute, a ne? Ali pomagaš pri izumrtju?[/quote]

GOLDFISH za predsednico vlade…

Yup, točno tko. Ženska more bit ženstvena, čim bolj kjut variante.[/quote]
če ima pa še mal možgan, pa toliko bolje. Ni pa pogoj… :)[/quote]

Najbrž si imel v mislih čim bolj “navijugane” možgane:). Kdo bi si želel ravnino v glavi:). Le kaj nahko moški ponudi tako popolni ženski?:)

EnTIp, nisi še povedal, v katerem športu se dedci klofate po riti?

Katenjka, ti vsem ljudem na tem svetu tako težiš? Opažam, da kar pogosto težiš ene in iste fore tu gor. Si prepričana, da samo eni osebi? Naj ti namignem, da težiš vsaj dvema. Meni in še vsaj eni, mogoče celo večim v svetem prepričanju, da težiš eni, a ne? Vsaj še eni osebi isto pisariš kot meni.
Vzemi si metlo in pospravi pred svojim pragom. Boš imela dovolj dela za par let. Si opazila mogoče, da je to anonimni forum? Zato ne bodi obsedena s tem kdo kaj piše. Saj vem kaj te muči. Če kdo menja nike, ne moreš sestavit vsega o njem. Saj imaš dovolj registriranih, ubadaj se z njimi. Nas neregistrane pa pusti na miru. Ravno zato je ta forum tako fajn, ker si lahko neregistran.

Najbrž si imel v mislih čim bolj “navijugane” možgane:). Kdo bi si želel ravnino v glavi:). Le kaj nahko moški ponudi tako popolni ženski?:)[/quote]

pomembno je samo to, kaj lahko ona ponudi njemu. tržnanaravnanostne

Najbrž si imel v mislih čim bolj “navijugane” možgane:). Kdo bi si želel ravnino v glavi:). Le kaj nahko moški ponudi tako popolni ženski?:)[/quote]

marsikaj bejbi, marsikaj 🙂

pomembno je samo to, kaj lahko ona ponudi njemu. tržnanaravnanostne[/quote]

Sodobno trženje je po sistemu DAJ-DAM:).

marsikaj bejbi, marsikaj :)[/quote]

Malo bolj se potrudi z odgovorom:). Bom skromna in od tebe želim, da napišeš le tri alineje:).

Sodobno trženje je po sistemu DAJ-DAM:).[/quote]
Najprej DAJ 🙂

to vi mislite goldfiši. časi so drugačni. misliš, da bi danes po izpolnjenih treh željah zlato ribo izpustili? Kje pa! Spekli bi jo na žaru!

marsikaj bejbi, marsikaj :)[/quote]

Malo bolj se potrudi z odgovorom:). Bom skromna in od tebe želim, da napišeš le tri alineje:).[/quote]

Nič na lepe oči bejbi… 🙂

Najprej DAJ :)[/quote]

Sem ti dala vprašanje in s tem priložnost po konstruktivnem odgovoru:). A nisem prijazna?:)

to vi mislite goldfiši. časi so drugačni. misliš, da bi danes po izpolnjenih treh željah zlato ribo izpustili? Kje pa! Spekli bi jo na žaru![/quote]

Saj zato zlate ribice živimo le v pravljicah:). Nemogoče uloviti in speči.

pa uporabnik enTip to ve?

Meni registrirani teži. :)) Sem spor poskušala rešiti tudi preko svojega veleposlanika v Kraljevini teženja, pa ni bilo učinka. 🙂

Meni registrirani teži. :)) Sem spor poskušala rešiti tudi preko svojega veleposlanika v Kraljevini teženja, pa ni bilo učinka. :)[/quote]

ne pretiravate malce? zgledujte se po goldfišici. težimo ji, ampak ona se ne da. 🙂

pa uporabnik enTip to ve?[/quote]

Od kje naj to vem?:) Nisem vedeževalka:):

“Lovski nagon” – hehehe. => ženska je “nemočna” srnica, a moški je “strašen lovec”, ki bo oboril “ubogo čakajočo žrtev”??? :))

Enaki “lovci” so tudi ženske, le strategija osvajanja se ponavadi nekoliko razlikuje med moškimi in ženskami. V patriarhalni južnjaški kulturi so moški “lovci”, “alfa samci”…, ženske pa neke pasivno”srnice” , čakajoče na svojega “lovca” . V severnjaških kulturah pa so pogosto kar ženske tisti “lovci” in bolj korajžne, kjer so moški bolj “mehki”.[/quote]

Pa ravno tebi je to tako smešno:). Ti si tipičen primat oz. prvak z izrazitim lovskim nagonom. Ampak saj veš…moški lovite, ženske izbiramo:). Moški kot poosebljeni petelinčki:). Kikiriki:).
Glede t.i. nemočnih srnic…saj veš, da tega že zdavnaj ni več. Ženske imamo svojo vlogo in mesto v družbi. Nobenega upogibanja, prepogibanja, izvajanja neutemeljenih pokorščin in podobno. Še vedno smo pa ranljivejši del človeštva in to je tisto, kar ženske dela posebne:). Nežne, prijazne, hudomušne, nagajive…:).[/quote]

Znaš z lokom streljati? Vraga znaš.. :)))

[img]http://huntdrop.com/uploads/drops/something-about-a-girl-shooting-a-bow.jpeg[/img]

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Kaj je Tiuž,tale lepotička ve da si jo tle gor namontiral ? Grozen si no:))

Ne poznam nikogar, ki bi bil brez pričakovanj…V odnosih imamo vedno neka pričakovanja.
Če ne bi imela pričakovanj in ničesar iskala, potem bi prav tako bilo možno prijateljstvo, pa praviš, da ni možno:

Iz tega potem sklepam, da težiš k bližini in intimnosti, tako kot vsi ostali. Da je to prioriteta.

Ne verjamem v moško-ženska prijateljstva. Prej ali slej se začne “tanjšati”. Lahko pa sta dobra znanca.

Se strinjam.Kaj hitro jim kaj “zadiši”…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close