ali vedno vodi moško- žensko prijateljstvo v sex
Skoraj vedno se z moške strani pojavi za kaj več, ker je to v njihovi naravi:)). Če mu je ženska tudi kemijsko privlačna, bo aktiviral svoj lovski nagon. Zato ne verjamem v res tisto pravo, pristno prijateljevanje med moškim in žensko…razen, če je usmerjen na moško populacijo in ne trza na ženske hormone:).
Zato pa je to v kaj ženska verjame, odvisno od njene privlačnosti. Če je ženska privlačna, bo verjela, da prijateljstvo ni možno. Čeprav tudi tiste manj privlačne, pogosto pridejo do podobnega zaključka. :)[/quote]
Pa ni odvisno od tega v kaj verjameš, ampak kdo si in kdo je tisti drugi, s katerim se družiš. Lahko verjamem v Božička, pa zato ne bo nkol prišel k meni osebno:)). Verjamem v prijateljstvo, samo iz prakse vidim, da se pri meni ne izzide prijateljevanje z moškim spolom na dolgi rok in to brez intime. Prej kot slej pride do iskric, plamenov, ognja:)). Pa verjamem v prijateljstvo, samo na koncu sta moški in ženska tista dva subjekta, ki se odločita, čemu se bosta predala. Ni odvisno le od mene ali drugega. Čim eden “popusti” je konec:).
Problem je v nas moških, ker se nam lahko tudi čez več mesecev, včasih tudi let, prebudijo čustva do vas, še največkrat pa pride do tega že na samem začetku. Na žalost je ogromno tipov, ki si ne upajo povedat prijateljici, da jih ta privlači, ker se bojijo, da bi s tem razdrli prijateljstvo. No to je en razlog, drug bi pa lahko bil pa tudi, da o tem molčijo do konca življenja, ker so pač pomehkuženi, pa že samo zaradi tega za večino žensk neprivlačni. Medtem ko nekateri čakajo v vrsti in se sprašujejo kdaj se bo ženska začela zanimat za njih, se drzni, samozavestni moški dajejo dol z njimi. Btw, še tole, če se gre pa res za tok fenomenalno prijateljico, s katero si niti predstavljati ne moreš kako bi izgledalo tvoje življenje brez nje, potem pa to definitivno ni prijateljica, slej kot prej boš začel sanjariti kako bi potekal seks z njo.
Forum je zaprt za komentiranje.