Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ali vas ni nič strah posilstva ali ropa, ko hodite same okrog?

Ali vas ni nič strah posilstva ali ropa, ko hodite same okrog?

Škoda, da histerične babe, ki so prepričane, da jih za vsakim grmom na Rožniku čaka truma črncev s hlačami pri kolenih, tega ne bodo nikoli razumele.

Čisto realen scenarij – z družbo kolegov se nekoliko dlje zadržiš v lokalu. Na tej točki je statistično gledano mnogo bolj varno, da greš peš domov, kot da te odpelje kolega, ki je spil 3 pire. Poleg tega, da se veliko več ljudi na cesti zaleti kot je pa posiljenih, je tudi v slučaju posilstva ta kolega precej verjetnejši storilec kot nek neznani temnopolti moški.

JAZ NKOL SE NAVELIČAT HODET PO GOZDEH !!!!

Tale je še iz študentskih let. Za nasmejat.
Mene in cimro je bilo strah hoditi peš po Ljubljani, ponoči, iz žurov nazaj v študenta, zato sva vedno nosili s seboj solzivec. Ena druga se nama je smejala in je rekla: Česa me bo strah:dnara nimam, fukat pa tud znam….

Npr. v raznih army shopi-ih, ipd. Cel kup različnih sem videl v Lo-Ri-Bu trgovini v Lj.

Ja si pa kupite solzilec ali celo soker, ce vas je tako strah okol hodit. Jaz priznam da ne grem sama (no niti v druzbi iskreno) niti pod razno v gozd, pa ne zaradi potencialnih temnopoltih posiljevalcev (wtf) ampak ker gledam ogroooomno grozljivk, ceprav me je potrem strah kot cucka 😀 In bi pomojem le gledala od kod bo skocil kak zombi ali kaj podobnega. Teme pa me je ze od malega strah, se preden sem sploh vedela kaj je posilstvo ali umor, tako da tudi po temi ne lutam okoli. Kar ne pomeni da ne grem ponoci cez mesto do diskaca, ker je pac vse osvetljeno kot podnevi in me ni strah, ampak da nebi sla niti pod razno ob kaksno samotno jezero ali gozd ali kaj podobnega. Podnevi me pa res ni strah hoditi naokoli, ce bi me bilo bi se lepo prijavila na kaksne borilne vescine in si priskrbela kak noz ali kaj podobnega. Sigurno pa nebi cepela v stanovanju in cakala na smrt.

V šolo sem hodila (stara 6,5 in potem vsako leto več) skozi gozd, v temi, pol ure gozdnih potk. Potem hodila v SŠ, 1,5 ure, skozi gozd, preko travnikov. Zdaj pa se tudi brez strahu potikam po gozdovih. Sama. Če se mi kot mali pužiki ni nič zgodilo in me ni bilo strah po temi hodit v šolo in to skozi gozd, me menda sedaj tudi ne bo strah?

Za najbolj inteligentne se pa izkažejo tiste punce, ki imajo fb profi prikazan javno, gor pa pišejo kam in kdaj hodijo ven.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close