Ali vas je že kdo kdaj tako napital s hrano, da se vam je hrana zagnusila?
ja, mene. Vzgojiteljica v vrtcu me je naphala z rdečo peso, da sem bruhala. Saj ne rabim razlagat, da od takrat ne morem niti videti rdeče pese, niti vohati… se mi obrne. Če je ženska mislila, da mi bo s tem “privzgojila” okus rdeče pese, se je hudo zmotila.
Pa to je bilo še v tistih časih, ko starši niso za vsako figo letali oštevat vzgojiteljic; danes se to ne bi več dogajalo. Ali pa…se spomnite afere Kengurujčki?
v vrtcu, 27.12.2021 ob 11:59
ja, mene. Vzgojiteljica v vrtcu me je naphala z rdečo peso, da sem bruhala. Saj ne rabim razlagat, da od takrat ne morem niti videti rdeče pese, niti vohati… se mi obrne. Če je ženska mislila, da mi bo s tem “privzgojila” okus rdeče pese, se je hudo zmotila.
Pa to je bilo še v tistih časih, ko starši niso za vsako figo letali oštevat vzgojiteljic; danes se to ne bi več dogajalo. Ali pa…se spomnite afere Kengurujčki?
Mene pa vzgojiteljica v vrstu, pri 5ih letih ( ja, tako hudo je bilo, da se še v živo spomnim) s korenčkovo solato – kuhano korenje v okisani solati s peteršiljem…… Se mi je zagabil za nadaljnih 20 let. A ni zanimivo, kako ti prisila priskuti sicer zdravo živilo ? 🙂
Ma da bi ji v anus našopala tisto korenje takrat, če bi ji lahko, packa nemarna sadistična.
Forum je zaprt za komentiranje.