Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali v Ikei preverjajo s skenerjem PCT?

Ali v Ikei preverjajo s skenerjem PCT?

Nujno bi rabila nekaj iz Ikee. Prejela sem prvi odmerek cepiva, sem samotestirana za službo, a vendar še nimam veljavne QR kode. Ali v Ikei prevrejajo s skenerjem QR kode?

Hvala.

Ja. Lahko pa naročiš tud prek spleta in ti dostavijo.

Varnostnica ima na svojem mobitelu nalozeno aplikacijo za skeniranje kode. Preverijo vsakega.   Tako, da mislim, da kot anticepilka nimas tam kaj iskati.

Naroči preko spleta in ti prinesejo naslednji dan. Izredno kvalitetna storitev.

Odgovor na objavo uporabnika
Marksella, 27.09.2021 ob 14:12

Varnostnica ima na svojem mobitelu nalozeno aplikacijo za skeniranje kode. Preverijo vsakega.   Tako, da mislim, da kot anticepilka nimas tam kaj iskati.

Debili psihopatski, ki podpirate fašizem ter genocid, tudi ne bi smeli kaj iskati na tem svetu, a na žalost vseeno obstajate.

jaz sem naročila preko spleta, 27.09.2021 ob 14:14

Naroči preko spleta in ti prinesejo naslednji dan. Izredno kvalitetna storitev.

kako pa je z osebnim prevzemom… lahko naročiš prek spleta in greš osebno iskat – a zato tud rabiš pct? ve kdo… namreč preko pošte so za nekatere kar veliki stroški.

ima kdo info za osebni prevzem – gre brez pct’

ti si pa cepljeno predvidevam – pa očitno bo res,da cepiva hudo udarijo na možgane – kar pogosto – tebi so…

preberi popsta avtorice – očitno je cepljena z enim odmerkom – tako da ni anticepilka… bo šlo zate neumno bitje – oprosti ampak ne gre drugače kot tako ti napisati.

nesr, 27.09.2021 ob 14:20

kako pa je z osebnim prevzemom… lahko naročiš prek spleta in greš osebno iskat – a zato tud rabiš pct? ve kdo… namreč preko pošte so za nekatere kar veliki stroški.

ima kdo info za osebni prevzem – gre brez pct’

Tega ne vem. Sem pa jaz naročila v treh paketih in je bilo ceneje, kot če bi v enem. Malo zračunaj, ti zraven napišejo, koliko pride poštnine. Če je preveč, jo razdeli na več paketov.

Spet bomo prišparali par k. Fuf.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close