Ali teče menstruacija iz iste luknje kot urin?
O tem se učijo otroci v OŠ pri biologiji! Fantje in punce!
Sicer pa je v veliko knjigah o odraščajočih dekletih napisano in narisano, sečnica, nožnica, rodila, urinski trakt ipd.[/quote]
aham in učijo se to v katerem razredu osnovne šole? punca lahko dobi menstruacijo preden v šoli o tem karkoli sliši (to se je zgodilo moji sestrici, pa niti slučajno ni edina)… in otrok bo šel najprej gledati knjige o odraščajočih dekletih a ne? to je njihov prvi medij, ker otroci zadnja leta ne poznajo računalnika in interneta, a ne?
Sicer pa v primeru, da je to provokacija, je želja avtorice prav v takih komentarjih in nikakor ne v realnem odgovoru. V kolikor gre za odraslo dekle, ki iz kateregakoli razloga tega ne ve, ne bo nikomur nič škodilo, če ji eden to pove. Če pa gre za odraščajočo deklico pa hvala bogu da izve odgovor. Torej v katerem primeru se ti zdi bolje, da ne odgovoriš?
O tem se učijo otroci v OŠ pri biologiji! Fantje in punce!
Sicer pa je v veliko knjigah o odraščajočih dekletih napisano in narisano, sečnica, nožnica, rodila, urinski trakt ipd.[/quote]
aham in učijo se to v katerem razredu osnovne šole? punca lahko dobi menstruacijo preden v šoli o tem karkoli sliši (to se je zgodilo moji sestrici, pa niti slučajno ni edina)… in otrok bo šel najprej gledati knjige o odraščajočih dekletih a ne? to je njihov prvi medij, ker otroci zadnja leta ne poznajo računalnika in interneta, a ne?
Sicer pa v primeru, da je to provokacija, je želja avtorice prav v takih komentarjih in nikakor ne v realnem odgovoru. V kolikor gre za odraslo dekle, ki iz kateregakoli razloga tega ne ve, ne bo nikomur nič škodilo, če ji eden to pove. Če pa gre za odraščajočo deklico pa hvala bogu da izve odgovor. Torej v katerem primeru se ti zdi bolje, da ne odgovoriš?[/quote]
sem odgovorila:
Najbolj ziher in najhitrejši način spoznavanja svojega telesa.
Res ne razumem vaše nesramnosti…
Ko sem še uporabljala tampone, sem si ga tudi jaz po vsakem uriniranju zamenjala. Pa ne zato, ker bi teklo iz iste odprtine, a mi nikakor ni uspelo, da ne bi polulala nitke… Mislim, da bi po nitki urin prav komot popivnalo v sam tampon, čeprav je količina majhna. Seveda sem se dobro obrisala s papirjem, a mi s takšno polulano nitko pač gotovo ni bilo za bit.
Lp
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://shrani.si/f/2x/st/2cTE1vg5/00-s.jpg[/img]
[img]http://shrani.si/f/3e/kd/QBMCjyz/13421290963663530289.png[/img]