Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali teče menstruacija iz iste luknje kot urin?

Ali teče menstruacija iz iste luknje kot urin?

Ali ko greš lulat si moraš odstranit tampon ali si ga lahko pustiš noter in uriniraš pa se ti nebo napil? Ali teče urin ven pri drugi luknji kot menstrualna kri ali teče oboje iz ene?

….res ne pozna meja!

Sleci si hlače in se pretipaj. Boš najbolj ziher, če se sama prepričaš, koliko lukenj imaš!

Pa kako vas ni sram no, da takšne sprašujete… če si ženska pa še toliko bolj.

No ja, zaradi te debate je pred leti registrirana forumasica (z otroki) poniknila v anonimnost 🙁

ne vem, al bi se smejala al jokala.

To je men smesno. Hvala. 😀

sta ji pa res veliko pomagala.

verjetno enako, kot njeni vzgojitelji, doma in v šoli:-(

si ne morete zamislit, da to sprašuje 11 letno dekle, da jo je treba takoj popljuvat?

imaš sečnico in imaš nožnico. to sta dve različni “odprtini”

Ne, si ne morem zamisliti, da sprasuje 11 letno dekle na tem forumu… ze srednjesolka pa bi morala svoje telo poznati toliko, da bi locila secnico in noznico.

Neverjetni ste. Upam da ste vsi, ki ste takole komentiral, točno narisal otroku iz katere odprtine kaj priteče, da ne bo kdaj slučajno koga vprašal. Ni neumnih vprašanj, so samo neumni odgovori, zapomnite si to.

Odgovor avtorici: ne ni potrebno menjavat, ker gre za ločeni odprtini.

Se spomnim, ja, to je bilo pa že kar nekaj let nazaj.
In ni bil problem, da ni vedela, ampak da je še po xxx postih prepričevanja vztrajala pri svojem prav, da ima samo eno luknjico…

ne, to teče iz ušes občasno iz nosu.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

O tem se učijo otroci v OŠ pri biologiji! Fantje in punce!
Sicer pa je v veliko knjigah o odraščajočih dekletih napisano in narisano, sečnica, nožnica, rodila, urinski trakt ipd.

[img]http://shrani.si/f/2x/st/2cTE1vg5/00-s.jpg[/img]

Iz ene, normalno. Saj lulaš tudi iz maternice, ki je hkrati tudi sečni mehur. Temu rečemo evolucijska racionalizacija.

HEH!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Ja, res je, kaj pa če sprašuje otrok!

A se v ogledalo gledate iz kje vam priteče urin? A se vam ne zdi logično, da bi mlad človek kaj takega vprašal. Meni se zdi to vprašanje za mlado osebo čisto na mestu in čisto normalno.

Ob pravilni uporabi tampona ga seveda ni potrebno menjavat.

Sicer pa je v veliko knjigah o odraščajočih dekletih napisano in narisano, sečnica, nožnica, rodila, urinski trakt ipd.[/quote]

aham in učijo se to v katerem razredu osnovne šole? punca lahko dobi menstruacijo preden v šoli o tem karkoli sliši (to se je zgodilo moji sestrici, pa niti slučajno ni edina)… in otrok bo šel najprej gledati knjige o odraščajočih dekletih a ne? to je njihov prvi medij, ker otroci zadnja leta ne poznajo računalnika in interneta, a ne?

Sicer pa v primeru, da je to provokacija, je želja avtorice prav v takih komentarjih in nikakor ne v realnem odgovoru. V kolikor gre za odraslo dekle, ki iz kateregakoli razloga tega ne ve, ne bo nikomur nič škodilo, če ji eden to pove. Če pa gre za odraščajočo deklico pa hvala bogu da izve odgovor. Torej v katerem primeru se ti zdi bolje, da ne odgovoriš?

In seveda, 11 letnice uproabljajo tampone. Itak.

Sicer pa je v veliko knjigah o odraščajočih dekletih napisano in narisano, sečnica, nožnica, rodila, urinski trakt ipd.[/quote]

aham in učijo se to v katerem razredu osnovne šole? punca lahko dobi menstruacijo preden v šoli o tem karkoli sliši (to se je zgodilo moji sestrici, pa niti slučajno ni edina)… in otrok bo šel najprej gledati knjige o odraščajočih dekletih a ne? to je njihov prvi medij, ker otroci zadnja leta ne poznajo računalnika in interneta, a ne?

Sicer pa v primeru, da je to provokacija, je želja avtorice prav v takih komentarjih in nikakor ne v realnem odgovoru. V kolikor gre za odraslo dekle, ki iz kateregakoli razloga tega ne ve, ne bo nikomur nič škodilo, če ji eden to pove. Če pa gre za odraščajočo deklico pa hvala bogu da izve odgovor. Torej v katerem primeru se ti zdi bolje, da ne odgovoriš?[/quote]

sem odgovorila:

Najbolj ziher in najhitrejši način spoznavanja svojega telesa.

Jaz si pa vedno zamenjam tampon, ko grem na stranišče.

a torej ti misliš, da lulaš iz vagine? jao bože … 😀

Kolk ste primitivni. Joj. Sedaj se šele vidi, kako inteligentno je bilo vprašanje v resnici, kako bedasti so odgovori in da folk v resnici sploh nima pojma o najbolj osnovnih stvareh.

[img]http://shrani.si/f/3e/kd/QBMCjyz/13421290963663530289.png[/img]

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Res ne razumem vaše nesramnosti…
Ko sem še uporabljala tampone, sem si ga tudi jaz po vsakem uriniranju zamenjala. Pa ne zato, ker bi teklo iz iste odprtine, a mi nikakor ni uspelo, da ne bi polulala nitke… Mislim, da bi po nitki urin prav komot popivnalo v sam tampon, čeprav je količina majhna. Seveda sem se dobro obrisala s papirjem, a mi s takšno polulano nitko pač gotovo ni bilo za bit.

Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close