Ali tajite o svojem dolgem samskem stažu?
Za to je pa včasih treba pasti na trda tla, in to ne preveč nežno. :-)))[/quote]Hja boom, to se menda nanaša na to, da je princess v višjih sferah, jaz pa toliko da ne tleh ali kako :))))
Sicer pa je verjetno bog manjek intuicije pri meni kompenziral s tem, ko mi je dal malo trde matematične logike, da sem lahko šla študirat naravoslovje… ideale pa iščem, odkar pomnim. Ne jemlji mi jih, nepoklicani prijatelj :))))
Še odgovor na naslovno vprašanje, ne nikoli nisem tajila, čeprav ni bilo vedno očitno :))))
In ja, če še kdo ne ve, sem samska malo več kot eno leto.
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Niti slučajno nisem imel tega v mislih. Ne za princess, ne zate. Žal te je intuicija spet izdala.
Ali veš, da so se pri meni največkrat prav nepoklicani prijatelji najbolje izkazali?[/quote]Ti moraš biti pameten človek.. kaj je to, razum, intuicija, izkušnje..? Ali iz katerih knjig je to?
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Niti slučajno nisem imel tega v mislih. Ne za princess, ne zate. Žal te je intuicija spet izdala.
Ali veš, da so se pri meni največkrat prav nepoklicani prijatelji najbolje izkazali?[/quote]Ti moraš biti pameten človek.. kaj je to, razum, intuicija, izkušnje..? Ali iz katerih knjig je to?[/quote]
Pravzaprav bi moral napisati logika. Ampak sem se bal, da bi te s tem kot naravoslovko užalil.
Ti moraš biti pameten človek.. kaj je to, razum, intuicija, izkušnje..? Ali iz katerih knjig je to?[/quote]
Pravzaprav bi moral napisati logika. Ampak sem se bal, da bi te s tem kot naravoslovko užalil.[/quote]Ah še ta udarec, še logike nimam potemtakem… in ljubezni tudi ne… no, vsaj nekaj vere in upanja mi je še ostalo, ali misliš da bom do konca brezupno tavala po nekoristnem svetu med skalami in soncem, in iskala pravo pot??
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Pravzaprav bi moral napisati logika. Ampak sem se bal, da bi te s tem kot naravoslovko užalil.[/quote]Ah še ta udarec, še logike nimam potemtakem… in ljubezni tudi ne… no, vsaj nekaj vere in upanja mi je še ostalo, ali misliš da bom do konca brezupno tavala po nekoristnem svetu med skalami in soncem, in iskala pravo pot??[/quote]
Nisem rekel, da je nimaš, ampak da te je izdala – tokrat. Pot pa nikoli ni ena sama prava, vera in upanje pa vlivata optimizem 🙂
Ah še ta udarec, še logike nimam potemtakem… in ljubezni tudi ne… no, vsaj nekaj vere in upanja mi je še ostalo, ali misliš da bom do konca brezupno tavala po nekoristnem svetu med skalami in soncem, in iskala pravo pot??[/quote]
Nisem rekel, da je nimaš, ampak da te je izdala – tokrat. Pot pa nikoli ni ena sama prava, vera in upanje pa vlivata optimizem :-)[/quote]Ne ni samo ena prava, čeprav ne vem, če bi šla to dlakocepit, navsezadnje se vse prevečkrat izbere pot, ki je pravzaprav ni…
vsaj sama sem že kdaj sfalila, dobesedno in v figurativnm smislu, in napako ponavljam.
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Mais non, mon ami…pas du tout.[/quote]
Ampak včasih se mi pa le zdi tako. :-)))[/quote]Kako je pa sicer s tvojo intuicijo, prijatelj?
Zakaj bi bila pesimistka? Ti si že dajal neke ocene o meni, potem pa jih jemal nazaj, če se prav spomnim…
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Ampak včasih se mi pa le zdi tako. :-)))[/quote]Kako je pa sicer s tvojo intuicijo, prijatelj?
Zakaj bi bila pesimistka? Ti si že dajal neke ocene o meni, potem pa jih jemal nazaj, če se prav spomnim…[/quote]
Berem med vrsticami. Približno tako kot ti mene. :-))) Se pa strinjam, da je tak način komunikacije zelo pomanjkljiv. Manjkata vizualna in slušna komponenta, ki meni velikokrat povesta več kot besede.
Živijo!
Ne vidim razloga zakaj bi moral nekdo skrivati ali lagati, da je samski. Tudi jaz sem samska, stara pa sem 37l. pa kaj pol. Nisem bila samska ves čas, vendar ne vidim razloga zakaj bi se sploh s tem obremenjevala.
Dons je tko, da si samski ali pa ločen. Zelo malo je takšnih, ki so srečno poročeni in si dobili tistega tapravega partnerja.
Zapomni si: zbadajo te tisti, ki sami niso zadovoljni s sabo in svojim življenjem. Ti jim predstavljaš uresničenje njihovih želja- v tebi vidijo tisto, kar bi sami želeli biti. Vsaj tako se je izkazalo v mojem primeru.
Tko da, DONT WORRY, BE HAPPY.
Če pa ne želiš več biti samska, pa potem v akcijo. Na dom nobeden ne bo prišel!
Pa ne vem če. Seveda, moteči faktorji, ki zamegljujejo dejstva. Saj to si mislil ali pač cccc
Ne resno, po moje se človeka da pač čisto dobro spoznati izključno preko pisanja. Če mu je le do tega, da piše, in če je tebi do do tega, da bereš. Predstava je itak subjektivna, vedno. Sploh je pa intrepretacija nebesedne komunikacije že stvar intuicije. No pa sem spet pri njej, ki je nimam…
In potem naj bom še pesimistka? No a zato nimam nobenih možnosti v tem življenju… hvala za to globinsko psihodinamsko terapijo, resnično ccc.. ko sem pa ravno študirala, zakaj se mi danes ni ravno izšlo, pa sem mislila da zaradi vročine…
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup]
Kako pa to gre, da izbereš pot, ki je pravzaprav ni ?
Kako izbrati nekaj, kar ne obstaja ? Mogoče na tej poti ni upanja in sreče…Pot pa vseeno je.
[/quote]Je boom nekaj zgoraj brezpotja omenjal, ne vem, mogoče je grmovje mislil ali kaj, ne bi vedela. Robi, nočna?
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Princess, to si pa zelo lepo napisala, tudi sama imam tako mnenje. Samska5, res je, pojma nimaš kako so neke zveze “gnile” navznoter. Vedi, da si marsikatera ženska in marsikateri moški najdejo partnerja/partnerico samo, da jih imajo, potem pa veselo varajo s tistimi, ki so jim dejansko všeč. Lahko to ob priliki enkrat omeniš, kar mimogrede, boš videla, kakšne bodo reakcije (ne omenjaj pa nobenih imen). Tisti, ki imajo slabo vest, bodo sigurno pozeleneli.[/quote]
Se mi zdi, da ta problem postaja vedno bolj očiten.
Vedno več ljudi ostane v dilemi. Na eni strani telesne potrebe po bližini in seksu, na drugi strani ljudje, ki obsojajo telesne potrebe. Pa vse to razno britje, pa olepšavanje telesa, pa nanašanje umetnih vonjev…Vse to me spominja, kot da se vedno bolj sramujemo in vedno težje sprejemamo svoje telo oz. neke vrste živalske lastnosti….Radi bi utišali svoje telesne potrebe, pa ne zmoremo…..Razvijamo svoj ego in kopičimo znanje, a hkrati izgubljamo stik s sabo…Se oddaljujemo od sebe in hkrati drug od drugega……
Se ravno ne bi strinjal, ker se mi ne zdi pomembno samo kaj kdo pove temveč tudi kako pove in prav to lahko predstavlja problem, da lahko človeka napačno presodimo. Nismo namreč vsi toliko vešči pisanja, da bi lahko svoje misli s pisanjem do potankosti izražali. Še pri govoru se nam dogajajo lapsusi, ki pa jih je tako tudi lažje popravljati. Poleg tega pa ob sami besedi veliko povesta tudi mimika, geste in ton glasu. Prav zaradi pomenjkanja vsega tega pa se mi zdi, da takole na forumu pogosteje prihaja do konflktov, ki jih ob običajnem pogovoru morda ne bi bilo.
Se mi zdi, da sem bolj vprašal kot analiziral. A vidiš zdaj ta lep primer pomanjkljivosti pisne komunikacije? :-))))
Res je većkrat omenil grmovje….Mogoče je to tisto brezpotje..:) Ko se zaciklaš okrog grma v neskončnost….:))[/quote]
kolk vi mene mučite, ker moram potem iskat nazaj kje sem kaj napisal, da sploh vem zakaj sem kaj napisal. :-))))
Ali ni fajn, da si človek kdaj sam utre kakšno pot, in ne da hodimo samo po takih, ki so jih drugi tlakovali? Recimo, da prva osvojiš kakšen hrib, ki ga potem imenujejo po tebi: Mount Katenjka recimo 😉
Se mi zdi, da sem bolj vprašal kot analiziral. A vidiš zdaj ta lep primer pomanjkljivosti pisne komunikacije? :-))))[/quote][/quote]
Terapija še ni analiza. 😉
Terapija še ni analiza. ;)[/quote][/quote]
ups!!! Spet sem narobe prebral. Bogve kakšne zaključke bo zdaj katenjka potegnila iz analize, ki jo bo skoraj gotovo ponovila. :-))))
Ampak … ali misliš, da potrebuje katenjka kkakšno drugačno terapijo? Recimo polaganje rok, če ne celo kaj bolj globinskega? :-))))
Forum je zaprt za komentiranje.