Ali svojemu partnerju kdaj brskate po telefonu?
Ta, ki je bil, je zdaj bivši, a ne – oz. je ona bivša, če že ima morebiti drugo?
Drugače pa se je treba paziti žensk, ki razglašajo svojo samskost! Te so menda lačne po zvezi, kaj lačne – sestradane, da dobijo moškega za vsako ceno. Midva imava srečo, ker nisva fraj. :))))
Ne razkriti, ampak ker ji besedni zaklad malce šepa in tudi izražati se ne zna najboljše.[/quote]
Pa saj ne vem no… Kaj takega lahko napiše samo kaki klipan od matjažka… Kaj sploh to pomeni, Robi, ti razumeš to besedo to je sam enkrat uporabil v eni drugi tema, menda zase? Zgleda kot dobesedni prevod iz nemščine… A se kdo javi , ki bo prevajal matjažka?
Matjaž
Kaj sem pa res razčlenjevaa o najinem odnosu… ah saj ne boš napisal,ker nikoli ne napišeš , če te kaj res vprašam (pa pustiva ob strani to,da itak ti misliš, dajaz vedno vse resno mislim)
Če bi moje poste bral moj bivši, se ne bi prepoznal, oz. bi se, veš kdaj… samo če bi prebral tisti tvoj povzetek, sajveš kateri… Ga lahko zbrišeš Robi prosim… Robi, ti me razumeš, ti veš katerega mislim, ali pač?
Sicer pa Robi, mogoče imaš prav. Mogoče pa sva se še preveč razumela… navezadnje je vendar človek, ki me najbolj pozna… Nisva pač bila za skupaj, preveč sva pričakovala drug od drugega, kakorkoli. S tem mislim tudi to, da on nima namena imeti otrok… a ni to preveč, d apričlakuješ to od svoje punce (dolgoročno)? In jaz isto… saj konec koncev želja imeti otroke ni samoumevna… saj še meni ni… kje pa bi imela čas še za otroke, ko pa moram 426 postov pisat v 30 dnevih tu?
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup]
Ne vem, kaj je resnica, kaj je realnost… tvoja realnost != moja realnost != absolutna realnost. To sem mislila s tem, sicer pa saj ne vem… kar se tiče določenih prepričanj sem obupno negotova.
A tebi bivša punca postane bivša šele takrat ko imaš drugo?
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Nič hudega. Več boš razmišljala, do več spoznanj boš prišla. Boš videla, kako svobodno se boš počutila, ko se boš razumela. Samospoznavanje je dolgoročen proces.
Pa da še povzamem. Ni nujno moja realnost tudi tvoja realnost. Kaj šele absolutna realnost.[/quote]
Hvala hvala, mije že lažje, sem šla ob svitu spat, pa so me budili ljubljanski avtobusi…
!= pomeni ne enako… To ti bo matjažko razložil , on zna programirat pa razlagat. jaz znm samo programirat, (pa še s tem se ne bi hvalila)
[code]"Nekoč bo lepo,
Ne poglabljam se tako zelo v Matjažkove poste..Zato ne vem, katerega misliš. 🙂
Pa še ti jih doživljaš drugače, kot pa jaz.
Bolj, kot smo v sebi nezadovoljni in živimo v prepričanju, da si ne zaslužimo ljubezni, več pričakujemo od drugih. Seveda sta se razumela, saj sta imela veliko skupnega. In ta vajina resnica vaju drži v takem položaju.
Saj ni pomembno ali se gre za otroke ali za kaj drugega. Lahko so čisto banalne zadeve.
Ni problema Robi, se bova pogovorila na zasebnem, ne smem več javno pisati tukaj o bivšem. Danes je to našel prebral in me poklical, in je rekel, da me bo pustil, če bom to še pisala.
Pa se da misliš tu kaj doživet? Pa sem mislila, da se tu se samo eksistira… v dobrem in slabem. Ah pa še to ne, samo v slabem… Robi, a ti tudi tako doživljaš to?
Robi, gre za način razmišljanja ne za suhoparna dejstva. Včasih je bolj važno kako ne pa kaj… Npr. vem da bom umrla. In ti boš tudi. Pa nikomur, prav zares nikomur, ne želim, da umre na način, kot je moja mama… pa na tak način umira… saj ne vem… vedno večji procent naše čudiovite populacije…
[code]"Nekoč bo lepo,
Gre se za podoživljanje.
S tega vidika je zato vse relativno, saj moj položaj in moje stanje določa doživljanje situacije.
Ni samo slabo…Bolj se gre za neko razčiščevanje. Je pa spet odvisno od tega, kako gledaš na to in kaj je tvoj (naš) namen.
Bo pa prišel kakšen drugi v tvoje življenje. Eni odhajajo, drugi prihajajo. Le dopustiti si moramo.
Vem…Pa se zaradi tega ne obremenjujem. Na nek način mi je vseeno…Pa čeprav bo to jutri….
Robi, ne vem, kaj točno si imel v mislih, mogoče pa to, da bi bivši moral postati predbivši, da bi potem morala imeti novega bivšega…? Sem razmišljala, lahko bi to bil Matjažko, žal ima punco, bi pač preskočila tisto fazo, ko bi bil trenutni, pa bi postal po hitrem postopku bivši… to bi bilo možno, kaj meniš… potem bi lahko več pisala o njem, ne več tako na pamet, da ga ne bo skrbelo, če preveč ugibam… samo kaj ko mine zaupa niti imena svoje zlate ribice niti kanarčka 😉 ;))))
Vem…Pa se zaradi tega ne obremenjujem. Na nek način mi je vseeno…Pa čeprav bo to jutri….[/quote]
Seveda prav imaš… jaz se tudi ne… kakšni dve urici na dan ne, potem pa je spet vse po starem 😉 😉
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Mojemu pitonu je ime Črni gušter. Boš ga pobožala? Ne se bat… :D[/quote]
hahahahah- hvala za dobro voljo.
ps- lepo neguj gušteljna- ga hraniš z belimi miškami? je očitno velik naval na to tvojo hišno zver….[/quote]
Ti pa se ne bojiš kač, a ne – teh sluzastih, ljubkih stvarc? 🙂
Si imuna na njihov strup, zaščitena oz. dol zadekana fajn, da ti kam ne zleze? 😉
matjazko, še bolj so lačne prave veze tiste, ki imajo tipe, ki so namesto z njimi, raje ves čas na MONu :). Mogoče pa tvoja tu gor precej napiše, ker je lačna moškega, ker si ti, njen moški, ves čas na netu :).
Ta, ki je bil, je zdaj bivši, a ne – oz. je ona bivša, če že ima morebiti drugo?
Drugače pa se je treba paziti žensk, ki razglašajo svojo samskost! Te so menda lačne po zvezi, kaj lačne – sestradane, da dobijo moškega za vsako ceno. Midva imava srečo, ker nisva fraj. :))))[/quote]
Ronka, nima smisla. Mislim, da bi on rabil preveč časa, kot ga ima v tem življenju, da bi spoznal prave reči… nekaterim pač ni dano… kaj jaz morem… jaz bi mu še pomagala, če bi mi pustil 🙂 😉
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Ta, ki je bil, je zdaj bivši, a ne – oz. je ona bivša, če že ima morebiti drugo?
Drugače pa se je treba paziti žensk, ki razglašajo svojo samskost! Te so menda lačne po zvezi, kaj lačne – sestradane, da dobijo moškega za vsako ceno. Midva imava srečo, ker nisva fraj. :))))[/quote][/quote]
Hehe :))) Lahko vskoči katera od vas samskih za njeno rezervo, si bova organizirala literarne večere za krajšanje časa, ali kaj vas zanima samske? 😀 lahko se pa žgečkava, če nimate smisla za književnost. 😀
[/quote]
Hehe :))) Lahko vskoči katera od vas samskih za njeno rezervo, si bova organizirala literarne večere za krajšanje časa, ali kaj vas zanima samske? 😀 lahko se pa žgečkava, če nimate smisla za književnost. :D[/quote]
A zdaj bi morala imeti še smisel za književnost; intuicija ni več dovolj?
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Hehe :))) Lahko vskoči katera od vas samskih za njeno rezervo, si bova organizirala literarne večere za krajšanje časa, ali kaj vas zanima samske? 😀 lahko se pa žgečkava, če nimate smisla za književnost. :D[/quote]
A zdaj bi morala imeti še smisel za književnost; intuicija ni več dovolj?[/quote]
Ne predstavljam si ničesar bolj vzburljivega, kot da z žensko čitava knjige, lepo čemiva vsak v svojem kotu, da se sliši samo dihanje. Še je lahko kaj bolj zanimivega? Čisti adrenalin. 😀
matjazko, ha, ha, zdaj, če bi rekel, da si recimo naravoslovec ali pa športnik, književnost pa: ne dvomim, da imam povsem drug okus kot ti :).
[/quote]
Hehe :))) Lahko vskoči katera od vas samskih za njeno rezervo, si bova organizirala literarne večere za krajšanje časa, ali kaj vas zanima samske? 😀 lahko se pa žgečkava, če nimate smisla za književnost. :D[/quote]
Forum je zaprt za komentiranje.