Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ali svojemu partnerju kdaj brskate po telefonu?

Ali svojemu partnerju kdaj brskate po telefonu?

Torej: Ali svojemu partnerju kdaj brskate po telefonu, berete sms-e, preverjate klice …?

Jaz sem to počela svojemu bivšemu, potem ko sem izvedela, da me je varal. Seveda sem našla dokaze, da stikov ni prekinil in potem kreganje, zasliševanje … Oh, kako se mi je dalo, koliko sem se preživcirala. 🙁 Raje bi ga bila postavila pred vrata in adijo.

Zdajšnja zveza je proti tisti zelo mirna; s partnerjem si preprosto zaupava in to je dovolj. Da bi mu šla brskat po mobitelu se me zdi nekako “kr nekaj”.

Ne upam si tega dovoliti, ker potem več ne bi bila “moralna avtoriteta”. Dosti namreč dam na etiko, tudi sicer v življenju. Mika pa me, veš da.

bivšemu hotela, ko sem posumila, da se nekaj dogaja, pa je panično telefon izklapljal in celo ponoči skrival pod blazino. :S

Ženske, ženske, kako malo se cenite. Le kje je vaš ponos??

Jah no, če bi imeli čisto vest, bi dovolili vpogled v telefon, kajne ….

Brskam 100 na uro. Ampak še nisem nič našla. Dolgčas mi je, mogoče samo iščem razlog… Da se vse to konča, sama ne znam narediti konca…
aaahhh ….

Jaz sem in bom 🙂

Nikoli!

Pa poznam vsa njegova gesla za računalnik, email ipd, pa mi na kraj pameti ne pade, da bi kaj brala – razen če me on izrecno ne prosi, da kaj preberem.

Jaz imam pa dva telefona.Enga za brskat,če hoče.
Enga pa ,ha,ha.

Nisem brskala, zaupala 100%.
Trapa.
Tako je če ne brskaš – ugotoviš da si trapa že dlje časa; mislim potem ko najdeš se tako počutiš.
Kar zaupajte, včasih pa le poglejte.

uživaš?
Kaj imaš od tega?
Ti tvoj ego raste?
Raste še kaj drugega verjetno zraven?
Se imaš za nekaj več?
Pomisliš kdaj, da ima tudi ona ha, ha?
Prpica!

Nč mi ne raste.
Nažalost sem jaz svojo izgubil,ker nisem brskal.
Sicer ni bil telefon,se je pa dogajalo na računalniku.
Moj drugi telefon je pa službeni,pa momentalnoni nikogar,
da bi brskal ne po enem,ne po drugem.

potem se pa opravičujem. Je bilo napačno razumljeno.
Na računalniku, na internetu se res marsikaj dogaja. Ogromno razočaranih, ki ne vedo, kaj bi sami s sabo in si krajšajo čas z raznoraznimi neumnostmi.
Zgleda bo zaključek tak, da je sem ter tja le fino malo pobrskat, pa zaupanje gor ali dol.

Imaš prav. Hvala

Hvala tebi. Lahko noč.

Lahko noč vsem, tistim, ki brskamo in tistim, ki ne 🙂

Nisem zaupljiva in ja, brskam. Tudi zgodovino interneta pregledam na vsake toliko. Sama vem, da ce bo imel namen, tako ali tako bo. Sicer me zdaj ze mineva, ker itak nisva vec za skupaj 😀

To počnejo nesamozavestne,ljubosumne bolne ženske (lisice),ki so same varale,pa skakale čez plot.

To je traparija…, če želiš nekaj prikriti in imaš vsaj malo v glavi….brskanje ne pomaga. Najbolj so mi pa smešene tiste, ki pišejo, da poznajo geslo od maila haha, ja res je problem odpreti še kak mail….:). Ženski daš geslo od “civilnega” maila in je vsa srečna…..Glede GSM, res je težko nabavit še kakega in ga imeti recimo v službi……
Malo v razmislek…..

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

pri meni je bilo obratno, on je brskal po vseh mojih stvareh. in kot bi iskal razloge za prepir. tudi maili ki so bili stari nekaj let so mu prišli prav, da se je prepiral z mano, me obtoževal, itd. čeprav sva bial skupaj samo nekaj mesecev in v času tistih mailov zanj še vedela nisem. strašno je bilo. ta posesivnost pomešana z bolestno ljubosumnostjo … sploh ne vem kako sem preživela toliko časa ob njem, vem da da nikoli več nikomur ne dam svojega gesla in nikogar več ne spustim tako blizu. nisem ga varala, nisem se z nikomer dobivala ali menila ali karkoli drugega. in tudi on ni našel nič takega nikoli.

večinoma so dedci tako leni, da se jim tile podvigi niti najmanj ne ljubijo izvest, tako da imajo kar vse na svojem telefonu, čez nekaj časa nehajo brisat zgodovino in sms, v bistvu kar čakajo, da jih dobi in ona spelje cel postopek, oni so pa bogi.

ti si svojo izgubil, ker si je našla drugega tipa, ne pa zato, ker ji nisi brskal po računalniku. če bi ji, bi kvečjemu ugotovil zadeve prej, “draga” bi pa ravno tako šla z drugim….

Jaz ne brskam po telefonu…ne da se mi. Da bi se igrala detektivko, ahhhh…. Njegov računalnik, njegov telefon = njegova stvar
Pred leti sem mu povedala, da ni obvezan biti z mano, da če se bo kdaj zaljubil in bo prepričan, da je tista druga boljša, potem lahko vedno gre. Vsakemu se lahko zgodi, da podleže “zaljubljenosti”.

Lep dan

Imava vse na voljo drug drugemu, vsaj jaz imam. Moj in njegov mobitel ležita vedno nekje in jih nikoli ne skrivava. men on bere maile, če želi in jaz njemu, če želim (ja, BMW. tiste, ki jih ima na thunderbirdu, ne izključujem možnosti, da ima še kakšnega drugega) Če pa je tako spreten, da mi že 10+ let igra takega pozabljivca in raztresenca pol si pa zasluži oskarja.
Itq če se bi zavzel bi me lahko varal med službenim časom, na treningu itd. Upam samo, da bi mi raje povedal direkt kot da se gre takele blesave igrice.

Zanima me, kaj naredite potem, ko kaj sumljivega najdete. A zamižite na oba očesa, a ga živcirate pa mu najedate, a vse živo verjamete, samo da je mir, a ga naženete.

Enako kot je napisala mi2 …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close