Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ali ste zamenjale, ali boste

ali ste zamenjale, ali boste

Ali je katera že prešla k Petrolu za elektriko. Obljubljajo 15 % popusta za pol leta in če računam, da zdaj plačamo 110 eur elektrike mesečno, bi to prišlo v pol leta 99 eur. Ali pa je kje kakšna finta?

Po moje je finta v tem, da je ta popust obljubljen na samo ceno elektrike, ki pa vemo, da predstavlja samo en del računa. Ostalo so pristojbine, omrežnine,…

Tako, da v tvojem primeru znese prihranek kvečjemu 40 EUR na leto.

To je samo moje razmišljanje. Ostali bomo pri sedanjem ponudniku.

Ali je važno, kdo ti pošlje položnico? Med ponudniki ni bistvenih razlik, vsaj ne takih, da bi se mi dalo menjat…

Pa od elektro boste tudi dobili račune. Od petrola za porabljeno ele.enerijo, od elektra pa za omrežnino ali kako že oni rečejo ker lastniki daljnovodov in cevi kamor gre elektrika so oni. Tako da je malo za poštudirat kako in kaj.

kot prvo, tisti popust ni popust na celoten elektro račun, ampak na dobavljeno elektriko. Najprej poglej, koliko računa to sploh obsega – omrežnine, prispevki, trošarine… odpadejo.

kot drugo, 15% popust velja samo pol leta, oni pa obljubljajo, da do 1.1.2011 cen ne bodo povišali. Kdo ti pa garantira, da naslednje leto z januarjem cene ne zvišajo? Sploh je čudno, da so to izrecno napisal, se pravi, da je čisto možno, da kaj takega tudi pripravljajo

kot tretje
nadalje bo cena ugodna samo za tiste, ki kupujejo vse pri petrolu – tako elektriko, kot gorivo z magno in še kurilno olje ali plin.

ne bi rekla, da se tako hudo splača.

Hvala vam, punce. Se mi je zdelo, da gre za še en nateg. Za tisto malo, kar bi v resnici prišparali, se ne splača nič narediti, sploh še, ker bodo verjetno vse not prinesli.

jaz bom zamenjala in šla k Petrolu šele po 1.1.2011, če bo še vedno ceneje

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close