Ali spadate med Slovence???
Malce provokativen naslov, vendar ni mišljena narodnost kot narodnost.
V prilogi Več je napisano, da Slovenci sexamo 3 x tedensko (raziskava oz. anketa Durex-a). Ali ste med njimi? V svoji življenski dobi pa zamenjamo v povprečju le 6 partnerjev (Kitajci jih 16)… zanimivo, ne?
Smrk… no, jaz in moj nisva čisto v tej sredini (glede sexa), sicer pa imava 3 otroke in “težko” najdeva čas (vsaj zaenkrat), da bi nama to uspelo.
Ste vi?
p.s.
Ta vikend gredo otroci k babici… :-))
Če sedaj, ko so otroci majhni težko najdeta čas, počakaj, kako bo šele takrat, ko bodo večji. Ko so že v srednji šoli ali na fakulteti, navadno hodijo spat kasneje kot starši in se sprehajajo mimi spalnice staršev ravno takrat, ko si starši zaželijo malo intime. Zdi se mi, da sem spet v najstniških letih. Takrat sva komaj čakala, da so se starši kam spokali, danes pa čakava, da se otroka.
Danes ju ves popoldne ne bo!!!!!!
Dvomim, da so bili anketiran slovenci iskreni, saj niti približno ne verjamem, da v povprečju sexamo slovenci 3x na teden (ker bi to pomenilo, da zaradi tistih, ki npr. sexajo 1x na teden (ni jih tako malo) drugi sexajo 6x na teden – verjamem, da so nekateri taki, ne verjamem pa, da jih je toliko kot tistih, ki sexajo 1x na teden, da o tistih, ki še redkeje niti ne govorimo).
Torej, tudi pri nas nismo tipicni slovenci:
– ne sexamo 3x na teden;
– nimamo kredita,
– varčujemo,
– ne sanja se nam, kakšen avto imajo sosedi.
Pa srečno.
Forum je zaprt za komentiranje.