ali so vse te kreme
Jaz uporabljam čisto običajno kremo za obraz z aloe vero od oriflama že nekaj let, pa sem zelo zadovoljna. Doma imam tudi tisto proti celulitu, vijolične barve, pa sem prelena, da bi se masirala ;-))
Tiste za prsi mi pa tudi na pamet ne pride kupit, se mi zdi škoda denarja. Tudi tiste za 30€+ po mojem ne morejo na dolgi rok premagat narave 😉
Ja tista za strije je vredna vsakega centa. Pa imela sem ene za obraz pa so bile najboljše od vseh, potem sem pri njih vzela eno drugo pa mi ni ustrezala. Tako da različno, odvisno od tipa kože oziroma vsak prenaša vsako kremo drugače. najvažnejše pa je vsaj meni da ni testirana na žialih ampak na uporabnicah, tako da se vidijo rezultati. Živali pri testiranjih umirajo od bolečin saj jim snov razž+ira kožo, organe, želodec,oči jih peče in zelo boli. Meni je pri oriflemu najbolj odgovarjala linija iz meda, Gor je narisano med,vse je v oranžno rjavih barvah, Iz te linije sem uporabljala vse od kreme za obraz do čistil za mozolje. pa pred kratkim sem kupila pri njih dve kremi. Bila je akcija sve za ceno ene. Niočna in dnevna v rozasto beli embalaži. Dnevna mi ni odgovoarjala tako zelo in sem jo uporabljala kot kremo za telo, nočna pa je bila pravi balzam. Koža je bila po njej vidno dugačna in bolj mehka,sijoča,čvrsta. res na pogled veliko lepša. Oriflem ti res zelo priporočam,
In ni res da tiste od 30 navzgor so vredne denarja. recimo afrodita ni tako draga pa ima enkratne izdelke. Bolj vazžno je pogledat katere sestavine vsebuje, če se malo pozanimaš in potem pogledaš na kremo veš če je dobra pa čeprav stane 5 eu. Ampak meni je od vsega najbolj važno da ni testirana na živalih.
Ne strija res ne izgine ampak zbledi. pri meni so tiste bele po nekaj mesečni (mesce) res zbledele. Tiste še vijolične pa so izginile. Meni je njihova krema za strije zel oodgovarjala. Imela pa sem tudi tisto proti celulitu a nisem redno uoporabljala tako da ne vem kako je. je pa se takoj lepo vpilo in naredilo kožo lepšo na stegnih,
Z tisto za strije sem se mazala nekaj časa vsak dan vsaj dvakrat včasih 3 krat. Po prsih sem se mazala nekoliko bolj kot po bokih kjer jih tudi imam. In po prsih sem imela tudi nekaj novih še vijolčnih ki so skoraj vse izgonile bele pa večina zelo zbledela. Čakam da bo spet denar da jo spet kupim, ker sem trenutno glede tega zelo suha. :)))
Za strije si še na predelu kjer jih imam delam pilinge, tako d odstranjam odmrlo kožo da raste nova in je boljša prekrvavitev zaradi česar so strije manj vidne. Po vsakem tuširanju je treba kožo namazat, še posebej kjer so strije z vlažilno kremo. Za to je dobra kakšna mastna, jaz pa uporabljam skoraj vsakodnevno mandljevo olje, ki mi tudi zelo ustreza. Strije v kozmetičlnih salonih odstranjujejo tudi lasersko ponekod tudi z mikrodermobrazijo. To seveda nekaj stane je pa vredno. strij ne odstrani popolnoma (odvisno kako ti to ustreza in kako močne imaš) Ampak jih baje zelo omili, da niso tako vidne.
lp
Forum je zaprt za komentiranje.