Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali so ti tableti škodljivi?

Ali so ti tableti škodljivi?

Torej pred nekaj časa sem imel erekcijsko disfunkcijo in prezgodnji izliv. Ker je vse bilo psihološko se je zadeva po 2 mesecih umirila, vendar tik preden se je zadeva umirila sem šel k zdravniku in mi je predpisal TORNETIS tablete. Ker tabletov nisem potreboval, se je zadeva sama vrnila nazaj na tire me zanima, ali lahko te tablete jemljem tudi ko je zadeva normalna? Sprašujem ker na čase sem še vedno nesiguren in bi rad malo pomoči (star sem 32 let), sploh z novo partnerko.

Probi, kaj se pa lahk zgodi? Da imaš trdega in dober sex? 😂 sam ne zamenjat odvajala in uspavala, ker to pa bi lahk bilo problematično😈

Saj zato sprašujem, če je ok te tableta vzet če je s tabo OK vse, da vzameš samo kot preventivo 🙂

Dej nehi se že tolk obremenjevat, sprosti se in uživaj z njo, pa ne boš imel mehkega. Tablete lahk še vedno vzameš, če bo treba. Ok?😂

Dej nehi se že tolk obremenjevat, sprosti se in uživaj z njo, pa ne boš imel mehkega. Tablete lahk še vedno vzameš, če bo treba. Ok?😂
[/quote]

porini si sredinček v ritkico, bo trd ko skala brez kemosa.

Pri navodilih jasno piše, kdaj se zdravilo ne sme uporabiti. To je treba prebrati.
Sploh pri težavah s srcem in jetri.

Za erekcijo je potrebno določeno vzdušje, pomaga pa kar veliko rastlin, oziroma jedi. Išči pod naravni erektilni stimulator oz afrodizijak.
Eden najpogostejših je česen, artičoka itn.
Ko gremo v spolnost, gremo počasi in ne hitimo, ker nas podzavestni strah, za morebitno nesposobnost zakrči.
Pogovorite se o tem s partnerico. Če je prava, vam bo pomagala.
Mogoče potrebujete le več sprostitve. Premagajte strah.

Pri navodilih jasno piše, kdaj se zdravilo ne sme uporabiti. To je treba prebrati.
Sploh pri težavah s srcem in jetri.

Za erekcijo je potrebno določeno vzdušje, pomaga pa kar veliko rastlin, oziroma jedi. Išči pod naravni erektilni stimulator oz afrodizijak.
Eden najpogostejših je česen, artičoka itn.
Ko gremo v spolnost, gremo počasi in ne hitimo, ker nas podzavestni strah, za morebitno nesposobnost zakrči.
Pogovorite se o tem s partnerico. Če je prava, vam bo pomagala.
Mogoče potrebujete le več sprostitve. Premagajte strah.
[/quote]

Daj ne povezuj česna in sexa, kdo bo to vohal?🙈😂

Daj ne povezuj česna in sexa, kdo bo to vohal?🙈😂
[/quote]

Ja, vem, da v sosednji temi iščeš ukača.

Ja, vem, da v sosednji temi iščeš ukača.
[/quote]

In ti? Imaš probleme s težavami?🤣🤣🤣

porini si sredinček v ritkico, bo trd ko skala brez kemosa.
[/quote]
Sklepam da to govoris iz lastnih izkusenj. No ce ti je to vsec pol si se naprej prst porivaj v rit, jaz bom preskocil 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close